- Konu Sahibi tatlidunyaa
He ya benim Erkek kılığına mı giricem bunun gibi. Dizideki burak işte fotoğraflarını koyduğumu unuttun mu?
Bisi dicem cok baydin ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya benim Erkek kılığına mı giricem bunun gibi. Dizideki burak işte fotoğraflarını koyduğumu unuttun mu?
Bulalim sana boyle bi tane yigit Recep İvedik tarzi seviyosun galibaYani ilgimi çekiyor.
Yani ilgimi çekiyor.
Nedenmiş ?Nasıl ya
Ne kadar varoşsunuz, size yapılanı başkasına yaptığınız için bu haldesiniz. Alkol almak herkesin kendi tercihi. Şahsen ne alırım, ne ortamında dururum ama herkesin kendi tercihine saygı duyarım.e yarım saat önce sosyal medyada halamın oğlunun içkili fotoğraf paylaştığını gördüm. Ve sitemle onun ekran görüntüsünü alıp anneme göstererek " bana örnek gösterdiğiniz, kıyasladığınız insanlara bak" dedim.
Pardon size ne?14 yaşına gireceğim doğum günümde amcamın oğluna düğün yaptılar. Ve benim doğum günüm bunların aptal düğünü yüzünden güme gitti.
Pardon size ne?1 yıl önce de söz gibi bir şey yapmışlardı. Yine bunların işleri yüzünden güme gitmişti.
Ne alaka sfdkljsdkfdsjsdffsd13-14 yaşında bir çocuk için çok acı bir şey bunlar.
Napim ?Ne kadar varoşsunuz, size yapılanı başkasına yaptığınız için bu haldesiniz. Alkol almak herkesin kendi tercihi. Şahsen ne alırım, ne ortamında dururum ama herkesin kendi tercihine saygı duyarım.
Pardon size ne?
Size göre mi ayarlayacaklar düğün tarihini?
Pardon size ne?
Size göre mi ayarlayacaklar söz tarihini?
Ne alaka sfdkljsdkfdsjsdffsd
14 yaşında bir çocuk için doğum gününde amcasının oğlunun evlenmesi mi acı?
Bacım bak, şuuu tüm dünyadaki doktorları toplasan, hepsi alır seni bir hastaneye yatırıp beynini incelemek için sıraya girerdi. Tövbe yarabbi klinik vaka gibisin, evlerden ırak.
Bu arada benim kardeşim 2006'lı, çok mutlu hatırlatmak istedim.
Hayır bir dizi film karakterini beğenirsin idolün falan olurda , burada konu açacak diziden SS alcak kadar takman hiç normal değil , ya burdaki herkesle dalga geçiyorsun ya ilgi çekmek istiyorsun , erkekleri sevmez nefret edersin ama erkek kılığına girmiş kadınlardan falan bahsediyosun sen ben anlamadım erkeklerden bu kadar nefret eden birisi erkek rolüne giren kişiyi nasıl seviyor ? Ve sadece filmdeki o karakterdeki fotoğraflariylaNedenmiş ?
Ama bu süreç benim 2008 Hazirandan beri yaşadığım bir şey ve buradaki insanlardan bunu adlandırmalarıni istedim. Ayrıca ben onun dizideki tavırlarını beğeniyorum özellikle.Hayır bir dizi film karakterini beğenirsin idolün falan olurda , burada konu açacak diziden SS alcak kadar takman hiç normal değil , ya burdaki herkesle dalga geçiyorsun ya ilgi çekmek istiyorsun , erkekleri sevmez nefret edersin ama erkek kılığına girmiş kadınlardan falan bahsediyosun sen ben anlamadım erkeklerden bu kadar nefret eden birisi erkek rolüne giren kişiyi nasıl seviyor ? Ve sadece filmdeki o karakterdeki fotoğraflariyla
Burak o üstteki şeye hiç benzrmiyor.Ay benziyolar da
Kıız senle bi ara göz doktoruna da gidelim
Peki bu süreç nasıl başladı yani ne oldu da böyle bir şey başladıAma bu süreç benim 2008 Hazirandan beri yaşadığım bir şey ve buradaki insanlardan bunu adlandırmalarıni istedim. Ayrıca ben onun dizideki tavırlarını beğeniyorum özellikle.
Yav dur eğleniyoruzBangır bangır fake. Tamam trolledin bizi hahahahaha. Bunlardada hiç akıl yok dedin tamam
Ben 2008 Haziranda 7 yaşındaydım. Bez Bebek dizisini çok seviyordum. Nanayı da çok seviyordum. Hiçbir hafta kaçırmazdım. Dizinij tekrarları da çok sık dönüyordu. Arada gördükçe bazen ürperiyordum, bazen korkuyordum izlemeye ama asıl kırılma 2014'te oldu uzun yıllar sonra eve internet bağlattık hem de liseye geçmiştim. İnternet bağlanan günün ertesi günü yine heyecanla Bez Bebek'in 39.bölümünü izledim. Heyecan ve korkumu yendim ve sık sık aynı bölümü izlemeye başladım. O erkeğe ilgim oluştu böylece. Hâlâ da bu dizinin en çok bu bölümünü detaylıca izlerim.Peki bu süreç nasıl başladı yani ne oldu da böyle bir şey başladı
O erkek değil Evrim Akın sen beni çıldırtmak mı istiyosun?Ben 2008 Haziranda 7 yaşındaydım. Bez Bebek dizisini çok seviyordum. Nanayı da çok seviyordum. Hiçbir hafta kaçırmazdım. Dizinij tekrarları da çok sık dönüyordu. Arada gördükçe bazen ürperiyordum, bazen korkuyordum izlemeye ama asıl kırılma 2014'te oldu uzun yıllar sonra eve internet bağlattık hem de liseye geçmiştim. İnternet bağlanan günün ertesi günü yine heyecanla Bez Bebek'in 39.bölümünü izledim. Heyecan ve korkumu yendim ve sık sık aynı bölümü izlemeye başladım. O erkeğe ilgim oluştu böylece. Hâlâ da bu dizinin en çok bu bölümünü detaylıca izlerim.
Sevgilisi de var bu arada.Napim ?
Ben bir şey demedim size. Ayrıca yaşıtım olan tek sizsiniz en çok siz yardım edebilirsiniz bana, özür dilerim bir kusurum olduysa.Senin saçma sapan şeylerine sana yol göstermek için cevap veriyoruz beğenmedim basiyosun ne halin varsa GÖR.!
NapimSevgilisi de var bu arada.