• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneden gizli iş yapmak

Dikkat ettiyseniz piercing olayları genelde ergenlerde yaygın. Hormonların vs etkisiyle heves ediyorlar, özeniyorlar... Ergenlik bitince saçma geliyor hatta eski fotoğraflarını görenler ergenliğinden utanıyor.

Büyük ihtimalle pişman olacaksınız. İleride yara izinizle kalırsınız.

Göbek deliği çok kolay iltahap kapan bir yer bende izin vermedim yapıştırılanlari var onların mıknatıslı mi ne deldirmeden onları kullanıp hevesinizi alsanız olmuyormu daha erken bı 25 e gelin kalıcı şeyler için dövme vs sonra pişman olmayın .Yani tabiki karisamam kendi fikrim bu ben sağlık açısından uygun bulmadım izin vermedim ilerde dinlemez bilemem .Cok güzel göründüğünü düşünmüyorum ben yeri itibari ile kilo alınır verilir göbeği çekici gösterdiği sadece zan çok kötü komik gorunenleride gördük.

Benim kızım mıknatıslı kullandı hevesini aldı şimdi iyiki yapmamisim diyor zamanında yani herkesde olan degilki herkesde olmayan güzel artık yani düz göbek daha moda

Dikkat ettiyseniz piercing olayları genelde ergenlerde yaygın. Hormonların vs etkisiyle heves ediyorlar, özeniyorlar... Ergenlik bitince saçma geliyor hatta eski fotoğraflarını görenler ergenliğinden utanıyor.

Büyük ihtimalle pişman olacaksınız. İleride yara izinizle kalırsınız.
Bende çook yıllar önce deldirmiştim , sadece ilk delim anın da heyecanım oldu ve sonrasında en fazla 1 hafta sıkıntı yaşadım oda iltihapla ilgili değil . Yeni delindiği için eğilip kalkarken bir garip geliyor , düzenli temizliğini yaparsan sorun olmaz , minimum 1 ayda sallantılı piercinglerden sakın elbiseye takılma olayı vs oluyor can yakıyor .

Bende çook yıllar önce deldirmiştim , sadece ilk delim anın da heyecanım oldu ve sonrasında en fazla 1 hafta sıkıntı yaşadım oda iltihapla ilgili değil . Yeni delindiği için eğilip kalkarken bir garip geliyor , düzenli temizliğini yaparsan sorun olmaz , minimum 1 ayda sallantılı piercinglerden sakın elbiseye takılma olayı vs oluyor can yakıyor .
Aslında yara izi dediğim şuydu: Piercingten sıkılınca çıkaracak. Orada delik kalacak.

Evet yaş la beraber heves oluyor bende böyle düşünüyorum sonra esprisi kalmıyor zaten göbek neysede dövme den pişman olan çok hani karsiyim değilim olayı değilde ilan tahtasına döndüm tenimi goremiyorum diye sildiren sildirene artık

Yaptır içinde kalmasın, annen de görürse biraz konuşur zamanla alışır unutur, piercing yaptırdım deme zaten kıyafetin altında kalıyor kendi görürse öyle söyle ancak.

Birde kan aldırmak bile risk öyle birşey olmaz diyemem belli olmaz ona olmaz buna olmaz size olur.Ona bakarsan.Anne sizi düşünüyor olamazmi nacizane değmez anneyi kırmaya hamilelikte şişecek inecek yıllar içinde şekil degistirecek bir göbek için kızıma yaptım sömürüyü ise yaradı 😂😂😂😂Sizdede yararmi ? Şaka bir yana kendiniz bilirsiniz kendi fikrim gereksiz olduğu

Birde kan aldırmak bile risk öyle birşey olmaz diyemem belli olmaz ona olmaz buna olmaz size olur.Ona bakarsan.Anne sizi düşünüyor olamazmi nacizane değmez anneyi kırmaya hamilelikte şişecek inecek yıllar içinde şekil degistirecek bir göbek için kızıma yaptım sömürüyü ise yaradı 😂😂😂😂Sizdede yararmi ? Şaka bir yana kendiniz bilirsiniz kendi fikrim gereksiz olduğu
Kız ben doğumda yaptım şişti indi birşey olmadı ahahhaa 🥹😂😂😂

Ama her vücut bir değil tabii ki de

Sen bakma konu sahibi hayaldunya adlı üyenin yorumuna 😂 o atletik tıptir şanslı tıptir biz normalde ayva göbek bir nesiliz millet olarak bak pilav kebap ne güzel şeyler var mutfağımızda sonra hoş olmuyor diye yemekde yemezsin hem herkesin göbeği ona çekmez kanma sen ona sabote ediyor 😂Yahu belki vazgecerdi bir göbeği daha kurtarirdık 😂Bir anneyi daha 😂Çok güldüm ama

Sen bakma konu sahibi hayaldunya adlı üyenin yorumuna 😂 o atletik tıptir şanslı tıptir biz normalde ayva göbek bir nesiliz millet olarak bak pilav kebap ne güzel şeyler var mutfağımızda sonra hoş olmuyor diye yemekde yemezsin hem herkesin göbeği ona çekmez kanma sen ona sabote ediyor 😂Yahu belki vazgecerdi bir göbeği daha kurtarirdık 😂Bir anneyi daha 😂Çok güldüm ama
Vallaha atletik yapım yok 😂😂 en son ilkokul 5 miydi onda koşuda birinci olmuştum ahhahahaha 😂😂 ama gen olarak ailem zayıf birde yürümeye bayılırım ayrıca şuan yan gel Osman yatıyorum 😂😂😂😂 hem de yer fıstığı yiyerek 😂😂😂 ama çok güzel duruyor 🥹 ben seviyorum ya 🥹🥹🥹🥹🥹

21 yaşındayım , göbeğimi deldirmek istiyorum . Açık giyineceğimden değil de çok heves ettim yıllardır , annemler hayır yapmayacaksın g.tünü de deldir gibi ifadeler kullandığı için iyice inatlaştım.

Sivilce ilacı da kullanıyorum . Yarın gidip deldiricem umarım. İyileşme süresi ilaçtan dolayı uzar mı?

Birde annem iki hafta sonra ameliyat olacak. O yüzden bol bol temizlik yapıcam . Hareket ettiğimden ve sivilce ilacı kullandığımdan dolayı sorun yaşar mıyım piercing için?

Son olarak annemin izin vermeyeceğini bildiğimden söylemek istemiyorum. Sizce söylemeli miyim?😬
Açık giyinen biri değilmişsin. O zaman sırf annene inat olsun diye göbeğini deldirmen saçma değil mi?

Giyinip soyunurken aynada göbeğine bakıp mutlu mu olacaksın? Anlamadım ki. :)

Sivilce tedavisi ile ilgili kısmını bilmiyorum ama kaç yaşında insansınız ister göbeğinizi ister annenizin deyimiyle gtünüzü deldirirsiniz. Kimse karışamaz sizin bileceğiniz iş. Ben olsam yaparım açıkcası. Annenden gizli iş yapma diyenlerin bir çoğuda kendi istedikleri şeyi gerekirse gizli yaparlar. Size zararı dokunacak birşey olduğunu sanmıyorun

Annenin tavrı berbat onu geçtim de bence boşver evladım durduk yere belanı arama. Iltihap olabilir, daha kötüsü değişik hastaliklar kapabilirsin. Deldirip ne yapacaksın zaten, olmasa da olur . Bu işle ugraşacağın zamanı okuluna yatır, oku mesleğin olsun sonra gönlünce yaşa

Hamilelikte ne zaman çıkardınız acaba 18. Haftam bitiyor duruyor hala aman aman çıkmadı göbeğim daha çıkarmadım
Doğumum üzerinden 4 yıl geçti 🙈 fakat göbek çevrem çok gerilmeden çıkardım sonra tıkandı diye korkumda oldu hatta ama tıkanma , kapanma çok hafif derecede oldu , biraz zorlayınca girdi yerine 😂 ondan sonra hiç kapanmadı mesela 2 ay oldu takmayalı hala açık .

Back