- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
az once kv konusunu actim bir arkadas hakkim olsun deme gunah gibi bisey dedi...
bu kafama takildi...
Farkli insanlarin farkli duygu ve goruslerini almayi. istedim.
konuyu bu nedenle aciyorum...
Benim annem beni hic sevip oksamazdi ama hic...
bu bir...
kiz kardeşim benden 7 yaş küçük ve bir gün evlenmek istediğini söyledi o 17 sine yeni girmis ben 22 yasindayim
o dönemde evlenmeye niyetim yoktu OKB idim cunki
evde bütün işler benim üzerimdeydi kizkardesim bir şey yapmaz
nio sunu getir nio bunu gotur nio onu yap bunu yap
17 yasindaki kiz abla aciktim derdi
abim aciktim derdi sonra babam adam gibi yeme duzeni yok kur kur kaldir sofrayi
annem ve ben dışarıda halı yikarken kız kardeşim evde muzik acip dans ederdi mezdeke esliginde.
kizkardesimin sevgilisi gorucu geldiginde annem tum ev temizligini bana yaptirdi kardesim de sivilce sikiyordu o ara.
ben oda yapsin sanki bana geliyor gorucu bu kiz kendi evini nasil temizleyecek dedigimde ne hasetligim kaldi ne kiskancligim beni aglatana kadar kardesim ve annem laf saydilar.kardesim banyodan cikip cikip nokta nokta kirmizi yuzuyle KİSKANMA BEN EVLENCEM. diyordu...
Benim paramla alisverise cikip ben bisey almak isteyince annem sen dur senin acelen yok diye hop oturup hop kalkti..kardesimin nisani var ve elbise alinmasi icin acelem yokmus.sen dura dur senin acelen yok diye diye kardesimi donatti.
ikinci sinif insandim evlenmedigim icin...
anneme para verdim bana mp3 al diye almadi kardesime sac duzlestirici getirdi
benim paranin bir kismini harcamis sigara felann aldim dedi.
yine para verdim mp3 al diye gezemedim çok yorgundum dedi baktim kiz kardesimle fisirdasiyorlar derken o zamanin modasi kizakli tel. almis kardesime yine benim param tirtiklanmis..
kardesim para mara vermiyor ona annem kendi parasiyla aliyor.
afedersiniz kardesim sey gibi azarladi annemi arkasindan kostururken nisan alisverisinde kac kez aglatti
..
annem benim kendi yaptigim el islerini kardesimin ceyizine koymus benden habersiz ben kizinca bagirdi / sen evde kaldin diye kiskaniyorsun geldin 23yasina koca yok ev yok ne yapcaktin onlari sirf hasetliginden yapiyorsun/ diye
kardesim alisveris yaptikca ayyy ne yakisir bu sana nio kos bi cay koy olduk yorgunluktan ahhh kizim gorumcenlerde ne iyi insanlar nio kaldir su posetleri ortadan
bende o kaldirsin benim mi? deyince sen evde kaldin vs... yine ayni muhabbet
ahhh ahhh
anneme bavullarini tasitti giderken bende yalakaligin dibine vuruyorum annemin gozune girmek icin
ama kocayi bulunca annem bana karsi bir melek oldu adeta
esime bayiliyor
hep ben sucluyum esim bir melek
ben hatta esimi haketmiyorum ona gore yuzuume diyemiyor ama esime bir yalakaliklar offf gormeniz lazim
aman kizim sen gebesin aman kizim virt zirt
haaa bide abimi evlendirirken ne olaylar ne suclamalar onuda bbaska zaman anlatirim
bu kafama takildi...
Farkli insanlarin farkli duygu ve goruslerini almayi. istedim.
konuyu bu nedenle aciyorum...
Benim annem beni hic sevip oksamazdi ama hic...
bu bir...
kiz kardeşim benden 7 yaş küçük ve bir gün evlenmek istediğini söyledi o 17 sine yeni girmis ben 22 yasindayim
o dönemde evlenmeye niyetim yoktu OKB idim cunki
evde bütün işler benim üzerimdeydi kizkardesim bir şey yapmaz
nio sunu getir nio bunu gotur nio onu yap bunu yap
17 yasindaki kiz abla aciktim derdi
abim aciktim derdi sonra babam adam gibi yeme duzeni yok kur kur kaldir sofrayi
annem ve ben dışarıda halı yikarken kız kardeşim evde muzik acip dans ederdi mezdeke esliginde.
kizkardesimin sevgilisi gorucu geldiginde annem tum ev temizligini bana yaptirdi kardesim de sivilce sikiyordu o ara.
ben oda yapsin sanki bana geliyor gorucu bu kiz kendi evini nasil temizleyecek dedigimde ne hasetligim kaldi ne kiskancligim beni aglatana kadar kardesim ve annem laf saydilar.kardesim banyodan cikip cikip nokta nokta kirmizi yuzuyle KİSKANMA BEN EVLENCEM. diyordu...
Benim paramla alisverise cikip ben bisey almak isteyince annem sen dur senin acelen yok diye hop oturup hop kalkti..kardesimin nisani var ve elbise alinmasi icin acelem yokmus.sen dura dur senin acelen yok diye diye kardesimi donatti.
ikinci sinif insandim evlenmedigim icin...
anneme para verdim bana mp3 al diye almadi kardesime sac duzlestirici getirdi
benim paranin bir kismini harcamis sigara felann aldim dedi.
yine para verdim mp3 al diye gezemedim çok yorgundum dedi baktim kiz kardesimle fisirdasiyorlar derken o zamanin modasi kizakli tel. almis kardesime yine benim param tirtiklanmis..
kardesim para mara vermiyor ona annem kendi parasiyla aliyor.
afedersiniz kardesim sey gibi azarladi annemi arkasindan kostururken nisan alisverisinde kac kez aglatti
..
annem benim kendi yaptigim el islerini kardesimin ceyizine koymus benden habersiz ben kizinca bagirdi / sen evde kaldin diye kiskaniyorsun geldin 23yasina koca yok ev yok ne yapcaktin onlari sirf hasetliginden yapiyorsun/ diye
kardesim alisveris yaptikca ayyy ne yakisir bu sana nio kos bi cay koy olduk yorgunluktan ahhh kizim gorumcenlerde ne iyi insanlar nio kaldir su posetleri ortadan
bende o kaldirsin benim mi? deyince sen evde kaldin vs... yine ayni muhabbet
ahhh ahhh
anneme bavullarini tasitti giderken bende yalakaligin dibine vuruyorum annemin gozune girmek icin
ama kocayi bulunca annem bana karsi bir melek oldu adeta
esime bayiliyor
hep ben sucluyum esim bir melek
ben hatta esimi haketmiyorum ona gore yuzuume diyemiyor ama esime bir yalakaliklar offf gormeniz lazim
aman kizim sen gebesin aman kizim virt zirt
haaa bide abimi evlendirirken ne olaylar ne suclamalar onuda bbaska zaman anlatirim