• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneden gizli iş yapmak

Doğumum üzerinden 4 yıl geçti 🙈 fakat göbek çevrem çok gerilmeden çıkardım sonra tıkandı diye korkumda oldu hatta ama tıkanma , kapanma çok hafif derecede oldu , biraz zorlayınca girdi yerine 😂 ondan sonra mesela 2 ay oldu takmayalı hala açık .
Benim daha göbek yok doğru düzgün ama ayva göbekte de seksi duruyor bence. Doktor çıkar vs dedi. Erken mi bilmiyorum koca 9 aylık göbekte hala takanı gördüm çünkü. Darısı başıma umarım kapanmaz benimki de

21 yaşındayım , göbeğimi deldirmek istiyorum . Açık giyineceğimden değil de çok heves ettim yıllardır , annemler hayır yapmayacaksın g.tünü de deldir gibi ifadeler kullandığı için iyice inatlaştım.

Sivilce ilacı da kullanıyorum . Yarın gidip deldiricem umarım. İyileşme süresi ilaçtan dolayı uzar mı?

Birde annem iki hafta sonra ameliyat olacak. O yüzden bol bol temizlik yapıcam . Hareket ettiğimden ve sivilce ilacı kullandığımdan dolayı sorun yaşar mıyım piercing için?

Son olarak annemin izin vermeyeceğini bildiğimden söylemek istemiyorum. Sizce söylemeli miyim?😬
Söyleme nerden görcek ya sivilce ilacı olayını bilmiyorum üstte dursun

Benim daha göbek yok doğru düzgün ama ayva göbekte de seksi duruyor bence. Doktor çıkar vs dedi. Erken mi bilmiyorum koca 9 aylık göbekte hala takanı gördüm çünkü. Darısı başıma umarım kapanmaz benimki de
Evet ayva göbekte de çok sexsi duruyor 😍 9 aylık olana kadar takmanı önermem hem genişlememesi için piercing deliğinin hemde rahat etmen için 🥰😇

"gobegimi deldirecegim" dediğinde snaa "g.tunu de deldir" diyen annen varsa söyleme tabii ki. bildiğini yap - "o zaten bildigini yapar, delidir" desinler. ilerleyen yillarda cok isine yarar.
seni sindirirlerse "o zaten ezik" derler islerine gelmeyen her durumda daha da ezerler. ipin ucunu alamazsın.

21 yaşındayım , göbeğimi deldirmek istiyorum . Açık giyineceğimden değil de çok heves ettim yıllardır , annemler hayır yapmayacaksın g.tünü de deldir gibi ifadeler kullandığı için iyice inatlaştım.

Sivilce ilacı da kullanıyorum . Yarın gidip deldiricem umarım. İyileşme süresi ilaçtan dolayı uzar mı?

Birde annem iki hafta sonra ameliyat olacak. O yüzden bol bol temizlik yapıcam . Hareket ettiğimden ve sivilce ilacı kullandığımdan dolayı sorun yaşar mıyım piercing için?

Son olarak annemin izin vermeyeceğini bildiğimden söylemek istemiyorum. Sizce söylemeli miyim?😬
Acele etmeyin. Annenizin ameliyatı aradan çıksın. Sivilce tedaviniz de bitsin sonra annenize haber verin. İstiyorsanız hala yaptırın.

ayy çok istiyorsan deldir noolcak yaa.
ilk burnumu deldirdim. millet ayağa kalktı. 15 yașındaydım.
kașımı deldirdim, yok artık dediler. 19 yașındaydım.
ilk dövmemi yaptırdığımda bu kız zıvandan çıktı dediler.
derler.. derler de derler. ama elbet susar ve alıșırlar. tabi sen net çizgiler belirlersen.
kulağımdaki deliklerden biri enfeksiyon kaptı tedavi de oldum.
44 yașından bildiriyorum. burnumda ve kașımda piercing var. ve bir sürü dövmem
var.
yeni hedefim fazla kilolarımı vermek. eski fit halime dönebilmek, ardından. göbek piercingi ve yeni dövme hayallerim var.
mottomuz asla vazgeçme:rapci:

Sol kasimda ve kulak kikirdaklarimda ve burnumda piercinglerim vardi, kimseden gizli yaptirmamistim.

Sol kasimin bi kismi yok su anda :) o yuzden surekli kas yaptiriyorum, anlamsiz bir masraf cikartiyor bana 6-7 ayda bir.

Kulak kikirdaklarimdakileri halen kullaniyorum, burnumdakini 2-3 yil kullandiktan sonra cikardim.

Gobege takilan kemer gibi giyilen urunler bence daha şık duruyor, hem acisiz hem de istemezsen takmazsin olur biter.

ayy çok istiyorsan deldir noolcak yaa.
ilk burnumu deldirdim. millet ayağa kalktı. 15 yașındaydım.
kașımı deldirdim, yok artık dediler. 19 yașındaydım.
ilk dövmemi yaptırdığımda bu kız zıvandan çıktı dediler.
derler.. derler de derler. ama elbet susar ve alıșırlar. tabi sen net çizgiler belirlersen.
kulağımdaki deliklerden biri enfeksiyon kaptı tedavi de oldum.
44 yașından bildiriyorum. burnumda ve kașımda piercing var. ve bir sürü dövmem
var.
yeni hedefim fazla kilolarımı vermek. eski fit halime dönebilmek, ardından. göbek piercingi ve yeni dövme hayallerim var.
mottomuz asla vazgeçme:rapci:
Ay benimde bir sürü dövmem ve göbek piercingim var 😍 hala daha çok seviyorum bir bağ kurdum resmen 😂 hatta babam abimi dövmüştü dövme yaptırdı diye ben 1 hafta yalvarıp dövme parasını babamdan almıştım ama öyle böyle yalvarma değil hahaha aklıma geldi 😂😂😂😂😂🥹

cnm bence gizli yaptırırsan ortaya çıkınca daha çok kızar hem yaptırdığın hem de gizlediğin için bi şekilde suyuna gidip izin almaya çalış

Ben de deldirmiştim gizli. Enfeksiyon kaptı baya da zor iyileşti üstelik delik de kapandı kocaman da iz kaldı.

Back