Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

tekrar yazamadan edemeyeceğim. Bu formülü burada paylaşan arkadaşa çoook teşekkürler.kıvırcık kuru kırık ve de uzamayan saçlarıma ne yaptımsa olmadı.Hep benim için dert olan saçlarımı artık çok seviyorum.Sadece 3. yapışım eşim saçların kgendine geldi sanki diyor.
Herkese tavsiyem mutlaka denesinler.Saçlarım için sonunda aradığımı buldum.
Sevgili arkadaşım noterden patentini al bence:)))))))))))))))))))))))))))))

Canım sağol sizin böyle fayda görmenizden başka beni mutlu eden birşey yok... :nazar:

anladığım kadarıyla uzun zamandır kullanıyorsun karışımı cnm... peki uzama oldumu saçlarında:KK61:

Ben ihtiyaç duydukça ama düzensiz bir şekilde uyguluyorum açıkçası saçlarım zaten çabuk uzar bu yüzden uzamaya etkisi var mı bilemiyorum dahası bu karışımı saçımın uzaması için değil bakımı için kullanıyorum ve yararlı olduğunu düşünüyorum, bu kadar işlemden sonra kafamda saç kaldıysa bunun sayesinde kalmıştır...

olaya başka bi açıdan bakıcam duygusalım sanırım bu günlerde.teşekkürler paylaşan arkadaşa.başka bi topictede arkadaşın biri annneannesinin bilgilerini aktarmış bize .ne babanne ne anane hatırlıyorum.çok isterdim benimde olsaydı keşke.Ananenin elinden öp benim için.:KK58:

anladığım kadarıyla uzun zamandır kullanıyorsun karışımı cnm... peki uzama oldumu saçlarında:KK61:

olaya başka bi açıdan bakıcam duygusalım sanırım bu günlerde.teşekkürler paylaşan arkadaşa.başka bi topictede arkadaşın biri annneannesinin bilgilerini aktarmış bize .ne babanne ne anane hatırlıyorum.çok isterdim benimde olsaydı keşke.Ananenin elinden öp benim için.:KK58:

Kıyamam sana :KK58::KK58::KK58:

ewett kızlar okudum bi kaç sayfa ben antepteyim umarım malzemeyi bulablirim ama öncelikle hepsini okumadım b n a genel bi açıklama yapın kızlae nasıl hazırlanır ne yapılır diplere sürülür çam terebentini kullanıyrm bu aralar yardımmmmm:KK30:

acaba bunu kirpiklerimize de uygulasak işe yarar mı ki?saç bakım yağı almıştım hatta her yerde reklamını görüyorsunuzdur.onun kağıdında kiriklerinize de uygulayabilirsiniz diyrdu.ordan aklıma geldi bu.

sonunda aldım malzemelerimi vee hazırladım muskatları çok zor rendeledim ellerim acıdı ve un ufak oldular
insallah sağlıkla uzayan saçlarım olcakk ....

Ben de bugün ilk defa denedim.ve saçlarımm cidden çok yumuşak oldu.durup durup saçlarımı elliyorum=)bugüne kadar tuplu su,entele,sinameki ve hc saç bakım ürünü kullandım.Hiç biri ilk kullanımda saçımı bu kadar yumuşak yapmamıştı.uzaması için hiç br şey diyemem ilk kullanımımdı ama gerçekten saçı bakımlı hale getirdiği kesin.bence kesin deneyin kızlar:))

muskatları kırıp 3 gün beklettim ama erimediler bende yağı kullandım saçıma muskatların üstüne tekrar yağ koyabiliyomuyuz? yoksa yeni muskat mı almam lazım ?

Bulut; Çok üzüldüm canım bende anneannemi kaybettim 3 sene önce Allah rahmet eğlesin memelekete gittiğimizde onların yokluğu daha acı oluyor..

ssssss; Canım bir tutam karanfili dövüyorsun, 2 muskat rendeliyorsun, sonrada üzerine biraz geçecek kadar zeytinyağı ekleyip 3 gün bekletip saçlarına sürüyorsun tortularıylada sürebilirsin farketmez..

plainwalker; Muskatlar yağda pek erimiyorlar ayrıca yağ bittikçe üzerine ekleyebilirsin....

pekerpekmez; memnun kalmana sevindim canım rahatlıkla kullanabileceğin bir formül bu...

muskatları kırıp 3 gün beklettim ama erimediler bende yağı kullandım saçıma muskatların üstüne tekrar yağ koyabiliyomuyuz? yoksa yeni muskat mı almam lazım ?

cnm bn aynı muskatları tekrar kullandım.ben bu sayfaların tammaını okumuştum lk gördüğümde ve biri zeytinyağı bittikten sonra kalan muskat ve akranfilleri tekrar kullandığını sçylemişti.her seferinde yenisini kullanmasan da olur yani.

gece uyguladım yattım uyudum sabah yıkadım
bütün gün yumoş yumoş saçlarla dolaştım :KK64::KK64:
mutluyum çok iyi bakım yapacağı kesin birde uzatırsa benden mıtlusu olmaz...:KK66::KK66:

e_inl; Ohhh ne güzel menun kalmışsın bende sevindim buna...

month; Saçı çok iyi besliyor yeni saç çıkarmada kesinlikle etkili. Uzun vadeli kullanırsan sonuç alırsın..

e_inl; Ohhh ne güzel menun kalmışsın bende sevindim buna...

month; Saçı çok iyi besliyor yeni saç çıkarmada kesinlikle etkili. Uzun vadeli kullanırsan sonuç alırsın..

bende bugün gidip muskat arayacağım aktarlarda..inşallah bulurum..
çok teşekkürler catgirl24..
keşke anneannemde burada olsaydı da beni görseydi..çok severdi benimle benimle ilgilenmeyi ve saçlarıma yardımcı olup onları besleyecek şeyler yapmayı..

tekrar teşekkürler canım :)

bende bugün gidip muskat arayacağım aktarlarda..inşallah bulurum..
çok teşekkürler catgirl24..
keşke anneannemde burada olsaydı da beni görseydi..çok severdi benimle benimle ilgilenmeyi ve saçlarıma yardımcı olup onları besleyecek şeyler yapmayı..

tekrar teşekkürler canım :)

Ben garanticiyim bir kere toptan alıp yatırıveriyorum güneşe, 3 ay muskatların cılkı çıkıyor resmen bu sayede rahatt rahat kullanıyorum bence sende bir kerede 20 tane falan al derim...bozulmuyor çünkü, gerçi güneş yok ama radyatörün üzerine koy, muskatlar yağda ne kadar uzun kalırsa o kadar çok öz salar...Birde onları çektir makinelerinde, iri parça olması sorun değil rendelemekten daha kolay...

Son düzenleme:
ben 5 muskatla yaptım saçlarım ince ve omuzdan birazcık aşağda olduğu için 4-5 kullanım için yeter e bide yağ ilave etcez daha artk bidaha kapalı carsıya gittiğimde alırım muskat burda hiç aktar yokta...

tekrar tesekkürler catgirl24...

X