- 7 Mart 2013
- 6.526
- 19.729
- 448
- Konu Sahibi Krmzpapatya7
-
Bende çook yıllar önce deldirmiştim , sadece ilk delim anın da heyecanım oldu ve sonrasında en fazla 1 hafta sıkıntı yaşadım oda iltihapla ilgili değil . Yeni delindiği için eğilip kalkarken bir garip geliyor , düzenli temizliğini yaparsan sorun olmaz , minimum 1 ayda sallantılı piercinglerden sakın elbiseye takılma olayı vs oluyor can yakıyor .Dikkat ettiyseniz piercing olayları genelde ergenlerde yaygın. Hormonların vs etkisiyle heves ediyorlar, özeniyorlar... Ergenlik bitince saçma geliyor hatta eski fotoğraflarını görenler ergenliğinden utanıyor.
Büyük ihtimalle pişman olacaksınız. İleride yara izinizle kalırsınız.
Aslında yara izi dediğim şuydu: Piercingten sıkılınca çıkaracak. Orada delik kalacak.Bende çook yıllar önce deldirmiştim , sadece ilk delim anın da heyecanım oldu ve sonrasında en fazla 1 hafta sıkıntı yaşadım oda iltihapla ilgili değil . Yeni delindiği için eğilip kalkarken bir garip geliyor , düzenli temizliğini yaparsan sorun olmaz , minimum 1 ayda sallantılı piercinglerden sakın elbiseye takılma olayı vs oluyor can yakıyor .
Evet benimkisi hiç kapanmıyor ama o kadar da rahatsız etmiyor canım istediğinde takıyorum canım istediğinde çıkartıyorum öyle çok göze çarpan delik olmuyorAslında yara izi dediğim şuydu: Piercingten sıkılınca çıkaracak. Orada delik kalacak.
Sadece paramı ? O can acısı inim inim inliyorsun yakıyorlar vallaKi sildirmek ciddi para dövmeyi
Kız ben doğumda yaptım şişti indi birşey olmadı ahahhaaBirde kan aldırmak bile risk öyle birşey olmaz diyemem belli olmaz ona olmaz buna olmaz size olur.Ona bakarsan.Anne sizi düşünüyor olamazmi nacizane değmez anneyi kırmaya hamilelikte şişecek inecek yıllar içinde şekil degistirecek bir göbek için kızıma yaptım sömürüyü ise yaradıSizdede yararmi ? Şaka bir yana kendiniz bilirsiniz kendi fikrim gereksiz olduğu
Ama her vücut bir değil tabii ki deBirde kan aldırmak bile risk öyle birşey olmaz diyemem belli olmaz ona olmaz buna olmaz size olur.Ona bakarsan.Anne sizi düşünüyor olamazmi nacizane değmez anneyi kırmaya hamilelikte şişecek inecek yıllar içinde şekil degistirecek bir göbek için kızıma yaptım sömürüyü ise yaradıSizdede yararmi ? Şaka bir yana kendiniz bilirsiniz kendi fikrim gereksiz olduğu
Vallaha atletik yapım yokSen bakma konu sahibi hayaldunya adlı üyenin yorumunao atletik tıptir şanslı tıptir biz normalde ayva göbek bir nesiliz millet olarak bak pilav kebap ne güzel şeyler var mutfağımızda sonra hoş olmuyor diye yemekde yemezsin hem herkesin göbeği ona çekmez kanma sen ona sabote ediyor Yahu belki vazgecerdi bir göbeği daha kurtarirdık Bir anneyi daha Çok güldüm ama
Açık giyinen biri değilmişsin. O zaman sırf annene inat olsun diye göbeğini deldirmen saçma değil mi?21 yaşındayım , göbeğimi deldirmek istiyorum . Açık giyineceğimden değil de çok heves ettim yıllardır , annemler hayır yapmayacaksın g.tünü de deldir gibi ifadeler kullandığı için iyice inatlaştım.
Sivilce ilacı da kullanıyorum . Yarın gidip deldiricem umarım. İyileşme süresi ilaçtan dolayı uzar mı?
Birde annem iki hafta sonra ameliyat olacak. O yüzden bol bol temizlik yapıcam . Hareket ettiğimden ve sivilce ilacı kullandığımdan dolayı sorun yaşar mıyım piercing için?
Son olarak annemin izin vermeyeceğini bildiğimden söylemek istemiyorum. Sizce söylemeli miyim?
Hamilelikte ne zaman çıkardınız acaba 18. Haftam bitiyor duruyor hala aman aman çıkmadı göbeğim daha çıkarmadımKız ben doğumda yaptım şişti indi birşey olmadı ahahhaa
Doğumum üzerinden 4 yıl geçtiHamilelikte ne zaman çıkardınız acaba 18. Haftam bitiyor duruyor hala aman aman çıkmadı göbeğim daha çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?