Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok mutluyum. kk dan bir arkadaşım mesaj atmış. ne zamandır görüşemiyorduk.

öf ya canım sıkılıyor. saat 15 de çıkıyorum bugün gebzeden çok değer verdiğim bi abi gibi sevdiğim bir insan var o geldi. k.valideler köye gittiler elti onların yanında kalıyordu eşide polis okulunda şimdi oda köye gitmemiş bugün bizde kalıcak sanırım haber verecekmiş akşam için yarın resmi tatil elti bizde kalırsa arkadaşla görüşemeyeceğim. off ya sinir ya o kadarda dedim Antalya'yı gezdireceğim diye zaten o elti bozması yüzünden kayınvalide ile 16 gündün ne arıyorum ne konuşuyorum. kız gelince k.valide ile bizim aramız kötü oluyor karakedi gibi bişey çözemedim valla.

kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok mutluyum. kk dan bir arkadaşım mesaj atmış. ne zamandır görüşemiyorduk.

ŞenizŞeniz

eve bırak git desem cen cen arkandan konuşur vallaalsanaalsanasmile
inş. gider...
vay canına ayrın resmi dadül
bize ras gelmez o dadül biliyom

napıosunuz kızlar bende yg sye girmiştim 2 sınava girmeye hak kazandım kitap yüzü açmadım hatta kitap bile yok evde çalışabilecegim bi alıp çalışsammı dedim sona vazgeçti laylaylom girdigimizden herhalde stres yok tu ya zevkliydi sınavda...

ŞenizŞeniz

eve bırak git desem cen cen arkandan konuşur vallaalsanaalsanasmile
inş. gider...
vay canına ayrın resmi dadül
bize ras gelmez o dadül biliyom

inşallah hiç gelmez kankası var onun eşimin amcasının kızı onda kalır inşallah yada k.valideler akşam burda olurlar. öööfffff valla bıktım bu eşimin sülalesinden. hiç kendime zaman vakit ayıramıyorum zaten kıza gıcığım valla döverim felan kimse alamaz elimden.

sınavı kazananları tebrik ediyorumm

ayrıca bana hediye göndermek isteyen site ahalisii adresimii hemencücük verebilirimmm hehehehe

kalisim beklediğine değecek canım ablamm şimdiden güle gülleeee kullan canım

chevi hiç üzülme gelip hayal kırıklığına uğrayacağına hiç gelmesin en azından gelmedi dersinn

kız döversen cagır bende paralıyımŞeniz

kız döversen cagır bende paralıyımŞeniz

Essah mi diyon hemen uçağa atla gel yarın çıkak meydana valla bi laf söylese ağrıma gidecek valla hemen döveceğim. ya ben ömrümde öyle sinsi bir insan tanımadım iki yüzlü insanlara yapmacık davranan.

ayrıca bana hediye göndermek isteyen site ahalisii adresimii hemencücük verebilirimmm hehehehe

hım kem kummmm benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

melzeyitcim ben senin yerine verim adresilaelaelaelaelae

kadınlar kulubu sokak anneler günü cekiliş caddesi
Larisa apartmanı no;1332

GAZıAYINTAP

cheviye hediye yollayan ceza olarak 8 mayısta da hediye yollasın.
doğum günü o zaman.

hım kem kummmm benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

melzeyitcim ben senin yerine verim adresilaelaelaelaelae

kadınlar kulubu sokak anneler günü cekiliş caddesi
Larisa apartmanı no;1332

GAZİAYINTAP

yok sana bişeyyyy işte ikitane aldın laaaaa gzün doysun gızzımmmm alan var alamayan var :tomato: :tomato: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

yok sana bişeyyyy işte ikitane aldın laaaaa gzün doysun gızzımmmm alan var alamayan var :tomato: :tomato: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ey la ey sen al ben almeyom:dilcikar:
gider bö günn o gösterdigim şamdanın pembe rengini alırım
resminide ceker bura koyarım
catlarmısınız panik atakmı olursunuz bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…