- 14 Mayıs 2009
- 561
- 2
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi hayatım saçı uzatır mı uzatmaz mı bilemiyorum ama, bir kaç gün evvel denedim bu acayip bir şey, saçlarım normalde zaten parlaktır ama ben hayatımda böyle bir şey görmedim.Işıl ışıl,nefis kokuyor ve yumuşacık böyle anlatılamaz bir şey var saçlarımda.Bu tarifi paylaştığın için teşekkür ederim.ben haftada 1 kere yapmaya karar verdim, özellikle özel günlerden bir evvelki gece sürüp sabaha yıkayacağım.Çok teşekkür ederim :)
arkadaslarbu cokıgrenc bır seyolduya goruntuacısından yanı ne bılıım muskatlar zencefıl karıstı ama sımsıyah oldu bırde muskatlar cok esılmedı bır sorun olur mu 3gun nasılbeklıcem ben ya
Benim saçlarım uzun ama gür ve kalın telli, sürekli fön çektirmem gerek. Saçlarımı yıkadıktan sonra hem krem hem maske yapıyorum.
Acaba bu maskeyi yapıp yıkadıktan sonra krem sürmeye gerek var mı? Çünkü ben her yıkamada kremlerim.
Teşekkürler canım cevabın için. Galiba bu maskede zeytinyağı krem vazifesini de görüyor.Benim saçlarım ince tellidir, saçlarım da röfle yokken krem sürmezdim ayrı bir maske de yapmazdım.. Ama senin saçların kalın telli ve gürse önce krem sürmeden dene memnun kalırsan krem kullanmana gerek kalmaz... Olmazsa sürersin artık..
karanfilin miktarı ne kadar olucak.birde hint cevizi 3 taneydi galiba.önce rendeliyorsun sonra karanfille mikserde zeytinyağı ekleyip parçalıyorsun.ben bu şekilde yapıcam .doğrumu anlamışım.ama karanfil miktarına taktımm.