Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kesinlikle katılıyorumm
selin içinde kusura bakmasın artık vereceği hiçbir sebep benim için geçerli değill melodimm eğer geçmiş yazılarını okursanız nekadar iştahla gönderdiğini yazıyor vallahi ben okurken ooo dedim bilmediğim zaman vallahi bu kız güzel şeyler gönderecek alan çok şanslı dedimmm kız tanıtımı mı bile okumamış yaaa bir özür bir neden hiçbir şey yok 12-24 çalışıyormu acaba hemşireymiş anladığm kadarıylaaa hep hastanede yatıyor kalkıyor sanırsammm aman neyse hadi bu konuyu şu dakika itibariyle kapatalımmm kimseye pirim vermek istemiyorruummmm

senin cıkmana olumsuz bakamdık hiç birimiz ve haklıydın
ama herşeye ragmen cıkmadın:1hug:
birbirimizi görmeden bir şeyler paylaşmadan mutlu etmek amacımız
paket özensiz yazı düzensiz olunca insan sıkılıyor haliyle
ama hediyenin h sini görememekde büyük bi yıkım
ve burda maddiyatı düşünmek cok yersiz oluyor

kacımıza cerceve bardak vs. gitti
parmakla gösterilicek kadar
gitmeyenlere daha farklı bir şey gitti
ve ses cıkartılmadı...
sunulan anneler gününe özel hediyeler bile cok nadir gönderildi.
pahalı degildi... kimi tercih etmedi kimi unutmuşta olabilir
ama farklı hediye secimiyle farkı kapadı...

neyse cok uzattım lafın kısası
gölge düştü cekilişimize nazara geldik
bi hoca cagırında cin cıkartalım:roflol::roflol:

Birde hediye yüzünden kimsenin incitilmesini istemiyorum ama
lütfen hiç olmazsa hediye yolladığınız kişiyi arayıp konuşun...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya ben yorum yapıcam herkes bana yüklenicek biliyorum ama yinede konuşcam ya
tamam selin hata yaptı belki vakti olmadığından belki yaşadığı yerde bulamadığından melzeyitin istediklerini almadı
kargosu sonuçta bizim söylediğimiz tarihte eline ulaştı
onun dışında da hediyeler öyle dandik baştan savma değil bana göre paketli miydi değil miydi onu bilmiyorum ama
ben kendimden biliyorum istediğim gibi ne fincan var ne de başka bişey merkeze de gitme şansım olmadığı için bende olsam sanırım melzeyitin istediklerini bulamazdım belki çerçeve olabilirdi ki oda süslü falan değil standart dümdüz bir çerçeve
biz hep tek taraflı yorum yaptık ama bence bu kısmını da düşünmeliyiz

Haklısın ama bence arkasından konuşmakta bi çözüm değil ki.
Bi çok kişi üzüldü eee belki de telaafisi olmayan bi mutsuzluk var
Bende bunları çok paylaşmamakta lazım

Onca uğraş var işin içinde herkez bişeyler ile uğraştı
Bu tek kişinin problemi böyle olmasaydı daha iyi olurdu elbette
ama herkez farklı şeyler yazıyor boşverelimm

çok konuşma laaa uyus
sindirella nın kötü kapli koca totolu evey ablası kılıklı seni

ula en büyük hediye sizleri tanımak banaopuyorumnanaktan
yemişim gerisini

sattım onu ben çikolata aldım yidim onla :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

tüüüüü yasıhlar olsunnn
aha bun gibi edepsüslere hedeye yollarsın satar üc dört kuruşa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

emine ablaaa bak larisa deyince aklıma geldi
anneler gününe özel hediye broşla eşarbının resmini eklemedin sen

kız geçen bizim şubeye gelmişti bitane cinci hoca falda bakıyodu amaa bizimkiler hemen kızdılar ne güzel fal baktırayım dediydim odadan kovdular benii onumu çağırsam telefonu varr biyerlerde

gel ben seni doyuriim cnm,yoğut çoobam vaa,tase fasülyem vaa,soslu makarnam vaacokacimcoook,ayy bende çok acıkmışım sayarken cnm çektikaydirigubbakcemile3

ay ençok sevdiğim menüüü bayılurummm

Birde hediye yüzünden kimsenin incitilmesini istemiyorum ama
lütfen hiç olmazsa hediye yolladığınız kişiyi arayıp konuşun...

kocaman nanaktan öpüyorum seniii

canım ablam evet bende diyetteyim ama senin yemekleri yemek için kaçamak yaparım yarın ALLAH ım nasip ederse paketin yola çıkıcak 71. kg başladım diyete şuan 63.200 oldum bakalım 55 kadar yolu var nereye kadar yapacam bu diyet işini

bence tek kişinin problemi değil ayrıca bu bir arkdan konuşmada değil
buradaydıalr da kışkış mı dedik
iyi anları paylaştığımız gibi olumsuz şeyleri de açık yüreklilikle paylaşmalıyız
ooh ben aldım verdim hrdiyeyi güzel şeylerdi zaten üzülen üzülsün açık biçimde konuşulmamalı demek olmaz

Oda Burada olmalı ona sorulmalı bence neden böyle oldu diye.
Şimdi gelip okuyacak mı hayır tabiki de !!!! eee siz konuşmanız ile stres ile kalacaksınız.

Ay sorma ya girmiycem bugün diyorum yine dayanamıyorum, girdimmi de çıkamıyorum yi mi
Sen işlerini yap, görüşürüz yinopuyorumnanaktan

haklısın galiba ben çok şey istedimm altarafı bütün marketlerde bulunan fincan çerçeve ve kitap nedesen haklısın tek taraflı düşünmemek lazım
ben ozaman selin astan özürdiliyorum tek taraflı düşündüğüm için hediyesini geri gönderdiğim için tanıtım topiğinde çok pahalı şeyler istedğim ve kendisinin tanıtım topiğini okuma ihtiyacı bile duymadığı için

arkadaşlar lütfen artık bu konuyu kapatalım çok üzülüyoruumm şuan suçlu kendimmişim gibi olduu konu kapansın artık selindende bişey beklemiyorum muhtemelen bu yazılanları okuduğunda oda üzülecek ama yapabilecek bir duruumum yokkk benim kadar üzülmemiş olacak eminimm

ecoşum elbette öyle ama bi telefon bi mesaj uzaklık artık tüm dünya açıklamak zor olmasa gerek
bu tür durumlar insanı üzüyor tamam bulamadın ama arayıp açıklayabilirsin
sen nasıl su takımın kırıldığını açıkadın çok içten bişekilde aynen öyle işte

uyus zati sahteymiş bi para etmedi

ii yapmışın ii yapmışın da çikolataya yettimi parası baresositososito

oldum tebiiolumunekankayizsmileŞeniz

yok anam yok minnik bi gofret aldım anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…