Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütü verdiginiz bebeklerle bebeginiz süt kardes olacak ama bunu biliyormusunuz??
Ama sizin ileride kız çocuğunuz olsa bile o sütünüzü içen çocuklarla kardeş olucak. Bu böyledir. Bu konular çok hassasbebeği erkek olan anne tercihim bu yüzden.
Aynı sütü içince genetiği değişmeyecek ki. Doğacak kızla, süt içmiş diğer erkeğin ilişkisinin ne zararı var?Ama sizin ileride kız çocuğunuz olsa bile o sütünüzü içen çocuklarla kardeş olucak. Bu böyledir. Bu konular çok hassas
Aynı sütü içince genetiği değişmeyecek ki. Doğacak kızla, süt içmiş diğer erkeğin ilişkisinin ne zararı var?
Benim de dikkatimi çekti. .Arkadaslar nedir bu süt aşkı :)
Sorun olmuyo diye biliyorum ama belki yanlisim vardırBenim de dikkatimi çekti. .
Site Yönetimi buna izin veriyor mu acaba?
Resmen süt satışı yapılıyor. .
Mune abla
Sor
un olmuyo diye biliyorum ama belki yanlisim vardır
Şahsen bebeğimin kismetini baskalarina satamam
Hayır sitede süt satışı veya bağışlanmasi sorun olmuyodur dedim dinen ztn gerekliliğini biliyorum satışı gerçekten beni düşündürüyo amaBebeği hiç emmeyenler var,ya da vefat edenler. Zor durumdaysa maddi yönden bu yola basvurabiliyor bazı anneler. Bazen de keyfi yapılıyor. (Ancak çok sakıncalı. Dinen de dikkat etmek gerekiyor. Sağlık yönünden de.)
Dondurma , yoğurt yapıp satanlar bile var.
Benim de dikkatimi çekti. .
Site Yönetimi buna izin veriyor mu acaba?
Resmen süt satışı yapılıyor. .
Mune abla
Bir topik daha gördüm onda satış yapılıyor sanırım. .Ne satisindan bahsediyorsun,?????
Genetik olarak herhangi birşey olurmu bilmiyorum ama manevi olarak büyük sıkıntılar doğaracağı kesin. Resmen kardeş sayılıyolar allah katında. Öyle basite alınacak bi durum değil buİslamda nasıl geçtiğini bilmiyorum. Sadece aynı sütü içen iki insanın birbirini bilmeden evlenmelerinin bile genetik bir sorun teşkil etmeyeceğini biliyorum. Bu zamanda amca oğlu ile evlenenler vs vs var. Ki bu engelli bireyleri dünyaya getirmek demek. Aynı sütten ne kan değişir ne DNA
İslamda nasıl geçtiğini bilmiyorum. Sadece aynı sütü içen iki insanın birbirini bilmeden evlenmelerinin bile genetik bir sorun teşkil etmeyeceğini biliyorum. Bu zamanda amca oğlu ile evlenenler vs vs var. Ki bu engelli bireyleri dünyaya getirmek demek. Aynı sütten ne kan değişir ne DNA
Boşuna kendinizi bu kadar yormuşsunuz. Sizin dininiz, sizin çevreniz ve sizin normlarınız benim düşüncelerimi ve bilimi etkilemiyor. İyi geceler.Mesele DNA değil mesele dinin hükümleri, Örnek olarak sen işinin anne babası ile ilişkiye giremezsin... boşanmış olsalarbir evlenemezsin. Onlar senin daimi annen baban olur... Bu da buna benzer bir mevzu... Siz olaya sadece DNA açısından bakmışsınız ve bütün sorunu sadece DNA ile çözülebileceğini zannediyorsunuz. Olayın, sosyal kültürel ahlaki ve daha bilinmeyen bir çok yönü var.... Bunlar da DNA yı etkilemiyor ama toplumun DNA! olduğu için bunlar kimi zaman hücre DNA sından daha önemli.
İşin özeti şu ki, Sür vermek almak, emzirmek caizdir vede çok iyidir. Şu konuya çok dikkat etmek lazım; Süt verdiğiniz bebeğin büyük küçük tüm kardeşleri sizin tüm çocuklarınızla süt kardeş oluyor. O sebeple sürekli irtibatlı olmak lazım. Bir kaza olmasın diye... Bunun dışında sosyal ve toplumsa açıdan büyük bir dayanışma...