yaa canım ne kadar değişmişim dimi :mymeka::mymeka:
spedy nerdesin kuzum ya özlettin kendinü!
hediyesini alan kayboldu.
derin ben beceremem öyle örgü filan. sıkılırım öremem zaten.
biri cimdiklese rüyadan uyancam galiba
bu sen olaman bu sensen diğeri kimlaelaelaelaelae
speedy coh bile durdun nan
nabıyonus bakem
kıslarr yavvvv hızınıza yetişemiyorum zatenn ne kaçırdımm canımda sıkılıyor şurda oturduğum yerde bi sigara içebilsemmm ooffff
larias bayıldım vallahi çok güzeller güle gülee kullan canımmm y:a015::a015::a015::a015::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlama
kıslarr yavvvv hızınıza yetişemiyorum zatenn ne kaçırdımm canımda sıkılıyor şurda oturduğum yerde bi sigara içebilsemmm ooffff
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sıkma nan canını
kız kargoyu yolladın mı? sen tekrar
yolladım larissa ayıpmı oldu bilmiyorumm ama yolladımm hemen aras kargo ilee vallahi o utanmıyosa ben hiç utanmamm kusurabakmasınnklava: klava:
nooloor kuzum sana bi deyivesen guclubacismile
yok bacım boşverr oldu bişeyler unuttuk bilee
sınavı kazananları tebrik ediyorumm
ayrıca bana hediye göndermek isteyen site ahalisii adresimii hemencücük verebilirimmm hehehehe
kalisim beklediğine değecek canım ablamm şimdiden güle gülleeee kullan canım
chevi hiç üzülme gelip hayal kırıklığına uğrayacağına hiç gelmesin en azından gelmedi dersinn
nee hediyen çok kötü geldide gerimi yolladın ,bi deyivee cnm ,patladım burdabilmiyorumkismile
canım valla doğru diyosun özensiz geleceğine hiç gelmesinde üzülmeyesin hayalkırıklığı cabası..
benim içinde ne hoş şeyler yazmışsın ama benide tanıyorsun zaten şimdi nilbera bir şey yollamasada hiç umrumda olmaz en azından buradan yazıyor telefon ile yazıyor kalbimi fethetti gerisi boş amaç bu yani özen.... opuyorumnanaktan
nee hediyen çok kötü geldide gerimi yolladın ,bi deyivee cnm ,patladım burdabilmiyorumkismile