- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
eşim kayıp bulamıyorum ah cnm araba sevdasına kendını kaybettı.
Sınav ıçın tbrk eden arkadaslar çok sagolun allah ısteyenın gönlune gore versın öpüyorum hepınızı
Ulaaa benım hem katıl hem kurbanım nerede
Carsıdan geldım hedıye secıp duruyorum her gördugumu almak ıstıyorum vallahı..
ayyy cnm sen azcık daha tanıtsan kendını dıyorum
melzeyitim gide gide yolun sonunu bulacaz işallah yalappim :))
bir daha ki çekiliş benim doğum günüm :)) haber veriyimde duymadık demeyin şimdiden...
aa üzüldüm cnm,valla bunun görecesi falan olmaz,ah roşummm biliyosun görücelii bu durum
2 el havlusu bir liff işte eklemiştim resimlerini
doğru olanı yapmış,ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5roşum merak edilecek bir şey yok ben diyim sana el havlusu ve lif geldi :umursamaz: melzeyitte tanıtım topiğinde bu kadar çok şey yazmadım diye yarısını yolladıkaydirigubbakcemile3
ablam tarih nezaman kiii
melyezit yollamasaydın keşke.
valla birşey söyliyeyim mi?
ben katilimin songül abla olduğunu biliyordum.
bana ne istediğimi sormuş özelden. sana alacak arkadaş soruyor demiş.
bende utana sıkıla yazdım. ama tanıtım topiğinde yazdım onlardan da olur dedim.
sonra ertesi günü hediyemi ararken düştüm demişti.
çok üzüldüm. yani o bile yetti benim için.
tıss geçen aydı telefonla kutladın yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çaktırma deliye her gün bayram...kaydirigubbakcemile3
canım valla doğru diyosun özensiz geleceğine hiç gelmesinde üzülmeyesin hayalkırıklığı cabası..
benim içinde ne hoş şeyler yazmışsın ama benide tanıyorsun zaten şimdi nilbera bir şey yollamasada hiç umrumda olmaz en azından buradan yazıyor telefon ile yazıyor kalbimi fethetti gerisi boş amaç bu yani özen.... opuyorumnanaktan
Ay yazmıyayım dedim ama dayanamıycam yazıcam.
Selin arada giriyor zaten , mesajları da dikkatimi çekiyordu bazen.
Bi ara topice yazmışki hediyelerimi yine english home dan alıcam diye
Belli havluları ordan almışa benziyor ama, ala ala koskoca English home dan havlu mu aldın.
1 tane al ama öz al dimi, çok üzüldüm senin adına ben
.hem selin hediyelerini kendisi göndermeden önce almıştı, hiç mi imrenmemiş çok ta güzel hediyeler gitti ona. Dilekcim kaç gün kafa patlattı onun için , hiç elinde bilgi olmadığı halde elinden geleni yaptı.
Selinin herseferin topice yazdığı çok yoğunum, çok yoğunum. Hiç anlam veremiyorum
-tatlicadiarzu-selam kızzlar....
gecmışı okuyamadım ne var ne yok...
amannnn kadın olmak ne zor yaww...
2 gün hasta olalım dedık evi mok götürüyp yarı hasta bıçımde yap yap bıtıremedım amann yarısıda yarına kalsın dedım ..:dilcikar:
aldım çayımı geldim...
buyrun gelin çay içelimmm...
çayın hatrına biri geçmişi özetleyıversınnlülülülülülü
bütü nözet yukarda nisan
geçmşler olsun cnm,daha iyisinidir inş.
benimde kafam bugün 1 millon,bıraktım mok götürsün cnm sıkık,birazcıkta bıkıkbilmiyorumkismile
çay içn çok tşkler,ellerine sağlık,
özetide geçiveriim,
melyezitin bekledii hedayeleri,bi lif ve 2 havluymuş,oda sahibine geri göndermşboshayallersmile