Bak bide mühendissin ya boşversene çocuğundan önemlimi istediğin an başlarsın işine , ben geçen hafta çok bunaldım oğlumu kv emanet ettim bizim evimizde baktı toplam 3 saat yada 4 yani öyle çok da değil alışveriş yapıp geldim, oğlum uyuyodu ağladı aldım kucağıma bana küsmüş babannesini istiyo çok üzüldüm düşünsene bi yaşındaki çocuk brni bırakıp gitti diye suratıma bakmadı ya var mı ötesibebegimi de kaybetmek istemiyorum, işimi de. İyi bir işim var ve ben mühendisim. İş hayatına ara vermek nasıl olur bilmiyorum. Ama dediginiz gibi ilerde cocugumda bunun eksikligini hissetmesi beni cok korkutuyor. Kaldı ki cocugum beni unutuyormus gibi geliyor. Annesi olarak beni görmeyecek, beni sevmeyecek ve belki beni suclayacak bile diye cok korkuyorum.
Bak bide mühendissin ya boşversene çocuğundan önemlimi istediğin an başlarsın işine , ben geçen hafta çok bunaldım oğlumu kv emanet ettim bizim evimizde baktı toplam 3 saat yada 4 yani öyle çok da değil alışveriş yapıp geldim, oğlum uyuyodu ağladı aldım kucağıma bana küsmüş babannesini istiyo çok üzüldüm düşünsene bi yaşındaki çocuk brni bırakıp gitti diye suratıma bakmadı ya var mı ötesi
Eşimi cok zorladım ama ikna edemiyorum. Naıl ikna edecegimi de bilmiyorumKesinlikle bakici diyorum
Annesini bir hafta boyu gormemesi bebeginizin gelisimi acisindan olumlu degil,su an gunu kurtarma derdindesiniz tamam ama ileride cok sorun yasarsiniz evladinizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?