Anneler Günü için de çekilişimiz var....

yine yemeklerden bahsetmişiniz yaw.
canımı çektirceniz.

ben size dimedimmmmmmmm miiiiiiiiiii........Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ananemın lafını söylemedım mııııııııııııııı..........alsanaalsanasmile

40 damardan 1 i çeker dımedım mı?alsanaalsanasmile

yemek konuşmak yok bu topikteeealsanaalsanasmile

boshayallersmilebilmiyorumkismile:kedi:

şuan okuduklarım dan şoklar içindeyim :eek:lmaz:
hediyeyi beğenmemiş olabilirsiniz ama bu kadar karalamayı kaldıramicam kesinllikle çokkk ama çokkk üzüldümü belirtmek istiyorum okurken bile beynımden aşağıya kaynar sular döküldü.aynı durum larisayada olmuştu ve derin ona yeniden hediye göndermişti.ben asla ve asla göndermicem ve benm gonderdğim hediyeyi melzeit geri göndersin.çok büyük bir terbiyesizlk yapılıyor.ozman ben sundan bunu çıkarıyorum;melzeit maddi amaçlı güdüyor ve zaten topiğe yazdıklarınıda şimdi burdan kopyalandığında okuyorum lüks şeylerden hoşlanıyorum yazmış.buda gayet açık ve net lifi komşumuz satıyordu ondan aldım.evet vaktım yok gerçekden yok burdan arkmdan konusan arkdaslara soyluyorum VAKTİM YOKKKK ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM.şimdide arada bir giriyorum zaten herzman girmeye vaktım yok.
kesınlıkle birdaha boyle bir çekılişe katılmıcam ve songül abladan bu özeni göstermesini beklıyorum çünkü kaldiramıcam bunu.çok ama çok büyük terbiyeszlik yapıyor.beğenmesede tüm topiğe bu şekılde lanse edilmesi çok saçma.bu ilk ve son yazışımdır soylenenlere cvp vermicem çünkü.hediyenin hiçbirşklde maddi değeri yoktur ama bunun ynlış oldunun burdakı bazı arkadaslardan gördüm.neyse çok fazla da söze gerek yok.hoşçakalın...

tamam bu konu burada kapansın lütefn,
isteyen özelden paylaşabilir ama topicte kişileri rencide etmeye
müsaade edemem...

egomuzu tatmin ediyik:roflol::roflol:

tabi canım

Bu kimsenin haddi değil ama diyorum ya Ozaman biriniz özel mesaj atar
Selin arkadaşımız da gelir buraya okutursunuz Şeniz
Sonra başlarsınız sohbete bu kadart basit olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Böyle olmamasını yeğelerdim en azından neyse arkadaşlar benim yine işlerim çoğalıyor
yavaştan kaçmam lazım artık arada gelir bakarım hihoyyyt

Bence de Konuşma Tek kişiye olmamalı genel bi konuşma çok daha iyi olabilir. :jeyyar:

özel mesajlar defalarca atıldı
ayrıca kimse kimseyi rencide etmeye çalışmıyor ne yani bi arkdaşın sana derdini anlatsa ayy genel bi konuşma olmazsa seni dinleyeme mi dersin
onunla sinirlenip kızmaz mısın yani???
bi arkadaşımızın derdini paylaşıp kızıyoruz küsüyoruz belki gülüyoruz sakinleştiriyoruz
sadece kakara kikiriyle olmaz ki
ki zaten mesaj atılsa gene online olduğunda görücek
ne yani şimdi mesaja cevap verene kadar
sus içine at sıkıntını mı diyelim derdi olana
bence gerçekdışı bi yaklaşım bu
hangimiz üzülen arkadaşımıza sus şimdi o gelsin yüzleştireyim tavrı yapıyoruz
ha tabi karşıdakini geçrek biri olarak görmüyorsak o başka

he bah kızın adını coh andı galiba geldi
hadi sen git biz asıl kişiynen konuşuruz sana özet gecerim ben
kolay gelsin canımŞeniz

beni yanlış anladım ben suçlu vs demedim yalnızca olaya birde onun açısından bakalım diye yazdım

fatunuz senden de alıntı ettim çıkmamış

songül ablacım fatunuz ben aramamasına bişey demiyorum yorum yapmıyorum
yalnızca aldığı hediyelerle ilgili yorum yazdım
aynı durumda bende kalabilirdim başkası da olabilirdi istanbulda ankarada izmirde seçenekler çok fazla ama ufak yerde yaşayanlar için durum öyle değil ne yazık ki
ikili fincandan örnek vereyim ben kaç aydır arıyorum bulamadım sağolsun neslihan alıp yollamış bana bunun gibi şeyler işte

verilen özen önemli elbette kalite de öyle bunların ufak yer büyük yerle çok alakası yok
yani ikili fincsn olmaz da 6 lı takım olur
yada süslü çerçeve olmaz da üzerine yapıştırıcıyla süs yapıştırsın
yani olay içinden gelmesi

heheeh
selinde gelmişş artık o bana bi açıklama yaparr:eek:klava::eek:klava:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

benimde burda kavga etmeye niyetim yokk arkadaşlarr selin hediyelerini yolladım merak etmee yarın gönderdiğin adrese teslim edeceklerr neden lüks şeylerden hoşlanırım dediğimi açık ve net anlattım evet maddiyatçıyım arkadaşım sen böyle algılıyorsan senin tercihinn kusura baakmayın böyle olmasını hiç istemezdim arkadaşlar hepinizi üzdüm saygısız bir ortam yarattıım gidip ağlayacam sonrada gelip hiçbirşey olmamış gibi devam edecemm

benimde burda kavga etmeye niyetim yokk arkadaşlarr selin hediyelerini yolladım merak etmee yarın gönderdiğin adrese teslim edeceklerr neden lüks şeylerden hoşlanırım dediğimi açık ve net anlattım evet maddiyatçıyım arkadaşım sen böyle algılıyorsan senin tercihinn kusura baakmayın böyle olmasını hiç istemezdim arkadaşlar hepinizi üzdüm saygısız bir ortam yarattıım gidip ağlayacam sonrada gelip hiçbirşey olmamış gibi devam edecemm

tmm konu kapandı cnm yaa,songülcmde gerekeni söledi,uzatılmıcak işte,
neden ağlıcan ki saçmalama,hayatımız yeterince stres sıkıntı dolu:gitme:

tamam bu konu burada kapansın lütefn,
isteyen özelden paylaşabilir ama topicte kişileri rencide etmeye
müsaade edemem...

Arkadaşlar Konu Sorumlusu olarak bir not yazdım,
lütfen daha fazla uzamasın,lütfen.
isteyen özelden derdini anlatsın diğer kişiye,
ama topicde devam edilmeyecek artık...
konu kapanmıştır...

uleyyyyyyyyyyyyyn değermi 3 günlük dünyada birbirinmizi kırmaya.
tamam melyezit isteklerini belirtmiş, çok pahalı şeyler değil.
lüx kelimesini özenmek anlamında kullanmış.
selinde yoğun çalıştığı için hediye alamamış.
vs. vs.
değer mi kalp kırmaya.
kızlar yapmayın lütfen.
şu dünyada ölümden başkası yalan.
boşverin 3 kuruşluk şeyleri.
herkes kendince haklı.
bakın burada hepimizin değişik illerden arkadaşı oldu ne güzel.
en önemlisi buydu. a.s.

önemsenmek isterim
burda yada diğer hayatımda
bütün mesele bu

neyse kapıyalım konuyu
nede olsa diger tarafda yaptı acıklamasını gitti...-tatlicadiarzu-

X