Anne ve eş olarak yaşadığım çaresizlik

çok geçmiş olsun.elleri kırılsın kopsun bunların.her an böyle tehlike altında yaşıyoruz hele ki trafikte.geçen ben ana yollaydım arayoldan fırlıyordubir araba çarpacaktı kornaya bastım yoluma gittim.adam peşime düştü arkamdan nasıl korna çalıyor.arabada kızım da vardı.tanıdığım insanların olduğu dükkanların önüne park ettim bekledim polisi arayacaktım ki gitti.sizin ki kadar psikopatta olabilirdi değilmiş gene.kelle koltukta yaşıyoruz valla

Sırf bu adaletsizlik ve birilerinin bizi böcek gibi ezdiği bu düzen yüzünden haksızlığa gelemeyen car car konuşan ben bile dışarıda bir olay göreyim trafik kazası, kavga gürültü ne olursa hemen sessiz sakin bir yere çekilme içgüdüsü ile hareket ediyorum artık. Eşime çocuğuma bana bir şey olursa hesap sorabileceğimiz kimse olmayacak çünkü. Size de çok üzüldüm umarım hasarsız atlatırsınız olayın izlerini.

Geçmiş olsun. Nasıl canilik vicdansızlık bu hem suçlu hem üstüne şiddet kucakta bebek Allahım korusun. Bebeğiniz küçük ama oğlunuz bir süre bu travmayı atlatması uzun sürebilir.

Çok geçmiş olsun. Allah cezalarını versin bebek varken kaç kişi bir adama saldırmak adamlık mı? Yazık, günah. Bir laf var ya bu ülke de adalet, sadece kadın ismi...

Off kuzum benim çok üzüldüm Allah b... Versin onların hayvan herifler ya ay sinirden elim ayağım boşandı böylelerini sallandirican beş para etmez insan nusvetteleri

Cok üzüldüm okurken içim kahrolduama maalesef ülkemizde cogu suçun yaptırımı yok.Öldürmeye kasıt, mala zarar,hakaret, şiddet herşey var ama cezası iki üç bin lira öde geç yaşadıgnız travma ise ömürlük

Çok ama çok üzgünüm yaşadıklarınız, size yaşatılanlar için.
Doğru düzgün yaşarken insanın başının belaya girmesi böyle iğrenç adamlar yüzünden bir saniye bile sürmüyor.

Adalet zaten yok hepimiz başımızın çaresine bakıyoruz. Ama olayı sosyal medyada duyurun eminim daha çok dikkat çeker. Tekrar geçmiş olsun.

Bunu basına yansıtin. Aklıma arabada hamile eşiyle saldırıya uğrayan adam geldi. Bilmem ne baklavacı zikkimiydi. Ondan sonra zaten şube kapattılar isim değişimine gittiler. İnşallah çocukların çabuk etkisinden çıkar. Eşin içinde doğru olanı yaptığını onlar gibi olmadığı için onu çok sevdiğini söyle
Gururu incinmistir toparlasin. Yine anne olarak sana iş düşüyor.

çok çok çok geçmiş olsun.
okurken ürperdim, iki küçük çocuğu gözleri görmeyen pislikler....
kamera kaydı falan yok mu? sosyal medyada gündem olmayana adalet yok galiba

Çok geçmiş olsun. Durum ne olursa olsun çok çok çirkin ama hele bir çocuğun gözleri önünde ebeveynine böyle bir şey yaşatılması kabul edilebilir değil. Böyle eşkıyalar o kadar çoğaldı ki canınızı kurtardığınıza sevinmeniz lazım. Adalet sisteminin bir mağduru olarak ceza almadan kurtulursanız kafi bana göre. Karşı taraf birbirlerine şahitlik edebilecekleri için dilerim siz suçlu duruma düşmezsiniz. Adaletten tüm beklentimiz bu artık.

Sakın trafikte sizi takip eden birileri varken durmayın lütfen. İsterseniz karakolun önü olsun, kimseye güvenip durdurmayın aracınızı. Yapabileceklerini kestirmek mümkün değil. Sakin sakin devam edin yolunuza. Size de geçmiş olsun.

Çok üzüldüm gerçekten . Umarım başları öyle bir belaya girer ki bi daha pislik yapamazlar . Üzüntü ve çaresizliğinizi derinden hissettim . Çocuklarınız tamamen unutur inşaallah

çok teşekkür ederim. Bende internetten benzer olay ve davaları inceledim ve sonuç sıfır. Boğazimda kocaman bir yumru var. Şuan için tek isteyim ve duam bebeğimin sütü artsın, oğlum korkularindan kurtulsun. Digerlerinin canı cehenneme.

Ay tüylerim diken diken oldu ya. Bunlar nasıl insan kucağında bebek varken saldırmalar falan. Adalet diye bir şey zaten yok onu biliyoruz.

Çok geçmiş olsun tez zamanda izleri silinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…