Anneler Günü için de çekilişimiz var....

eşim kayıp bulamıyorum ah cnm araba sevdasına kendını kaybettı.

Sınav ıçın tbrk eden arkadaslar çok sagolun allah ısteyenın gönlune gore versın öpüyorum hepınızı

Ulaaa benım hem katıl hem kurbanım nerede
Carsıdan geldım hedıye secıp duruyorum her gördugumu almak ıstıyorum vallahı..

ayyy cnm sen azcık daha tanıtsan kendını dıyorum

eşim kayıp bulamıyorum ah cnm araba sevdasına kendını kaybettı.

Sınav ıçın tbrk eden arkadaslar çok sagolun allah ısteyenın gönlune gore versın öpüyorum hepınızı

Ulaaa benım hem katıl hem kurbanım nerede
Carsıdan geldım hedıye secıp duruyorum her gördugumu almak ıstıyorum vallahı..

ayyy cnm sen azcık daha tanıtsan kendını dıyorum

anam bu erkekler araba deyince kendilerini kaybediyor benimkide 17milyarlık alacaktı bi ara sonra oldu 24 sonra aradı beni ilçeye gitmiş ben arabayı aldım geliyorum ya suyumu çıktı buranın kaça aldım 30a oha dedim 1 nere 30 nere aha şimdide öde öde bitmiyorr bu erkekleri birisi tutsun bakem

siz hediye almamışmıydınız kafam karıştı ne oluyorr burdaaaa uleynnn

melzeyitim gide gide yolun sonunu bulacaz işallah yalappim :))

bir daha ki çekiliş benim doğum günüm :)) haber veriyimde duymadık demeyin şimdiden...

ablam tarih nezaman kiii

bu arada yolun sonunu bulacağız dediğin gibi bu çekiliş kalfalığımdı ustalığımda kimse beni tutamazzz ama inşallah banada usta düşer acemiyle ve cimriyle yola çıkmayayımdaaa hehehehee

ah roşummm biliyosun görücelii bu durum

2 el havlusu bir liff işte eklemiştim resimlerini
aa üzüldüm cnm,valla bunun görecesi falan olmaz,
öncelikle karşı tarafı düşünmüyosan bile ,herkesin kendine saygısı olmalı :umursamaz:
roşum merak edilecek bir şey yok ben diyim sana el havlusu ve lif geldi :umursamaz: melzeyitte tanıtım topiğinde bu kadar çok şey yazmadım diye yarısını yolladıkaydirigubbakcemile3
doğru olanı yapmış,ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

melyezit yollamasaydın keşke.
valla birşey söyliyeyim mi?
ben katilimin songül abla olduğunu biliyordum.
bana ne istediğimi sormuş özelden. sana alacak arkadaş soruyor demiş.
bende utana sıkıla yazdım. ama tanıtım topiğinde yazdım onlardan da olur dedim.
sonra ertesi günü hediyemi ararken düştüm demişti.
çok üzüldüm. yani o bile yetti benim için.

melyezit yollamasaydın keşke.
valla birşey söyliyeyim mi?
ben katilimin songül abla olduğunu biliyordum.
bana ne istediğimi sormuş özelden. sana alacak arkadaş soruyor demiş.
bende utana sıkıla yazdım. ama tanıtım topiğinde yazdım onlardan da olur dedim.
sonra ertesi günü hediyemi ararken düştüm demişti.
çok üzüldüm. yani o bile yetti benim için.

melodiciğim benim tanıtım yazımı bile okumamış bir insana ne diyebilirim ben benim içim rahat canım doğru olanı yaptığımı düşünüyorum daha önce zaten arkadaşlarımlada konuştum yollama kararı almıştım özensiz olursa benim yerimde olsan ne yapardın ben özen istedim ayrıca benim tanıtımı bir okurmusun nedemek istediğimi anlarsın ne bir not ne bir mesaj bende bu çekilişteyim 2 dönemdir ve elimden ve cebimin yettiği kadarıyla hatta zorlayarak özenerek hazırladımm ve azra sılayı aradım yapamadığım şeyler için kaç kere özür diledimmm
ben sadece özen istedim melodi kuzummm bişey değill:a015: :a015: :a015: senağlama senağlama senağlama senağlama

melzeyit kullanıcısından alıntı
kendimi tanıtayım bu sefer ayrıntılı tanıtmayacam ama bu benim ilk anneler günü hediyem olacak ay pardon birkere eşim yüzük almıştıbaşına taş düşmüştü ozaman:)))
daha önceki hediye maceralarımdan sonra arkadaşlar her hediye kabulümdür demiyecem bu sefer özenle seçilmiş lüks şeylerden hoşlanıyorum
takı takmıyorumm saat dışında fincanlar çay fincanlarına bayılıyorum binlece bardağım olsa yinede bıkmam çerçeveler pırıltılı pırıltılı başka ne söyleyim 42 beden giyiniyorumm üst alt aynı bende ne istesem acaba ya şallara bayılıyorum örgü olmamak koşuluyla fular sevmiyorum amaçokmu şey istedim ayıpmı oldu olmaz olmaz canım busefer anneler günü çok önemli benim için
birde ışık elçinin kitaplarını alamadım çok seviyorum kitap okumayı tekrar söyleyim kuantum evrensel yasalar çekim yasası reiki meditasyon yoga hertürlü kitap ve cd ilgi alanımı çekiyor

bahsettiğim üzere fincanlar favorimdir

şimdi alıntı yapıp tekrar yazıyorumm lütfen arkadaşlar özenle seçilmiş olsun hediyeler açtığımda üzülmek istemiyoorumm bu seferr ışık elçi demiştim olurda kitap alırsanız ama eşruhumun eş zamanını okudum diğerleri çok makbule geçerr

melodi kuzu daha açık ne yazılırdı bilmiyorummm çokmu pahalı şeyler yada insanı zorlayacak şeylermi istemişim kuzuummm :a015: :a015: :a015: :a015: senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
-tatlicadiarzu-selam kızzlar....
gecmışı okuyamadım ne var ne yok...

amannnn kadın olmak ne zor yaww...
2 gün hasta olalım dedık evi mok götürüyp yarı hasta bıçımde yap yap bıtıremedım amann yarısıda yarına kalsın dedım ..:dilcikar:
aldım çayımı geldim...:kahve:
buyrun gelin çay içelimmm...

çayın hatrına biri geçmişi özetleyıversınnlülülülülülü

canım valla doğru diyosun özensiz geleceğine hiç gelmesinde üzülmeyesin hayalkırıklığı cabası..

benim içinde ne hoş şeyler yazmışsın ama benide tanıyorsun zaten şimdi nilbera bir şey yollamasada hiç umrumda olmaz en azından buradan yazıyor telefon ile yazıyor kalbimi fethetti gerisi boş amaç bu yani özen.... opuyorumnanaktan

canım ablam seni çok seviyorum
abacım ben kendimi kargolayım mı olar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

Ay yazmıyayım dedim ama dayanamıycam yazıcam.
Selin arada giriyor zaten , mesajları da dikkatimi çekiyordu bazen.
Bi ara topice yazmışki hediyelerimi yine english home dan alıcam diye
Belli havluları ordan almışa benziyor ama, ala ala koskoca English home dan havlu mu aldın.
1 tane al ama öz al dimi, çok üzüldüm senin adına ben
.hem selin hediyelerini kendisi göndermeden önce almıştı, hiç mi imrenmemiş çok ta güzel hediyeler gitti ona. Dilekcim kaç gün kafa patlattı onun için , hiç elinde bilgi olmadığı halde elinden geleni yaptı.
Selinin herseferin topice yazdığı çok yoğunum, çok yoğunum. Hiç anlam veremiyorum

Ay yazmıyayım dedim ama dayanamıycam yazıcam.
Selin arada giriyor zaten , mesajları da dikkatimi çekiyordu bazen.
Bi ara topice yazmışki hediyelerimi yine english home dan alıcam diye
Belli havluları ordan almışa benziyor ama, ala ala koskoca English home dan havlu mu aldın.
1 tane al ama öz al dimi, çok üzüldüm senin adına ben
.hem selin hediyelerini kendisi göndermeden önce almıştı, hiç mi imrenmemiş çok ta güzel hediyeler gitti ona. Dilekcim kaç gün kafa patlattı onun için , hiç elinde bilgi olmadığı halde elinden geleni yaptı.
Selinin herseferin topice yazdığı çok yoğunum, çok yoğunum. Hiç anlam veremiyorum

bende kaderr işte ne yaparsınn
kader kahbe kader yine ördün ağlarını yardan yokmu haberr

eceee doğru yazdımmı

-tatlicadiarzu-selam kızzlar....
gecmışı okuyamadım ne var ne yok...

amannnn kadın olmak ne zor yaww...
2 gün hasta olalım dedık evi mok götürüyp yarı hasta bıçımde yap yap bıtıremedım amann yarısıda yarına kalsın dedım ..:dilcikar:
aldım çayımı geldim...:kahve:
buyrun gelin çay içelimmm...

çayın hatrına biri geçmişi özetleyıversınnlülülülülülü

geçmşler olsun cnm,daha iyisinidir inş.
benimde kafam bugün 1 millon,bıraktım mok götürsün cnm sıkık,birazcıkta bıkıkbilmiyorumkismile
çay içn çok tşkler,ellerine sağlık,
özetide geçiveriim,
melyezitin bekledii hedayeleri,bi lif ve 2 havluymuş,oda sahibine geri göndermşboshayallersmile

bütü nözet yukarda nisan

ekledınmı fotoları canım...
çok üzüldüm senın adına....
buradan tekrardan azra sılama bınlerce kez tesekur ederımmmm..
hedıyelerı zaten cok guzellll...
her yazdıgımı dıkkate almış dahada önemlisiiiiiii....
bız 5-6 kere telefonda görustuk ve arkadaslıgımız vr telefonlasmamız devam edecekkkkk..
önemli olan burada özen ve dostluk kurmak degılmı???

geçmşler olsun cnm,daha iyisinidir inş.
benimde kafam bugün 1 millon,bıraktım mok götürsün cnm sıkık,birazcıkta bıkıkbilmiyorumkismile
çay içn çok tşkler,ellerine sağlık,
özetide geçiveriim,
melyezitin bekledii hedayeleri,bi lif ve 2 havluymuş,oda sahibine geri göndermşboshayallersmile

sagol canımm...
cidden yanında baska bısey yokmuymuş zorunlu hedıye falannnn??

X