- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Haklısın ama bence arkasından konuşmakta bi çözüm değil ki.
Bi çok kişi üzüldü eee belki de telaafisi olmayan bi mutsuzluk var
Bende bunları çok paylaşmamakta lazım
Onca uğraş var işin içinde herkez bişeyler ile uğraştı
Bu tek kişinin problemi böyle olmasaydı daha iyi olurdu elbette
ama herkez farklı şeyler yazıyor boşverelimm
çok konuşma laaa uyus
sindirella nın kötü kapli koca totolu evey ablası kılıklı seni
ya ben yorum yapıcam herkes bana yüklenicek biliyorum ama yinede konuşcam ya
tamam selin hata yaptı belki vakti olmadığından belki yaşadığı yerde bulamadığından melzeyitin istediklerini almadı
kargosu sonuçta bizim söylediğimiz tarihte eline ulaştı
onun dışında da hediyeler öyle dandik baştan savma değil bana göre paketli miydi değil miydi onu bilmiyorum ama
ben kendimden biliyorum istediğim gibi ne fincan var ne de başka bişey merkeze de gitme şansım olmadığı için bende olsam sanırım melzeyitin istediklerini bulamazdım belki çerçeve olabilirdi ki oda süslü falan değil standart dümdüz bir çerçeve
biz hep tek taraflı yorum yaptık ama bence bu kısmını da düşünmeliyiz
Oda Burada olmalı ona sorulmalı bence neden böyle oldu diye.
Şimdi gelip okuyacak mı hayır tabiki de !!!! eee siz konuşmanız ile stres ile kalacaksınız.
haklısın galiba ben çok şey istedimm altarafı bütün marketlerde bulunan fincan çerçeve ve kitap nedesen haklısın tek taraflı düşünmemek lazım
ben ozaman selin astan özürdiliyorum tek taraflı düşündüğüm için hediyesini geri gönderdiğim için tanıtım topiğinde çok pahalı şeyler istedğim ve kendisinin tanıtım topiğini okuma ihtiyacı bile duymadığı için
arkadaşlar lütfen artık bu konuyu kapatalım çok üzülüyoruumm şuan suçlu kendimmişim gibi olduu konu kapansın artık selindende bişey beklemiyorum muhtemelen bu yazılanları okuduğunda oda üzülecek ama yapabilecek bir duruumum yokkk benim kadar üzülmemiş olacak eminimm
arkasından degil
gelince zaten okursa cvp yazsın bende ona dönerim
kimsenin arkasından konuşmak ne haddimdir
nede kişiliğim el verir.
karşımda olsa yine konuşurum...
melzeyitin yerinde olmayı hiç istemezdim
agladı kız ya sinirinden
bunu problem etmeyim sorun etmeyip neyi edelim...
herkes biribirini üzsün aglatsın diye mi? yaptık bu cekilişi...
cekilişimizin amacı mutlu ol mut ettidi...
Bu kimsenin haddi değil ama diyorum ya Ozaman biriniz özel mesaj atar
Selin arkadaşımız da gelir buraya okutursunuz Şeniz
Sonra başlarsınız sohbete bu kadart basit olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Böyle olmamasını yeğelerdim en azından neyse arkadaşlar benim yine işlerim çoğalıyor
yavaştan kaçmam lazım artık arada gelir bakarım hihoyyyt
haklısın galiba ben çok şey istedimm altarafı bütün marketlerde bulunan fincan çerçeve ve kitap nedesen haklısın tek taraflı düşünmemek lazım
ben ozaman selin astan özürdiliyorum tek taraflı düşündüğüm için hediyesini geri gönderdiğim için tanıtım topiğinde çok pahalı şeyler istedğim ve kendisinin tanıtım topiğini okuma ihtiyacı bile duymadığı için
arkadaşlar lütfen artık bu konuyu kapatalım çok üzülüyoruumm şuan suçlu kendimmişim gibi olduu konu kapansın artık selindende bişey beklemiyorum muhtemelen bu yazılanları okuduğunda oda üzülecek ama yapabilecek bir duruumum yokkk benim kadar üzülmemiş olacak eminimm
Ece elbette yaşadığı yerde olmayabilirdi,
ama keşke bi arasaydı kurbanını,
arkadaşlar hediyelerin cinslerine takılmayın,yani dışardan okuyanlarda
bunlarda hediye beğenmiyor diye düşünmesi,
tanıtım topiğine uyulması gerekti o kadar...
sakın yanlış anlaşılmasın burada genel konuşuluyor,
selin yada buyumeyenbebek yada rose01 yada yada yada değil yani,
genel konuşuluyor,sadece selin üstüne alınmasın lütfen...
he bah kızın adını coh andı galiba geldi
hadi sen git biz asıl kişiynen konuşuruz sana özet gecerim ben
kolay gelsin canımŞeniz
yine yemeklerden bahsetmişiniz yaw.
canımı çektirceniz.
neden okumasın sipaydim,bence okucaktırkaydirigubbakcemile5
Oda Burada olmalı ona sorulmalı bence neden böyle oldu diye.
Şimdi gelip okuyacak mı hayır tabiki de !!!! eee siz konuşmanız ile stres ile kalacaksınız.
hakılsın aslında,senin daha çok üzülmene sebep oluyoruz belki,haklısın galiba ben çok şey istedimm altarafı bütün marketlerde bulunan fincan çerçeve ve kitap nedesen haklısın tek taraflı düşünmemek lazım
heheeh
selinde gelmişş artık o bana bi açıklama yaparrklava: klava: