Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

arkadaslarbu cokıgrenc bır seyolduya:KK43: goruntuacısından yanı ne bılıım muskatlar zencefıl karıstı ama sımsıyah oldu bırde muskatlar cok esılmedı bır sorun olur mu 3gun nasılbeklıcem ben ya:KK43:

Benim saçlarım uzun ama gür ve kalın telli, sürekli fön çektirmem gerek. Saçlarımı yıkadıktan sonra hem krem hem maske yapıyorum.

Acaba bu maskeyi yapıp yıkadıktan sonra krem sürmeye gerek var mı? Çünkü ben her yıkamada kremlerim.

Vallahi hayatım saçı uzatır mı uzatmaz mı bilemiyorum ama, bir kaç gün evvel denedim bu acayip bir şey, saçlarım normalde zaten parlaktır ama ben hayatımda böyle bir şey görmedim.Işıl ışıl,nefis kokuyor ve yumuşacık böyle anlatılamaz bir şey var saçlarımda.Bu tarifi paylaştığın için teşekkür ederim.ben haftada 1 kere yapmaya karar verdim, özellikle özel günlerden bir evvelki gece sürüp sabaha yıkayacağım.Çok teşekkür ederim :)

Memnun kalman beni çok mutlu etti.. Zamanla iyi ki bu maskeyi yapmışım diyeceksin emin ol...

arkadaslarbu cokıgrenc bır seyolduya:KK43: goruntuacısından yanı ne bılıım muskatlar zencefıl karıstı ama sımsıyah oldu bırde muskatlar cok esılmedı bır sorun olur mu 3gun nasılbeklıcem ben ya:KK43:

Hayatım zencefillerin ne işi var ben zencefil koymamki.. Sana kolay yoldan tarif edeyim karanfil ve muskatları havanda biraz dövüp kapaklı cam bir kaba alırsın üzerine zeytinyağı eklersin, 3 gün bekletirsin.. Eskiden toprak taslar varmış oraya zeytinyağı koyup muskatı da tasa sürte sürte eritirmiş anneannem ama bizim bunları yapacak imkanımız yok..
Memnun kalman dileğiyle..

Benim saçlarım uzun ama gür ve kalın telli, sürekli fön çektirmem gerek. Saçlarımı yıkadıktan sonra hem krem hem maske yapıyorum.

Acaba bu maskeyi yapıp yıkadıktan sonra krem sürmeye gerek var mı? Çünkü ben her yıkamada kremlerim.

Benim saçlarım ince tellidir, saçlarım da röfle yokken krem sürmezdim ayrı bir maske de yapmazdım.. Ama senin saçların kalın telli ve gürse önce krem sürmeden dene memnun kalırsan krem kullanmana gerek kalmaz... Olmazsa sürersin artık..

Benim saçlarım ince tellidir, saçlarım da röfle yokken krem sürmezdim ayrı bir maske de yapmazdım.. Ama senin saçların kalın telli ve gürse önce krem sürmeden dene memnun kalırsan krem kullanmana gerek kalmaz... Olmazsa sürersin artık..
Teşekkürler canım cevabın için. Galiba bu maskede zeytinyağı krem vazifesini de görüyor.

slm arkadaslar ben bu maskeyi yapmistim ve de cok memnun kalmistim simdi yine yapayim diyorum elimde taa o zamandan arta kalan var 1 ay oldu sanirim emin degilim ya da 20 gun diyelim bir sorun olur mu onu kullansam?

Sanmıyorum sorun olacağını, ben bir hazırladım 20 gündür güneşin altında tutuyorum, tuttukça kahverengi bir yağ tabakası oluşmaya başladı zeytinyağının haricinde :)

karanfilin miktarı ne kadar olucak.birde hint cevizi 3 taneydi galiba.önce rendeliyorsun sonra karanfille mikserde zeytinyağı ekleyip parçalıyorsun.ben bu şekilde yapıcam .doğrumu anlamışım.ama karanfil miktarına taktımm.

karanfilin miktarı ne kadar olucak.birde hint cevizi 3 taneydi galiba.önce rendeliyorsun sonra karanfille mikserde zeytinyağı ekleyip parçalıyorsun.ben bu şekilde yapıcam .doğrumu anlamışım.ama karanfil miktarına taktımm.

Karanfil bir tutam olacak, geri kalanlar doğru :) Ben mikserde değil direkt aktardan alırken çektirip alıyorum mikserim yok çünkü :KK43:

tşk ederim. anlamadım.karanfilimi çektiriyorsun aktardan.bir tutam avuç içi kadarmı acaba oluyor.ölçülü yapmak istiyorum.o yüzden bu kadar titizliğim

birde aktardan karanfil alıcam ama hani şu soğan veya sarmısak yediğimizde ağzımaza atıyoruz ya tane olarak öylemi olucak.11 tane atıcam eğer öyleyse tane olarak.ya ben çözeemdim şu karanfili :KK43::sinifsinif:

Bir tutam derken yani hani avucunla değilde parmak uçlarınla bir tutam alırsın ya işte öyle. Aslında karanfil 10-12 tane koysan olur.

Ayrıca bu karışımı 3 gün güneşte beklettikten sonra içeri alabilirsiniz. 1-2 ay içinde kullanılabilir. Bekledikçe kokusu güzelleşir karışım birbirine daha iyi karışır. Bir şey olmaz.

cevap icin ck cok tesekkur ederim

bende 10 tane karanfili 3 adet muskati hamakta dovmustum direkt ezildiler zaten sonra zeytinyaginda 3 gun bekletip sacimi surmustum simdi de kalan yarisini kullanacagim ama bu surede hep disarida beklediler sorun olmaz sanirim ben kullaniyim bosa gitmesin diyorum

tekrardan bu cok guzel formulu bizimle paylasan CATGIRL24 arkadasimiza sonsuz tesekkurler :))

X