Anne ve babamın sahte ilgisi

Ulan iyi güldüm
Hadi yine iyisin, seni ciddiye alıp cevap vereyim. Bez bebek işte. Adını unuttum. 4 harfli bir şeydi sanki.

İnşallah trolldür yoksa gerçekse ağır hasta.

Aboo

İkidir konunuza denk geliyorum zekaya dair tek bir belirti yok hani şu oyuncuda sahte bıyık sakal saç olduğunu bunun aslında zaten bir kadın olmadığını anlamamak için gerizekalı ötesi olmak lazım ve o da sizsiniz

14 yillik gizemi cozeyim.Evrim akin.
Ablacim acil yardim al.

Ama bu süreç benim 2008 Hazirandan beri yaşadığım bir şey ve buradaki insanlardan bunu adlandırmalarıni istedim. Ayrıca ben onun dizideki tavırlarını beğeniyorum özellikle.

Adlandırıyoruz, psikolojik bir bozukluk (tam tanı buradan koyulamaz), gerçeklik algısının bozulması diyoruz, daha iyi adlandırmayı psikiyatrlar yapar diyoruz (tedavisi de olabilir diyoruz). Adlandırmamızı kabul etmiyorsun. Daha iyi adlandırma yapacak eğitimli insana gitmeyi de kabul etmiyorsun. Tek tek dsm tanı kriterleri ve tanılar üstü belirtileri mi anlatalım burada.

Bu arada kişi bana da fake gibi gelmiyor (eski hesaplar var ve patolojik bir tutarlılık sergiliyor yazdıkları) ve bazen açıkça bir hastalığı olan birine burada yapılan bazı yorumlara üzülüyorum. Sadece nasıl kimse psikiyatra götürmemiş, o kısım tutarsız.

Son düzenleme:
Size neremle gülsem bilemedim. Çünkü ağzımla gülmem yetmeyecek

Allahım sen koru çocuklarım böyle bi şey olup çıkmasın.bu arada kızımın doöum günü bi yakınımızın düğününe denk geldi.mecbur gidicez şu an okudum kafama takıldı inşallah kızım da içine atmaz

Allah ım nolur boşadığım yaratığa bu üye ve az önce kocasını bıçaklayan konudaki gibi kadınlar denk gelsin. (Panik atağa yakalandım diye kafayı yedi galiba demişte arkamdan )Çok amin

Ailenin kuzenleriyle kıyaslaması dışında bi durum yok. kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz ayrıca alakasız bi şekilde amcanızın teyzenizin gelinlerine saldırmanız da hastalıklı bi durum. gelinlere karşı çekemediğiniz bi durum var tahminimce ayrca gelinler hamile kalıp doğal olarak kilo alınca çirkin şişko ama siz vay efendim önceden zayftınız yemek yemeniz gerekiyor sizin kilonuz olabilir. Küçük çocuklarına dahi öfke duyuyorsunuz yazık. Ek olarak insanlar işlerini güçlerini ayarlarken sizi doğum gününüzü hesaba katamazlar kendinizi bu kadar özel hissettiren nedir. Acil tedavi olun psikolojiniz asla normal değil ergenlikten çıkamamış gibisiniz

Ya bi de evrim akına bıyık takıp erkeğe çevirmişler bu mu yıllardır gizem dalga mı geçiyorsunuz bizimle bir gram aklı olan anlar onu

Oyyyy doğumgününe düğünlerin denk gelmesi kısmından sonrasını okuyamadım. He yavrum ya aşırı acıklı bir hayat hikayen var.
bir de halanın oğlunun içki içmesinden sanane kız? İçmiş paylaşmış sefan olsun demiş. Çekincesi olsaydı koymazdı dimi. O mutlu eğleniyor. Sen derdine yan.

Ama sen de o mikrop lanet kadın kadar bencilsin en az. Bu yüzden görümceler, kaynanalar gelinlere mobing yapsalar zerre acımam. Dış kapının dış mandalı olan kişiler asla istenmez!
Daha önce hiç yaşayan nefes alan bir nefret görmemiştim içiniz okadar pis ki Allah sizin gibilerle manavda bile karşılaştırmasın

Birde o gelinlerin kocalarına sor eşleri dış kapının dış mandalı mıymış

Sana gösterir mandalı otursun Toto’nun üzerine

Kendi başarısızlıklarının kinini hiç alakası olmayanlardan çıkarmak işine geliyor zamanlarda meslek edinmişsin nefreti kini evlerden Irak

Canım kimsenin acısını kıyaslamak doğru değil ancak anlattıkların çok büyük şeyler değil. Ne bileyim biz babalar şiddet gösterip her gün küfür edip istismar eden okula göndermeyen erken yaşta evlendirenler falan görüyoruzya, dediğin şeyler sıradan hatta mutlu çoğu ailede de yaşanıyor Türkiye’de. Çok iyi örneklerle kıyaslıyorsan ailen kötü gelebilir. Annemi çok severim ancak sabaha kadar yanımda kalmaz mesela veya kendi kendime sinirimi görse bir de o kızar.
Diğer konuların da kimlik arayışı işe ilgili. Şu an her nokta senin için önemli ve dikkate değer ancak insanın duygularının çoğu asılsız ve rastgele bilinçaltı seçimidir. Her duruma bu kadar anlam yüklememeni, üzerinde düşünmemeni ve yaşamaya bakmanı tavsiye ederim. Düşüncelerinden uzaklaş ve bedensel şeylere yönel, hatta mümkünse şimdinin gücü kitabını oku
Ailenin ilgisini sahte olarak görme bence çünkü sahte bile olsa babam bana kuruyemiş tabağı getirse çok mutlu olurdum. Ki kime göre sahte? Bu dünyada herkes birbirini bir şey için sever. Kendinde hissettirdiklerini sever insanlar, anne baba da dahildir. Bu onların sevgisini sahte yapmaz, koşullu yapar. Ve her sevgi koşulludur. Koşulsuz seviyorum dediğin birine bile koşulun vardır, seni döverse küfreder işkence eder ve sevdiklerine zarar verir sonra beni sev derse sevmezsin. Koşuluna uymaz. Anne babanı ve düşüncelerini bırakıp keyfine yönel tatlım sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…