• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü indirimleri..

Porland da indirimde kızlar, tek tek alıp takım yapmak isteyenler ilgilenebilir. Ben oradan yapacağım :16:

fıstıklar bende anneme hem doğum günü hem anneler günü hediyesi olaraktan cem seramik tencere setini aldım memnun kalırsam buraya yazarım en azından yeni alacaklara bilgi olur .
anneler günü indirimi falan olmadı doğru dürüst hepsi şişirip şişirip indirdik dedi.:47: birde tül diktireceğim onuda çeker koyarım olunca :12::12::12:

ben baya baktımda ne alsam diye kablosuz ütü buldum tefal'in fiyatıda iyi gibi teknosada bakmıştım denedim baya iyiydi Tefal Freemove FV9920 siz ne düşünüyorsunuz.

hımm philipsin de birkaç ay önce buna benzer bir modeli çıkmıştı karşılaştırmak lazım tabi... ama şarjlı olan ürünlerde zaman içinde problem çıkabilir gibi geliyor bana... ben o yüzden philips azur aldım :34:

kızlar tantitoni'de hiç yüzde 50 veya üzerinde indirim oluyor mu? bikaç bişey alacağım bakıyorum ama şu sıralar yüzde 41 indirim var yarı yarıya düştüğü oluyor mu?

canım tantitoni anneler günü için indirime girmiş. %50 mi bilmiyorum ama birçok üründe hediye çeki de var. Bu arada ne almayı düşünüyorsun? ben yemek takımlarından almayı düşünüyorum da..

Gecen sene biev den %50 aldım anneler gunu kampanyasından bu senede var
Kızılay ykm Ankara'da ve parlak billuriye var onur çarşına gelmeden konağın oldugu sokaktn giriyorsun orada biev urunleri var ben ordan aldım gecen sene ayrıca baska seylerde var super guzel urunleri

ben de son çeyiz parçalarım için anneler gününü beklıyorum sözde her yerde indirim var ama fiyatlarda fark yok anlamadım bu işi:27:

hisar düdüklü , korkmaz çaydanlık , phılıps ya da tefal ütü ve homend ya da tefal blender seti beklenmektedir :))) bu arada bim ve a 101 i kesin takip edin arkadaşlar ben bulaşıklığımı, deterjan kutumu, bardaklarımı, kek servisimi a 101 den aldım :16:

Hisar düdüklü indirime girmişti kendi sitesinde, 189a düşmüş, Bahama çaydanık 99a düşmüş.

ben baya baktımda ne alsam diye kablosuz ütü buldum tefal'in fiyatıda iyi gibi teknosada bakmıştım denedim baya iyiydi Tefal Freemove FV9920 siz ne düşünüyorsunuz.

Tefalin kablosuz ütüsünü 2 gün önce tefal mağazasında inceledim ve sordum. Şarjdan çıakrınca sadece 40 saniye ütüleme yapıyormuş Sonra soğumaya başlıyormuş. Bana da kolaylık olur gibi gelmişti kablosuz olunca ama 40 saniye dediğin nedir ki. Sora tekrar şarja koymak gerekecek.

Porland da indirimde kızlar, tek tek alıp takım yapmak isteyenler ilgilenebilir. Ben oradan yapacağım :16:

Porlandın yemek takımı beyaz 24 parça 49.90 Kipada. Daha çok günlük kullanıma uygun gibi tabi. Ama beyaz olduğu için misafire bile kullanılabilir.

fıstıklar bende anneme hem doğum günü hem anneler günü hediyesi olaraktan cem seramik tencere setini aldım memnun kalırsam buraya yazarım en azından yeni alacaklara bilgi olur .
anneler günü indirimi falan olmadı doğru dürüst hepsi şişirip şişirip indirdik dedi.:47: birde tül diktireceğim onuda çeker koyarım olunca :12::12::12:

valla aynen... hatta ben sene başında indirimde aldığım ürünleri şu anda daha pahalı olarak gördüm.... anneler günü vs günleri beklemektense, indirim toptancı sitelerden almak bana daha uyguna mal oldu...

tepe home' da çok güzel indirimler vardı. Mağaza kapanışına 20 dakika kala öylesine bi bakayım diye girdim. Fiyatların çoğu %40-%50 indirimliydi:53:Yarın geniş bi zaman ayırmayı düşünüyorum oraya :1:

Kızlar selam bu siteden bkaç kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım buda anneler günü kampanyası Anneler Gn zel | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - |

anneciğimin mikseri bozulmuştu ben şunu almayı düşünüyorum fikriniz??? King P-221 Bistro El Mikseri Beyaz | Mikserler ve Blenderlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - fiyatı çok cazip geldi ama bilemedim yinede

king çok sağlam olmuyor çaycısını kullandım önermem. arzumun yan markası felix bile daha iyi ona bakabilirsin. ki bence king için bu fiyat oldukça fazla... fakir maka da uygun. bi de teknosada indirim vardı mikser blender da....
Evimis.Com - Mis gibi alışveriş | Eviniz için güvenli alışveriş portalı
Ergün Paşabahçe
Teknosa.com | mikser
Gold Bilgisayar - Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi
Hepsiburada.com | Beyaz Eşya / Mutfak - mikser

gitti gidiyorda homend in mutfak robotu 115 lira :53: ben en ucuza aldığımı sanıyordum aylar önce, 130 gördüğüm en uygun fiyattı. ihtiyacı olanalr düşünebilir.

Back
X