Anneler Günü için de çekilişimiz var....

heralde sınava giren herkes hak kazandı 2. sınav için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende hiç çalışmadım çalışacam çalışacam dedim baktım sınav günü bende öylesine gireyim bakalım neler olacak gibilerine işte​

evettt bende kazanmışım sevindim bencede songül abla günün en güzel haberi buydu

ama kızlar ikinciye girmek için para yatırmak gerekiyormuu yoksa ilk yatırdığımızdamı olması gerekiyordu ben bilmiyorummm hehehehe

Melodi canım anneme gitmiştim dün akşam çok güzel bir bebek hırkası başlamış kırmısı beyaz bebek örgü ipiylen çok şahane olmuş maşallah ya.

kız larisaaa kızz yolacam az kaldıı getirme yanına beni ayrıca daha şamdanlarını göremedimki böcüğümmm kaçıncı sayfada bi bakayım diğer bilgisayardanlülülülülülülülülülülülü

larias bayıldım vallahi çok güzeller güle gülee kullan canımmm y:a015::a015::a015::a015::a015::a015:senağlamasenağlamasenağlama

nerelerdesin nan gelmiyon pek topikealsanaalsanasmile
hakan izin vermiymi yohsa:jeyyar:

Heee ya dedi hakan o kızla konuşma :mymeka::mymeka:
Bende bilirsin beyimin sözünü dinlerim bilmiyorumkismilelülülülülülü
ah aha ben çarşambadan beri deli gibi çalışıyım kız bana niden gelmiyin disinn :eek:lmaz:

Heee ya dedi hakan o kızla konuşma :mymeka::mymeka:
Bende bilirsin beyimin sözünü dinlerim bilmiyorumkismilelülülülülülü
ah aha ben çarşambadan beri deli gibi çalışıyım kız bana niden gelmiyin disinn :eek:lmaz:

zaten sevmezdim o sümüklü enüşteyi:dilcikar::dilcikar:
hee cok dinner beyinin sözünü hanım hanımcıktır:nazar:

X