- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi kesenmakas
Canım benim annemde ilk evladı olan abimi kaybetti tıpkı senin annen gibi ondan sonrada yıllarca çoçuğu olmamış tekrar bi acı daha yaşadı kızkardeşimi kaybetti sonra ben kaza geçirdim öldü diye kucağına alıp feryat etmiş allahım benim testim ne büyükmüş hep evlatlarımdan diye hiç unutmuyorum annemin çığlıklarını halen kulaklarımda işte bundan annem çok düşkün özellikle ablam onun çaresizliğinde doğmuş bende ölümünüde yaşadım yürekden diyoo sen allahımın bana ikinci şansısın diyor evet aynen annen gibi çok ısrarcı yaşamayan bilmez asla yedirmez ablamın kendi evinde hatta kardeşlerimde sürekli onda yerler küser yoksa trip atar günlerce ben yurtdışındayım ablam isyan takılıyo çünkü ablamı altkata yanına aldı hep gözümün önünde dursun istiyo banada sürekli yan taraftaki kiracım çıksın sana düzecem diyo yazları yanımda dur diyo seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilmez boş ver üzme anacını akşamları yardım et eşin görmeden yıka pakla sadece mutfagı bile yapsan yeterAhh işte derdimi anlayanlardansın kardeşim. Evde yemeklerim bozuluyor iyi yemek yiyemiyorum diye ( ki onlar gözleri ile görmedikleri için öyle diyorlar) kendi evlerini bırakıp kiraya geldiler. Valla üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum ne kadar oluyorsa. Bir sarılıp öpmem yetiyor zaten. Ekonomik özgürlüğü yok ev hanımı. Kredi kartı çıkarttım yıllar önce. Arttırıp para veriyorum bazen. Onu bile bana harcıyor canım. Diyorum ki sana en büyük desteğim para olur anne vallahi billahi bize yaptıklarına kıyamıyorum diyorum daha elden ayaktan düşmedim işine bak sen ne zaman yaşlandım (yaşlı değil ya ) o zaman da sen yaparsın diyor.
hakkatten cennet bu annelerin ayakları altında