Anne ve eş olarak yaşadığım çaresizlik

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah tez zamanda kendileri gibi insanlarla karşılaştırıp onları birbirine kırdırsın inşallah

Pes artık yaa Allah kahretsin. Benim artık adalete olan güvenim hiç yok. İyisi mi bir an önce toplanmaya çalışın çok geçmiş olsun

Elinizde görüntü vs. varsa sosyal medyada gündem oluşturmayı deneyebilirsiniz. Toplumsal baskıyla biraz olsun geri atım atılabiliyor.

Yaşadıklarınız için gerçekten üzgünüm.
Çok mantıklı. Bu ülkede adaleti biraz olsun sosyal medya sağlıyor. En olmadı rezil olurlar 3-5 gün o da hiç yoktan iyidir

Mahkemeye adalete güvemeyin çünkü adalet yok. Katiller bile 3-5 yıl yatıp serbest kalıyor. mal güvenliği yok, can güvenliği zaten yok.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum okurken şoka uğradım adamlar silahlı saldırı yapmış resmen. Yapacağınız iş belli, madem mahkemede adalet yok başınıza gelenleri sosyal medyada paylaşacaksınız. Elinizdeki polis raporunun fotosunu, darp edilmiş eşinizin fotosunu post yapın paylaşın. Bir de hastaneden görüntüleri isteyin. Destek için postu ekşisözlükten birine ve buraya verin. Ancak bu şekilde adalete kavuşabiliyorsunuz, adalet artık sosyal medayada aranıyor. Show haber ihbar hattına veya Müge Anlı benzeri bir programa da gönderebilirsiniz.

tekrar gemiş olsun dilerim.

Çok çok geçmis olsun sizede. Bilmiyorum geçermi ama eşimi işe göndermedim yarında gitsin istemiyorum oğlumuda okula göndermek istemiyorum kendimde sokağa çıkmak istemiyorum. Umarım atlatırım

Cok geçmiş olsun kardeş Allah böyle insan musfetteleriyle karşılaştırmasın biz birine yan baksak ne çok başımiz ağrır şu olaya bak ya bende çok sinirlendim çocuklar için çok üzüldüm icim ciz etti oğlunuzun yanında böyle olması ama çocuklar umdufumuzdan daha güçlü. O pisliklerin cezasını Allah versin. Yavrunun kesilen sütünü bile çıkarsın Allah onlardan canıniza birsey olmamış şükür ki çok geçmiş olsun tekrar ilahi adalet var üzmeyin kendinizi

Çok geçmiş olsun. İnşallah bize bugün adaleti aratanlar, bir gün o arattıkları adalete muhtaç kalırlar.

Eşsek onurlu kalır öyle pisliklerin yanında. Biraz önce evimin önündeki caddede olay çıktı Adam koca tir altında önündeki taksiye cek arabani biçer geçerim seni diyo gitti adamın boğazını sıktı arabada çoluk çocuk offf üstüne bide bu konuyu okuyunca yani

Çok geçmiş olsun
Çocuklarımız için bir psikologtan yardım alın ısterseniz
En azından fikir sahibi olursunuz
En az hasarla atlatırsınız çocuklarınız açısından

Ülkedeki adalet sistemine gelince
Ne yazık ki bu ülkede hapse girmek çok zor
Ve insanların manevi mağduriyetleri kimsenin umrunda değil

bu tiplerin küçük versiyonları da okullarda var yetişiyorlar yanii.ne durdan anlıyorlar ne laftan ne insanlıktan her türlü şiddet hakaret küfür akran zorbalığı bunlarda.eskiden tüm çocukları severdim ama artık tahammülüm bitti.görünce tiksiniyorum iki tane patlatmak istiyorum bu çocuklara.10 yaşını geçen belli bir karekterde olur .olmayanlar da işte sonunda bu olayda ki magandalar gibi oluyor

Eşşşeğin bir yeri olamazlar da sırıtmalarını benzettim. Ben de trafikte bir hırboyla takıştım geçen sene rahmetli babamı hastaneden eve götürürken, bana dedi ki bir sıkımlık canın var seni boğazlasam olan sana olur, bana hiçbir şey olmaz. Yaşlı adamcağız da yanımda bir adım atacak hâli yoktu, ne yapayım olayı büyütmedim. Kendilerinden ne kadar da eminler. Haklı mı? Evet, haklı. Godamansa bu ülkede hiçbir şey olmaz, ben tavuk gibi boğazlandığımla kalırım.

Çok çok geçmis olsun sizede. Bilmiyorum geçermi ama eşimi işe göndermedim yarında gitsin istemiyorum oğlumuda okula göndermek istemiyorum kendimde sokağa çıkmak istemiyorum. Umarım atlatırım
Cok tesekkur ederim bence oglunuzu uzun bi süre gözlemleyin gerekirse yardim alin bi uzmandan çünkü gördüklerini kolay unutmayip bilinc altina atabilir

Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm yazınızı okuyunca umarım şimdi herşey yolundadir..ben yurt dışında yaşadığım için Türkiye ve sistem hakkında pek bilgi sahibi değilim sadece duyduğum gördüğüm haberlerden fikir sahibi olabilirim..maalesef ki sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde saldırgan insanlar var..bu tip insanlar ne kadar çok ise toplumun normal kesimide saldırganlık eğilimi göstermeye başlıyor çünkü bu şekilde evriliyor toplumlar..aalet sistemi zayıf desem gördüğüm kadarı ile Türkiye genelinin yarısından fazlasına ağır cezalar verilmesi gerek bunuda devlet ekonomisi kaldıramaz..hal böyle olunca adalet yerini bulamıyor...ben sadece şunu biliyorum ki adalet ve hakkliligini savunmak istemek çağımızın en en büyük sorunu..ekonomisi iyi olan ülkelerde bu sistem iyi çalışıyor fakat genel anlamda bunu Türkiye veya diğer Akdeniz ülkelerinde sağlamak imkansız..öyle durumlar var ki adamdan şikayetçi oldun diye sana daha çok musallat oluyor..umarım en kısa sürede iyi bir şekilde ekonomik zararıniz karşılanır ve en önemlisi de eşinin elinden bir kaza çıkmamış haklı iken haksız durumuna düşmemiş..gerçekten artık bu tür şiddet içeren konulara eğitimden başlayarak daha çok ağırlık vermek gerekiyor..çocuğun için benim sana tavsiyem eğer ki imkanın varsa bir uzmanla görüşmen bilinç altından bu olayı silmeyi sağlaman..hepimiz neler biriktiriyorum bilinç altımızda ama çocukluk yaş çok önemli bu travmayı iyileştirmelisin olan olay oldu bitti sen çocuğuna geleceğine dikkat etmelisin...

Cok tesekkur ederim bence oglunuzu uzun bi süre gözlemleyin gerekirse yardim alin bi uzmandan çünkü gördüklerini kolay unutmayip bilinc altina atabilir

Evet çok etkilendi. Hatta uyumadan babasından özür dilemiş . Baba özür dilerim benim yüzümden oldu demiş. Ben hasta olmasaydim hastaneye gitmeseydik senin canın acimazdi demiş. Eşim yanına alıp uyuttu . Gelip bana anlatti oturduk birlikte ağladık eşimle. eşimde uyudu (sakinkestirici aldi) ama ben barut gibiyim. Öğretmenimiz ayni zamanda komşumuz onunla paylaştık yarın okula gitmicek ama ögretmenimiz evde ziyaret edicek konuşucak . Okulun psikolojuyla öncelikle görüşcez sonrasında duruma göre haraket edicez.

Allah yardimcin olsun cok uzuldum
InsAllah bir an once toplarsiniz
O cevreden bir sure uzaklasin olmadi ufak bir tatil yada aile ziyareti yapilabilir
En azindan havaniz degisir
Eglence merkezi bile olur
Bu arada hastane goruntusu yok mu

çok teşekkür ederim. Yok malesef otoparkin o kısmini görmüyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…