• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Sütünden İçilir mi?

ya dr bir arkadasm var na sordum:17: anne sütü kadar faydalı bişe yok dedi=) dedim ama anne içse bişe olmazmı dedim=))) o da olmaz herhalde falan dedi. ( arkdşm erkek bu arada):24:
sonra etrafmda sordgm her hatun içmediğini söyledi.iğğğğğ falan diyen oldu:27: :27: :27:
bende dedm bi sizlere soram:10:
hayır olurda evlenrsem sonrada bebem olursa, ben kesin içicem hatta sağıp sütlac yapcam :27: :27: :1: :1:

Allah iyiliğini versn hiç gülesim yoktu sütlaç yapcakmşş :52:

Allah iyiliğini versn hiç gülesim yoktu sütlaç yapcakmşş :52:

asdfgthjklş :52: :27: :27:

ee cok süt gelirse lohusa şerbeti yerine halis muhlis organik sütlaç dagıtıcam asdfghjklş :16: :16: :27: :86: :86:

asdfghjk :82: merakım gitti ama yaa :74: iyikim sormuşum güzel baaaaaağyanlara :51:

bende bakıcam tadına, sordugum yakınlarım iğğğ derken tiskinmiştim ama şimdi motive oldum :52:
bir artkadaşta şey demiş ne yersen süt öle çıkıyor demiş :52: ben her daim o zaman çiklota şeker efendime söyleyim tatlıları löpürdeyim :56: :27:
eee madem bebemle süt kardeş olcam :27: bende damak tadıma göre yediğim seyin sütünü içem :27: :27:

:86: asdfghjk

Back