- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledınmı fotoları canım...
çok üzüldüm senın adına....
buradan tekrardan azra sılama bınlerce kez tesekur ederımmmm..
hedıyelerı zaten cok guzellll...
her yazdıgımı dıkkate almış dahada önemlisiiiiiii....
bız 5-6 kere telefonda görustuk ve arkadaslıgımız vr telefonlasmamız devam edecekkkkk..
önemli olan burada özen ve dostluk kurmak degılmı???
Ben bişey anlamadım kusura bakmayın yorum yapamıycamm
melzeyit canım sana hediye olarak 2 tane havlu 1 tane de Lif mi geldi şimdi
anlasan şaşardım zaten
olay şu melyetiz 2 çekiliştir hep hayal kırıklığına uğramış ve bu çekiliş ne sitediğini çok net belirtmiş
ama onun katili ki burda selin-as
hediyeleri onun istediği beğendiği gibi değil de sanırım kendi zevkine göre seçmiş
havlu ve banyo lifi almış
melyezit de çok üzüldü buna 3 çekiliştir bu oluyor diye
anladın mı şimdi :mymeka: :mymeka: :mymeka:
evet spedy 2 el havlusu bir liff laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol::roflol:
katil kurban ilişkisi bitti artıkın kıs,arkedeş olun bakemolumunekankayizsmileAnam katilim gelmişŞeniz
sagol canımm...
cidden yanında baska bısey yokmuymuş zorunlu hedıye falannnn??
Hasta etme be adamı anladım şimdi,
eee neden böyle oldu acaba şaşırdım bundan önce selin_as Songül ablaya falan da hediye yollamıştı sanırım. :sm_confused::sm_confused:
sanırım almadı songül ablaya başkasına aldı o
Tamam bi dahakine bende öyle yollayım ozaman laelaelaelaelae
Hasta etme be adamı anladım şimdi,
eee neden böyle oldu acaba şaşırdım bundan önce selin_as Songül ablaya falan da hediye yollamıştı sanırım. :sm_confused::sm_confused:
evet spedy 2 el havlusu bir liff laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol::roflol:
hayır Sipaydi yanlış hatırlıyorsun...
Selin bana çekilişte hiç çıkmadı...
kıslar komik bişey dahaa esmerim_01 in katili öz ablasıymışş çok komik bi durumm galibaaa bana hoş ve komik geldii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
katil kurban ilişkisi bitti artıkın kıs,arkedeş olun bakemolumunekankayizsmile
yok cnm:umursamaz:ne yuhaf demiboshayallersmile
Sana çıkmadı ama LAyd ile mi ne sanırım hediye yollamıştı.