Anne Sütü Bağışı, Anne sütü arıyorum

Boşuna kendinizi bu kadar yormuşsunuz. Sizin dininiz, sizin çevreniz ve sizin normlarınız benim düşüncelerimi ve bilimi etkilemiyor. İyi geceler.

Sizin dininiz, onun dini, benim dinim diye bir şey yok. Tek din var o da Allah ın dini... Siz o dinle ilgilenmeseniz bile o sizle öldükten sonra ilgilenecektir. Merak etmeyin!

Sizin dininiz, onun dini, benim dinim diye bir şey yok. Tek din var o da Allah ın dini... Siz o dinle ilgilenmeseniz bile o sizle öldükten sonra ilgilenecektir. Merak etmeyin!
Tekrar ediyorum. SENİ İLGİLENDİRMEZ!!! İster Allaha taparım, ister puta, ister tanrı tanımam. Seni bağlamaz. Rahat bırak beni de görüşlerimi de, senin seviyene inme niyetim yok!!!

Lütfen dini içerik yazmayınız yasaktır.
Anne sütü bağışı yasaksa yönetim gerekeni yapar, ki bu topiğin açık kalmasında sakınca görülmemiş.

Istanbul Kagithane'de oturuyorum. Lansinoh marka anne sutu poseti karsiliginda anne sutu bagislamak istiyorum. Mart 2016 dogumlu kiz bebegim var. Ilgilenenlerin mesaj gondermesini rica ederim.

Ben şahsen bu sekilde bir sütü ne alirim ne çocuğuma içiririm. Neden satma gereği duyuyorsun ki ? Mama veriyorsan, kendi sutunu sagip yap. Dinen'de uygun değil...
Hem çocuğunun hakki o neden dagitiyorsun.

Arkadaslar ankarada yasiyorum ve uc aylik erkek bebegim var. Iki aydir mamayla besliyorum lutfen ankarada sutunu paylasabilecek arkadaslar bana ulassin. Mama vermek bi anne icin cok zor bir durum cok cok cok uzgunum :KK43:

Antalya'da yaşıyorum bebeğim erken doğdu ve bir ay yaşadı vefat etti elimde biriktirdigim bir miktar süt var Anne sütü olmayan bir bebeğin tuketmesini isterim

Ben izmir de yasiyorum. bol bol sutum var, isteyen evime gelip alabilir. anne sutu bir besindir, kardeslikle ne iliskisi var anlamadim. islama gore kuzeninle evlenebilirsin, 13 yasinda kizla evlenebilirsin, ama ayni sutu ictigin kisiyle evlenemez misin? cok sacma. kim uydurmus anlamadim. neyse kim neye inaniyorsa kendi sorunu, ben kendi sutumu tamamen iyi niyetimle sutu olmayan arkadaslarimin bebeklerine verebilirim isteyen ozelden ulassin.

Gıdaların genetiğe etki ettiğini bilimle sabit olarak biliyoruz. Eşşek sütü içen biriyle, inek sütü içen birinin fizyolojisi ve genetiksel özelliklerinin mantıken ve bilimsel açıdanda farklılık oluşturacağınıda biliyoruz. o yüzden boşa zırvalıyorsunuz. kusura bakmayın ama siz sütünüzü bedavada verseniz , sizin zihniyetinizdeki birinin sütü içilmez.içtirilmez... umarım diğer arkadaşlar dikkate alır...

Bebeği hiç emmeyenler var,ya da vefat edenler. Zor durumdaysa maddi yönden bu yola basvurabiliyor bazı anneler. Bazen de keyfi yapılıyor. (Ancak çok sakıncalı. Dinen de dikkat etmek gerekiyor. Sağlık yönünden de.)
Dondurma , yoğurt yapıp satanlar bile var.

Hasta bebekler icin bagis yapiliyor. Bazi durumlarda bence gerekli de. Ama dondurma yogurt nedir ya :KK57:

Selamlar, ben 30 yaşında ilk doğumunu yapmış hiç sigara alkol kullanmayan, herhangi bir rahatsızlığı olmayan bir kız bebek annesiyim. 9 Nisan'da doğum yaptım. Doğumdan itibaren süt biriktirdim. Sütlerimi üzerinde sağım tarihi, gündüz sütü ve gece sütü olarak da not ettiğim milkway saklama poşetleri ile -22°C'de muhafaza ediyorum. Bebeklerin de tüketimi mümkün olduğunca kendileri ile yaşıt süt ile yapmasının doğru olduğunu düşünüyorum. (Yani 15 günlük bebeğe 15. gün sütü gibi)Bir bebeği doyuracak sütü öncelikle maddi imkanı olmayan(mama alamayan) bir bebeğe bağışlamak istiyorum. Ancak müstakbel süt evladımı tanımak ve sütümün bilgim dışında bir bebeğe içirilmemesi konusunda taahhüt istiyorum.

MERHABA ,ben 17 yaşında erkek yeğenim için anne sütü arıyorum,3 yıl önce yani 14 yaşında trfk kazası geçirdi,beyin kanaması oldu ve 3 operasyon geçirdi.kafatası kemiklerini çıkardılar 3 ay sonra tekrar yerine koydular,fakat 3 yıldır yeğenimin halen bilinci açılmadı.birsürü tedavi uygulanıyor,maalesef halen bilinci kapalı ve bakıma muhtaç.evin tek erkek çocuğu olan barışım için anne sütünün beyin hücrelerini geliştireceğini bir yakınımız söyledi.fakat çevremizde doğum yapmış biri maalesef yok.aklıma burası geldi ve yazmak istedim.belki derdimize derman olacak birileri mesajımı görür ve irtibata geçerler.biz istanbul anadolu yakasında oturyoruz.Allah rızası için ne olur mesajımı okuyanlar yardımcı olsunlar.sağlıklı bir çocuk iken daha çocukluğunu yaşamadan 3 yıldır yatağa bağlı kaldı.eminim mesajımı okuyan arkadaşlarımız yardımcı olacaklar.ya da beni birisine de yönlendirebilirsiniz.

Merhaba arkadaslar.ben istanbul esenyurtta oturuyorum.3 aylik oglum var.emmemediginden sutumu sagarak veriyorum.sutumu bitiremiyor.derin dondurucu aldim sutleri muhafa etmek icin.sutlerin uzerlerinde tarih yaziyo.benden alabilecek ihtiyac sahibi yavrulara sutlerimden seve seve veririm.herhangi bir hastaligim olmayip,sigara ve ilac kullanmiyorum

Selamlar, ben 30 yaşında ilk doğumunu yapmış hiç sigara alkol kullanmayan, herhangi bir rahatsızlığı olmayan bir kız bebek annesiyim. 9 Nisan'da doğum yaptım. Doğumdan itibaren süt biriktirdim. Sütlerimi üzerinde sağım tarihi, gündüz sütü ve gece sütü olarak da not ettiğim milkway saklama poşetleri ile -22°C'de muhafaza ediyorum. Bebeklerin de tüketimi mümkün olduğunca kendileri ile yaşıt süt ile yapmasının doğru olduğunu düşünüyorum. (Yani 15 günlük bebeğe 15. gün sütü gibi)Bir bebeği doyuracak sütü öncelikle maddi imkanı olmayan(mama alamayan) bir bebeğe bağışlamak istiyorum. Ancak müstakbel süt evladımı tanımak ve sütümün bilgim dışında bir bebeğe içirilmemesi konusunda taahhüt istiyorum.
Tekrar süt bağışlayacağım, 20-25 litre kadar süt var. Ancak sütüm ESKİŞEHİRde. Eskişehirde veya yakın illerde süte ihtiyacı olan ulaşsın.

Tekrar süt bağışlayacağım, 20-25 litre kadar süt var. Ancak sütüm ESKİŞEHİRde. Eskişehirde veya yakın illerde süte ihtiyacı olan ulaşsın.
merhaba
bu iyiliğiniz için şimdiden anne sütünüzü alacak kişi adına teşekkürler
anne sütü bağış grubu var facebook ta oraya üye olsanız daha çok kişiye ulaşırsınız

Merhaba, 3 aylık kızım var. 2,5 aydır dondurucuda stokladığım sütlerimi Ankara da alabilecek birine bağışlamak istiyorum. Sütümü alacak bebeği tanımak ve o bebek dışında başkasına verilmemesi konusunda taahhüt istiyorum. Hatta mümkünse kız bebek olması tercihim.
Sigara alkol vs kullanmadım hiç. Herhangi bir rahatsızlıgım yok .Zaten hala bebegımı sadece anne sütü ile besliyorum.
Çöp olsun istemiyorum özenle biriktirdim. yaklaşık 30 poşet,tarih ve saatleri yazılı lansinoh poşetlerinde hazır bekliyorlar.

Ben nisanda doğum yapicam oğlum olucak eğer sorun degilse ve duruyorsa talibim süt kanalim olmadigi için maalesef anne sütü alamiycak çok üzülüyorum en azından birazda olsa süt alsın istiyorum

Merhabalar, ben de süt bağışı yapacağım özellikle eylül ayında sağdığım sütlerin süresi şubat sonunda bitecek o yüzden bian önce iletişime geçebilirsiniz istanbul acıbademde oturuyorum

Benim de iki buçuk aylık bebeğim var sütümü isteyen olursa bağışlamak isterim.Oğlumun süt ürünlerine alerjisi olduğu için süt ürünü tüketmiyorum.Şehir Trabzon

X