- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Sipaydim Lady ve kar dı o canım...
selin değildi...
kıslar komik bişey dahaa esmerim_01 in katili öz ablasıymışş çok komik bi durumm galibaaa bana hoş ve komik geldii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet bu durumla ilgili kargosunu gönderenler topiğinde ufak bi ekşın yaşadık biz de
bende abla kardeş istiommmmm
hımmm şimdi olay çözüldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
Bundan önce kime çıkmıştı ki ona ne aldı acaba bi sorun falan mı vardı da
Böyle yolladı ne biliyim belki maddi açıdan problem olmuş olabilir belirtirdi gerçi öyle olsa.
yada derdi çekilmek istiyorum kimse de zorlayamazdı elbette :bbo::bbo:
Üzüldüm ama böyle olmasına şimdi neyse yavaş yavaş eleniyoruz işte :1rolleyes:
ekşında nasıldım:1rolleyes::1rolleyes:
maddiyatı yoksa o kadar zaman vardı ckeiliyorum diyebilirdi nazikce
ve bunu kaileye almamız bile yersin canım
cünkü yat kat istenmiyorki
herkesin kesesine göre hediyeler tercih ediyor
ama kalkıp bu şekilde hiç kimse kusura bakmasın
o halde ben cınarımdan yat kat isteyeyim müsadenizle
çok uyusdun heç sevmedim :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ben kardeşin olabılırmıyım ???
benım hiç ablam olmadı kisenağlamasenağlama
maddiyatı yoksa o kadar zaman vardı ckeiliyorum diyebilirdi nazikce
ve bunu kaileye almamız bile yersin canım
cünkü yat kat istenmiyorki
herkesin kesesine göre hediyeler tercih ediyor
ama kalkıp bu şekilde hiç kimse kusura bakmasın
o halde ben cınarımdan yat kat isteyeyim müsadenizle
cancağazım buralardayım ama işlerim dolayı yazamıyorum sadec okuyorum.2 iş yapıyorum 2 okumaya geliyorum.cevap yazmaya başlayınca kalkamıyorum çünkimm.ama seni görünce dayanamadım ŞenizAnam katilim gelmişŞeniz
kaydirigubbakcemile5katil kurban ilişkisi bitti artıkın kıs,arkedeş olun bakemolumunekankayizsmile
bak ben diyicektim biz artıkın abpla kardiş olduk deye...olumunekankayizsmileBiz abla kardeş olduk bikerem ŞenizŞeniz
aaaaaohaoldumsmile hangi ara oldunuz öle,benim niye haberim yok:umursamaz:Biz abla kardeş olduk bikerem ŞenizŞeniz
bu güzeldi :roflol:ciddimisin ne hoşşş....
oda 1 paket büsküvi alsaymış:roflol:
çayın yanında beraberce yerlermişşşş:dance:
ağlamayın bee,ben sizin aplanız olarım gelin şöle yamacımakaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileben kardeşin olabılırmıyım ???
ben sizin de aplanuz olabilürümmmguclubacismileŞenizben kardeşin olabılırmıyım ???
a
kız larisa sen sus artık kızzzzz çatladın daaa hediye hediye diyee gözün doyuracam ben senin as kalldııı çılgınn bedişşşşlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
verdim emeklere saaaanaa tüüüüüalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
gönder la agac altında verdigim melekli altın pırlanta karşımlı kolyemi:dilcikar:
kıymatımı bilene vercem:icecream:
yerimseniben gel hayatım gel sende gel yerimseniben yarınmı çıkıyorsun yola yemeği ona göre yapayım ama sende diyettesin ben gibi :1closedeyes: canım benim yaaaopuyorumnanaktan
canım ablam seni çok seviyorum
abacım ben kendimi kargolayım mı olar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede larisanın gözünü torpahla doyuralımalsanaalsanasmile