• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Sütünden İçilir mi?

zombieozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
237
0
46
Antalya
yaaa bir şey merak ediyorum:27:
anne kendi sütünden içse ne olur ? :27: :86:
yani tadına bakmak amaçlı :52:
ya da aranızda kendi sütünün tadına bakan var mı:86:
gercekten cok merak ediyorum:53:
komik saçma olabilir ama merak ediyorum işte :27: :27:

bu kadar ilginç bir konuyu açtığın için sağol güzel konu olmuş:)))kendi sütümüzden içsek bişeycik olmaz.sonuçta süt.ben emzirirken kızımı bir damla sütümün tadına bakmıştım.hafifi tatlı bişey ama kızımın içtiği gibi ben keyifle asla içmezdim:1:

Son düzenleme:
ben baktım kendi sütümün tadına ve hiiiççç beğenmedim... hatta bı çocuk bunu nasıl zevkle içiyo anlamış değilim yani...sanırım çok faydalı olduğu için tadı kotu...:1:

ya dr bir arkadasm var na sordum:17: anne sütü kadar faydalı bişe yok dedi=) dedim ama anne içse bişe olmazmı dedim=))) o da olmaz herhalde falan dedi. ( arkdşm erkek bu arada):24:
sonra etrafmda sordgm her hatun içmediğini söyledi.iğğğğğ falan diyen oldu:27: :27: :27:
bende dedm bi sizlere soram:10:
hayır olurda evlenrsem sonrada bebem olursa, ben kesin içicem hatta sağıp sütlac yapcam :27: :27: :1: :1:

ben de evli ve çocuklusunuz sanmıştım.ve hatta tadına baktınız sandım.ben de bakmıştım tadına.hafif tatlımsı birşey....

bende tadına bakmıstım tatlı süttü
aradan zaman gectikten 7-8 ay sonra kızım içerken öğürüyordu yine tadına baktım tuzluydu :50:

ben ablamin sütünün tadina baktim merak ettigim icin cay kasigina damlattimmm tatli vanilyali süt gibi geldi banaa merakimi giderdim :76:

bne kızım için sağdığımda içmiştim, yani şöyle tadımlık. sevmedim, tatlı tuzlu karışık belirsiz bi tat işte. kuzum nasıl bayıla bayıla içiyor ama

merhaba.konu oldukça ilginç.bazı arkadaşlar tatlı bazısı tuzlu demişya.önce buna açıklık getirmek isterim ki siz ne yerseniz sütünüz o tadı alır:6:.tatlı yediğinizde tatlı tuzluysa tuzlu ekşiyse ekşi :68:ilginç ama bu böyle.emziren anneler denesein isterse.bu aradabir arkadaş sütümden sütlaç yapıcam demiş :)yapılabilir.hatta fransada Fransa'daki Le Petit Singly diye bir yerde peynir ve kraker bile yapıyorlarmış.:52::52:

bebegime verdigim her seyin tadina her zaman bakarim(ilaclari dahil).sagarak sut verdigim icin de verdigim her ogun anne sutunun tadina baktim(bazen isisini kontrol amacli,bazen aliskanlik iste) ve kesinlikle gun icinde bile sutun tadinda ve kivaminda farklilik oldugunu soyleyebilirim.

ya dr bir arkadasm var na sordum:17: anne sütü kadar faydalı bişe yok dedi=) dedim ama anne içse bişe olmazmı dedim=))) o da olmaz herhalde falan dedi. ( arkdşm erkek bu arada):24:
sonra etrafmda sordgm her hatun içmediğini söyledi.iğğğğğ falan diyen oldu:27: :27: :27:
bende dedm bi sizlere soram:10:
hayır olurda evlenrsem sonrada bebem olursa, ben kesin içicem hatta sağıp sütlac yapcam :27: :27: :1: :1:

İnşallah sağacak ve de sütlaç yapacak kadar çok sütün olur:))

Bende bakmıştım.Aynen arkadaşların dediği gibi tadı hafif tatlı ama pek beğenmedim.Damak tadıma hiç uymuyor :1: Hatta şey düşünmüştürüm hep bu kadar sağlıklı,saf,hijyenik,yararlı,bağışıklığı güçlendirici,eşi benzeri olamayan bişeyi marka yapsalar ismi anne sütü olsa insanlar mama alacağına onu alsalar hiçbir bebekte anne sütünden mahrum kalmasa dimi ama yaa... Sanırım bebeğime sütüm yetmediği ek olarak mama verdiğim için bu cin fikirler aklıma geliyr. :66:

Back