Anneciğim ve temizlik sorunu

Canım benim annemde ilk evladı olan abimi kaybetti tıpkı senin annen gibi ondan sonrada yıllarca çoçuğu olmamış tekrar bi acı daha yaşadı kızkardeşimi kaybetti sonra ben kaza geçirdim öldü diye kucağına alıp feryat etmiş allahım benim testim ne büyükmüş hep evlatlarımdan diye hiç unutmuyorum annemin çığlıklarını halen kulaklarımda işte bundan annem çok düşkün özellikle ablam onun çaresizliğinde doğmuş bende ölümünüde yaşadım yürekden diyoo sen allahımın bana ikinci şansısın diyor evet aynen annen gibi çok ısrarcı yaşamayan bilmez asla yedirmez ablamın kendi evinde hatta kardeşlerimde sürekli onda yerler küser yoksa trip atar günlerce ben yurtdışındayım ablam isyan takılıyo çünkü ablamı altkata yanına aldı hep gözümün önünde dursun istiyo banada sürekli yan taraftaki kiracım çıksın sana düzecem diyo yazları yanımda dur diyo seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilmez boş ver üzme anacını akşamları yardım et eşin görmeden yıka pakla sadece mutfagı bile yapsan yeter

zorla biraz ev kira falansa para acisindan istemiyo olabilir ama idare et kirmadan halletmeye calis bence
hergun orda olunca kv bisey demiyo mu merak ettim acikcasi
Canım sorunu doğru mu anladım bilmiyorum ama annemlerin bizim apartmana taşınmasına kv sebep oldu sağolsun. Ailemin bana düşkünlüğünü bilince teşvik etti. Hiç kv gibi değil sanırsınız kendi annem.
kv abimizin oğluna bakıyordu 2 - 3 ay öncesine kadar. Afacan 2 yaşında kv 50 küsür o kadın da sıpanın peşinde perişan olunca kv me pek gitmeyiz. Zaten bu konularda kv annemlerden daha anlayışlı kızım yoruluyorsunuz zaten nerde isterseniz orda yiyin der. Kendi yemek yaptığında ya arar annem gelin diye yada annem mutfağına yemek koydum evinizde yemek isterseniz diye der. Ha annemler kadar olmasa onu da yemekte şenlendiririz ama kv erken yemek yer. Benim ailemde normal yemek saati 20:30 zaten. O yüzden çat kadına gidersek iki eziyet oluyor ona.

Sizin de başınız sağolsun. Yanaklarından öperim o annenin. Ben daha doğmamış çocuğuma, eltimin oğluna dayanamıyorum/kıyamıyorum annelerimiz nelerle sınanmış. Allah bizleri şaşırtmasın da kalp kırmayalım inşalkah.

Sizin evinize ayda bir temizlik için gelen oluyormuş bir hafta izinliymişsiniz. Sizde gidip anneniz in evini temizleseydiniz bu süreçte. Evde yemeğini zi yapıp hadi ben izinliyim akşam yemekleri benden deseydiniz. Yani anneniz yemeği nasılsa yapıyor sizde eve gelince yemek yapacağınız zamanı anneniz in evine ayırabilirsiniz.

dogru anlamissin canim o zaman nazar degmesin diyelim Masallah
idare et artik anneni yapabildigin kadar yap sen hafta sonlari falan bu yastan sonra degismez zaten canim

Keşke tüm mesajları okusanız

Bugün mutfağını temizledim ve yemeklerini yaptım. Yarın akşam kalabalık bir grup misafirleri var yarın da kalan işlerini yapacağız. Misafirlerin yanına eşim kabul ederse gideceğiz, etmezse de ben sabahtan meyve pasta vb tabaklarını hazırlayıp çıkacağım evime. Yani fırsatım olduğunda yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…