- 13 Nisan 2011
- 1.131
- 845
- 323
Boyner in sitesine bakmanı tavsiye ederim.. Tefallerde indirim var :)
İndirim oranı % 50 bile olanlar var![]()
tşk ederim canım bakıyorum şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baya baktımda ne alsam diye kablosuz ütü buldum tefal'in fiyatıda iyi gibi teknosada bakmıştım denedim baya iyiydi Tefal Freemove FV9920 siz ne düşünüyorsunuz.
kızlar tantitoni'de hiç yüzde 50 veya üzerinde indirim oluyor mu? bikaç bişey alacağım bakıyorum ama şu sıralar yüzde 41 indirim var yarı yarıya düştüğü oluyor mu?
ben de son çeyiz parçalarım için anneler gününü beklıyorum sözde her yerde indirim var ama fiyatlarda fark yok anlamadım bu işi
hisar düdüklü , korkmaz çaydanlık , phılıps ya da tefal ütü ve homend ya da tefal blender seti beklenmektedir :))) bu arada bim ve a 101 i kesin takip edin arkadaşlar ben bulaşıklığımı, deterjan kutumu, bardaklarımı, kek servisimi a 101 den aldım![]()
ben baya baktımda ne alsam diye kablosuz ütü buldum tefal'in fiyatıda iyi gibi teknosada bakmıştım denedim baya iyiydi Tefal Freemove FV9920 siz ne düşünüyorsunuz.
Porland da indirimde kızlar, tek tek alıp takım yapmak isteyenler ilgilenebilir. Ben oradan yapacağım![]()
fıstıklar bende anneme hem doğum günü hem anneler günü hediyesi olaraktan cem seramik tencere setini aldım memnun kalırsam buraya yazarım en azından yeni alacaklara bilgi olur .
anneler günü indirimi falan olmadı doğru dürüst hepsi şişirip şişirip indirdik dedi.birde tül diktireceğim onuda çeker koyarım olunca
![]()
Kızlar selam bu siteden bkaç kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım buda anneler günü kampanyası Anneler Gn zel | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - |
anneciğimin mikseri bozulmuştu ben şunu almayı düşünüyorum fikriniz??? King P-221 Bistro El Mikseri Beyaz | Mikserler ve Blenderlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin - fiyatı çok cazip geldi ama bilemedim yinede