Anne ve babamın sahte ilgisi

Peki her izlemede sadece 39. Bölüm neden bende izlerdim ama denk gelirse yani 39. Bölümde konu ne olay örgüsü ne sizde eksik olan bir duyguyu buldunuz muhtemelen orada ama ne , birde o karakteri canlandıran gerçek hayatta bir kadin , ve öyle bir adam yok yani öyle biri yok bunu bil buna inanmakla başla bence

Yav sende ciddi ciddi cevap veriyosun ya

Nananın erkek olması o bölümün konusu. Belki yanlış bir şey ama bir sahnede erkek olduğunda nişanlı bir kadın olan Simge'ye de asılıyordu. Bu bile benim hoşuma gitmişti çünkü Simge'den nefret ediyorum.

O yüzden bazıları evlat sahibi olmak istemiyor. Şu hale bak eldivenle bile sevilmez

Niye dizilere bu kadar baglaniyorsun? Izle gec. 22 yasinda bez bebek izleyen kaldi mi hala?
Diziler bir kurgu. Gercek hayata dön.
Kore dizileri ve kpopla kafayı bozmuş bir arkadaşım vardı. O kız da gerceklik algısını kaybediyordu nerdeyse.

Diğer kullanıcı adları ne hatırlıyor musun? Ay çok merak ediyorum bunu.

Onlar ayrı bi kafa yemin ediyorum.
Hele şurada BTS'e saydır, topluca siteyi basmaya gelir ergenuslar öyle bi saplantı.

Ben seviyorum hoşuma da gidiyor.

Diğer kullanıcı adları ne hatırlıyor musun? Ay çok merak ediyorum bunu.
Evet, biri çaresiz mutsuz çiçek

Şu anda bi "lan acaba gerçek mi?" düşüncesi belirdi kafamda.

hatırladım bunu evet fake değil çoklu üyelik sadece

Neden bilmiyorum ama şöyle düşündüm bu durum için sanırım çevrende veya ailende bir erkeğin bir kadına bir şekilde zarar ve üzüntü verdiğine şahit oldun ve buda senin gözünün önünde oldu ve o günden beri erkeklere karşı bu şekilde set koydun hem kalben hem aklen , o bölümde de Nana bir kız ama erkek rolüne girmesi senin için farklı bir boyut sonuçta onun kız olduğunu biliyosun ve simgeye karşı olanları da sırf kadın kadına yapıyor gibi algılayıp bu seni rahatsız etmiyor ve hoşuna gidiyor diye düşündüm , hiç bir uzmandan yardım aldın mı her yorumu çok ayrıntılı okumadım yazdın mı bilmiyorum ama bilişsel alanda uzman birinden yardım alsan aşılamayacak gibi zor değil belkide

Konu yüzde yüz gerçek.
Böyle bir manyaklığı normal bir beyin hayal edemez mümkün değil

Konudan anladiklarim:
1) Konu sahibi Evrim Akin'in erkek halini tanimadigini iddia ediyor.
2) Evlenirken esimin sulalesindeki ergenlerin dogum gununu sorup dugun yapmam gerekiyormus bilememisim(cok gec, bunu dusunmeye 3.5 sene kadar gec kaldim)
3) Iyi ki 2000'lerde dogmamisim ki bir erkekle hayatimi birlestirme hakkim olmus

Uyenin gercekligine inanmiyorum. Gecen konusunda da diger uyeliklerini sikayet etmistim yine raporladim. Istikrarli bir troll arkadasimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…