Anneler Günü için de çekilişimiz var....

spedy nerdesin kuzum ya özlettin kendinü!
hediyesini alan kayboldu.
derin ben beceremem öyle örgü filan. sıkılırım öremem zaten.

spedy nerdesin kuzum ya özlettin kendinü!
hediyesini alan kayboldu.
derin ben beceremem öyle örgü filan. sıkılırım öremem zaten.

ÇARŞAMBA gününden beri işyerinde full çalışıyorz ki hala öyle :bbo:
arada gelip bakıyorum ama bu topice girmek zor çok geçmişi oluyor yasakkelime

biri cimdiklese rüyadan uyancam galiba

bu sen olaman bu sensen diğeri kimlaelaelaelaelae

ikisi de benim canım hihoyyythihoyyyt
Tamam naan çok ısrar ettin eski halime döneyim hihoyyythihoyyytalsanaalsanasmile

kıslarr yavvvv hızınıza yetişemiyorum zatenn ne kaçırdımm canımda sıkılıyor şurda oturduğum yerde bi sigara içebilsemmm ooffff

larias bayıldım vallahi çok güzeller güle gülee kullan canımmm y:a015::a015::a015::a015::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlama

kıslarr yavvvv hızınıza yetişemiyorum zatenn ne kaçırdımm canımda sıkılıyor şurda oturduğum yerde bi sigara içebilsemmm ooffff

nooloor kuzum sana bi deyivesen guclubacismile

canım valla doğru diyosun özensiz geleceğine hiç gelmesinde üzülmeyesin hayalkırıklığı cabası..

benim içinde ne hoş şeyler yazmışsın ama benide tanıyorsun zaten şimdi nilbera bir şey yollamasada hiç umrumda olmaz en azından buradan yazıyor telefon ile yazıyor kalbimi fethetti gerisi boş amaç bu yani özen.... opuyorumnanaktan

ablam bilmezmiyim seni kalisim bu dünyada tanıdığım en iyi ablalardan birisidir benim için öyle

keşke benimkide beni arasaydı bikere oldu artık düzeltirmi hatasını hiç aklım kesmiyor ablaa ama umrumdada değill açıkcası keyfim yerine geldi şimdi gelecek çekilişe gözümü diktim bikeree:roflol: :roflol: :roflol:

nee hediyen çok kötü geldide gerimi yolladın ,bi deyivee cnm ,patladım burdabilmiyorumkismile

roşum merak edilecek bir şey yok ben diyim sana el havlusu ve lif geldi :umursamaz: melzeyitte tanıtım topiğinde bu kadar çok şey yazmadım diye yarısını yolladıkaydirigubbakcemile3

abla ne yarısı ya okadar çoktu ki utandım çeyizine koysunn diye havluyla lifi geri gönderdimmm:sm_cool::sm_cool:

melzeyitim gide gide yolun sonunu bulacaz işallah yalappim :))

bir daha ki çekiliş benim doğum günüm :)) haber veriyimde duymadık demeyin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…