yine yemeklerden bahsetmişiniz yaw.
canımı çektirceniz.
ben size dimedimmmmmmmm miiiiiiiiiii........Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ananemın lafını söylemedım mııııııııııııııı..........alsanaalsanasmile
40 damardan 1 i çeker dımedım mı?alsanaalsanasmile
yemek konuşmak yok bu topikteeealsanaalsanasmile
Bence de Konuşma Tek kişiye olmamalı genel bi konuşma çok daha iyi olabilir. :jeyyar:
çekil kenara çekilolumunekankayizsmile:CüvCüv:,üstüne düşer bu gacılar allahımaalsanaalsanasmilesakın kavga etmeyin ha burada hamile bir kadın var.
ben bi sigara içip gelecemmm oozamana kadar açıklamada yapılmış olur
egomuzu tatmin ediyik:roflol::roflol:
Bu kimsenin haddi değil ama diyorum ya Ozaman biriniz özel mesaj atar
Selin arkadaşımız da gelir buraya okutursunuz Şeniz
Sonra başlarsınız sohbete bu kadart basit olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Böyle olmamasını yeğelerdim en azından neyse arkadaşlar benim yine işlerim çoğalıyor
yavaştan kaçmam lazım artık arada gelir bakarım hihoyyyt
Bence de Konuşma Tek kişiye olmamalı genel bi konuşma çok daha iyi olabilir. :jeyyar:
he bah kızın adını coh andı galiba geldi
hadi sen git biz asıl kişiynen konuşuruz sana özet gecerim ben
kolay gelsin canımŞeniz
beni yanlış anladım ben suçlu vs demedim yalnızca olaya birde onun açısından bakalım diye yazdım
fatunuz senden de alıntı ettim çıkmamış
songül ablacım fatunuz ben aramamasına bişey demiyorum yorum yapmıyorum
yalnızca aldığı hediyelerle ilgili yorum yazdım
aynı durumda bende kalabilirdim başkası da olabilirdi istanbulda ankarada izmirde seçenekler çok fazla ama ufak yerde yaşayanlar için durum öyle değil ne yazık ki
ikili fincandan örnek vereyim ben kaç aydır arıyorum bulamadım sağolsun neslihan alıp yollamış bana bunun gibi şeyler işte
heheeh
selinde gelmişş artık o bana bi açıklama yaparrklava: klava:
benimde burda kavga etmeye niyetim yokk arkadaşlarr selin hediyelerini yolladım merak etmee yarın gönderdiğin adrese teslim edeceklerr neden lüks şeylerden hoşlanırım dediğimi açık ve net anlattım evet maddiyatçıyım arkadaşım sen böyle algılıyorsan senin tercihinn kusura baakmayın böyle olmasını hiç istemezdim arkadaşlar hepinizi üzdüm saygısız bir ortam yarattıım gidip ağlayacam sonrada gelip hiçbirşey olmamış gibi devam edecemm
tamam bu konu burada kapansın lütefn,
isteyen özelden paylaşabilir ama topicte kişileri rencide etmeye
müsaade edemem...
arkadaşlar hepinize huzursuzluk verdim kusura bakmaynnn
kızlar bebeğin cinsiyeti ne zaman belli oluyor.
kızlar bebeğin cinsiyeti ne zaman belli oluyor.