Anne ve eş olarak yaşadığım çaresizlik

Tuylerim urperdi konuyu okurken. Allah belalarini versin. Geberip gitse boyleleri keske. Cok sinirlendim gece gece o iki yavrunun korkusu gozumun onune geldikce sinirden deliye donuyorum. Bu ulkede kim vurduya gitmekte kolay katil olmakta. Zorla katil ediyorlar insani gercekten. Allah daha beterinden korusun. Bunu yapanlar cezasini ceksin insallah. Bu arada konu sahibi niye uyeligini iptal etmis bir bilgisi olan varmi?

Bu ülkede kadınlar çocuklar ölüyor onları bile salıyorlar sizin eşinize bı yumruk attılar diye tutuklu yargılanmak diyorsunuz Amerika'mi burası hanım efendi derler insana. Malesef bu ülkede bı dayin bide paran varsa bıseycik olmaz olan sana bana olur.. geçmiş olsun çocukların yaşadığı travmaya üzüldüm

Aklı olan kesinlinlikle bu ülkede kalma bunu bilir bunu söylerim hergun kendime aileme dua ederek evden cikiyorum panik atak hastası oldum.olsem öldürülsek ceza verilmiyor adamlara..Allah diyorum sen hayırlı ölümler ver. Dışarda o kadar merhametsiz adamlar varki o kadar lanet pislik kadınlar vardiki. Geçen videolarda gezinirken kadının biri aynen soyle diyor belki sizde gormussnuzdur "ben ölen kadınlarda acimiyorum hakediyorlar.Allahu teâlâ diyorki örtünün. "Video orda kesiliyor.icimden dedim o Allahu Teala senin belanı versin inşallah.kesinlikle amacım siyaset değil boşuna banlamayin beni. Durum hal ortada zaten b.ku yemisiz. Vallahi ben param olsa su ülkede bir saniye durmam. Hemen yurtdışına giderim.burda okusam ne olucak çocuk okutsam ne olacak.meslek edinseler atanamiyorlar. Özel sektör ortada. Yolda yuruyemiyorsun. Birine kolun çarpsa olebilirsin öyle ihtimal çok yüksek. Allah sonumuzu hayretsin. Size çok geçmiş olsun. Gerçekten uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…