Anneden gizli iş yapmak

Krmzpapatya7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
40
6
1
23
21 yaşındayım , göbeğimi deldirmek istiyorum . Açık giyineceğimden değil de çok heves ettim yıllardır , annemler hayır yapmayacaksın g.tünü de deldir gibi ifadeler kullandığı için iyice inatlaştım.

Sivilce ilacı da kullanıyorum . Yarın gidip deldiricem umarım. İyileşme süresi ilaçtan dolayı uzar mı?

Birde annem iki hafta sonra ameliyat olacak. O yüzden bol bol temizlik yapıcam . Hareket ettiğimden ve sivilce ilacı kullandığımdan dolayı sorun yaşar mıyım piercing için?

Son olarak annemin izin vermeyeceğini bildiğimden söylemek istemiyorum. Sizce söylemeli miyim?

Gizli işlərin sonu hep hüsran canım seni anlıyorum ama gereksiz ya bence anneden gizli iş yapma büyük sözü dinlememenim cezası çok ağır ödedim ben her konu da inan bazı yerlerde aile sözü dinlemek gerekiyormuş .

Sivilce ilacı dediğin zoratanin vs ise hiç bulaşma. Kaşımı aldirirken bile her kıl kökünden kan geliyordu, cilt aşırı hassaslasiyor. Annenden nereye kadar gizleyeceksin ?

Sizin bedeniniz sizin kararınız tabi ki ama annenizin tavrına inat olsun diye yapmayın bence . Benim kardeşim de kaşını deldirmek istiyordu ben burun göbek kaş piercinglerini pek beğenmiyorum nacizane fikrim isterseniz kulağınızda farklı piercingler yaptırın önce belki hevesinizi alırsınız

Annem bana her zaman der ki , seni ben doğurdum sana istediğim her şeyi yaparım . Ve bu konu üzerinde aşırı baskıcı birisi. Annem için kaç kere dayak yediğimi hatalıktan kaç kere yataklara düştüğümü çok iyi biliyorum. Ama hala yeterince değer gördüğümü düşünmüyorum. ailemin sözünü genel olarak dinliyorum. Alkolum sigaram vs hiç olmadı partilere gitmem hayatım da hiç barlada clublara da gitmedim. Hınzır bir gençlik yaşamadım. Hep istedikleri gibi biriydim ama bunun meyvesini de hiç bir zaman yemedim maalesef

Sivilce ilacı dediğin zoratanin vs ise hiç bulaşma. Kaşımı aldirirken bile her kıl kökünden kan geliyordu, cilt aşırı hassaslasiyor. Annenden nereye kadar gizleyeceksin ?
2.ayım bitti ama cildim hala kurumadı hassas gibi de değil . O yüzden aradan çıkartayım diyorum. Gizleyebildiğim kadar da gizlerim inşallah

Ben de burnumu deldirmiştim enfeksyon olup şişmişti, ailen öğrenebilir, gizli saklı yaptırcakmışsın enfeskyon kapsa hastaneye gidemesen ne olacak, daha sonra deldir özgürlüğünü eline alınca
Enfeksiyon olursa çıkartırım sanırım ,zaten başka bir şehirde okuyorum. En geç 1 ay sonra okuduğum şehre giderim

Kötüymüş annenizin tavrı çok üzüldüm siz okuyup kendi hayatınızı güzel bi şekilde elinize alırsınız inşallah. Ama zaten kendi hayatınızı korumak için bu tarz ortamlara girmemeniz en iyisi maalesef özellikle biz kadınlar için hayat çok zor ne kadar uzak durursak böyle ortamlardan o kadar iyi

Enfeksiyon olursa çıkartırım sanırım ,zaten başka bir şehirde okuyorum. En geç 1 ay sonra okuduğum şehre giderim
Gidince deldirin. kadın ameliyat olacakmış sizin kaldırmanız yardımcı olmanız gerekirse göbek zorlanır enfeksıyon olsa çok uğraşırsınız

İlerde ne için pişman olurum sizce ? Göbeğimi deldirdiğim için mi yoksa annemden gizli yaptığıma mı
Göbeğini deldirdğin için pişman olacağını düşünüyorum 30larına geldiğinde zamanında herkes burnunuda deldirdi şuan itici geliyor çokta demode artk bu işin deldirmeden olan bir çözümü yok mudur

Ben kaşımı da deldircektim Allah’tan izin vermediler

Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa çok uçlarda yaşamadıkça insan içinden gelen şeyleri yapmalı ailen seni büyütmüş öğretmek istediklerini öğretmiş gerisi senin kararın ölçüp tartıp doğrularına kendin karar ver.

Ben de burnumu deldirmiştim enfeksyon olup şişmişti, ailen öğrenebilir, gizli saklı yaptırcakmışsın enfeskyon kapsa hastaneye gidemesen ne olacak, daha sonra deldir özgürlüğünü eline alınca
Evet bir de bazılarında keloid gibi bir sorun oluyor orası şişiyor. Benim de konu sahibine önerim göbeği hiç deldirmeden takılan piercing modelleri var onlardan kullansın.

Ben göbek piercingi yaptırdım. Zayıfsanız çok kolay deliniyor. Ben elbise ve etek giydiğim için çabuk iyileşti. Yüksel bel kot pantolon çok acıtıyordu, bir süre giymedim. Eşofman, taytın bir zararı olmuyor, ben kendiminkini çok beğeniyorum, sivilce ilacının göbeği etkileyeceğini de sanmıyorum.

Ben de annemden gizli deldirdim göbeğimi. Lisede de dudağımı deldirdim. Gizli gizli dövme de yaptırdım. Pişmanlığım sadece dudakta. Ne yapayım her şeye karşı çıkmasaydı. Şimdi hamileyim hala çıkarmadım piercingimi. Belki son aylarda çıkartırım. Beden senin bedenin. Ama ilaçtan sonra deldir. Hijyenine de dikkat et. Gere gere göbeğini gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…