Anne Sütü Bağışı, Anne sütü arıyorum

27 Aralık 2015 doğumlu bir erkek bebeğim var. Ankara da gelip sütü alabilecek ve bebeği erkek olan anne sütüne ihtiyacı olan kişi varsa lütfen iletişime geçsin.
Ben varım.bebeğim yoğun bakımda kaldığı dönemde süt sagip dondurdum.buz luk süt dolu.bütün hastaneleri aradım ama hiçbiri kabul etmedi.lütfen benimle irtibata geçin

Ben varım.bebeğim yoğun bakımda kaldığı dönemde süt sagip dondurdum.buz luk süt dolu.bütün hastaneleri aradım ama hiçbiri kabul etmedi.lütfen benimle irtibata geçin

Merhaba ben tüm sütlerimi verdim. 3 bebek büyüttüm. sutanne. blogspot . com ile iletişime geçeblirsin

Merhaba ben tüm sütlerimi verdim. 3 bebek büyüttüm. sutanne.kadinlarkulubu.com ile iletişime geçeblirsin
MERHABA ,ben 17 yaşında erkek yeğenim için anne sütü arıyorum,3 yıl önce yani 14 yaşında trfk kazası geçirdi,beyin kanaması oldu ve 3 operasyon geçirdi.kafatası kemiklerini çıkardılar 3 ay sonra tekrar yerine koydular,fakat 3 yıldır yeğenimin halen bilinci açılmadı.birsürü tedavi uygulanıyor,maalesef halen bilinci kapalı ve bakıma muhtaç.evin tek erkek çocuğu olan barışım için anne sütünün beyin hücrelerini geliştireceğini bir yakınımız söyledi.fakat çevremizde doğum yapmış biri maalesef yok.aklıma burası geldi ve yazmak istedim.belki derdimize derman olacak birileri mesajımı görür ve irtibata geçerler.biz istanbul anadolu yakasında oturyoruz.Allah rızası için ne olur mesajımı okuyanlar yardımcı olsunlar.sağlıklı bir çocuk iken daha çocukluğunu yaşamadan 3 yıldır yatağa bağlı kaldı.eminim mesajımı okuyan arkadaşlarımız yardımcı olacaklar.ya da beni birisine de yönlendirebilirsiniz.

son mesajı okur musun bagışcı anneler mesaj atmış

Merhaba, 22 Kasım 2016 doğumlu Rüya kızımız için buzlukta çok sayıda süt yedeğimiz var. Fakat sütümün bolluğundan dolayı kullanamayacağız. İstanbul Bahçelievler'de oturmaktayız. Bağışlayabileceğim birini aramaktayım.

Merhaba, 22 Kasım 2016 doğumlu Rüya kızımız için buzlukta çok sayıda süt yedeğimiz var. Fakat sütümün bolluğundan dolayı kullanamayacağız. İstanbul Bahçelievler'de oturmaktayız. Bağışlayabileceğim birini aramaktayım.
Ben cok isterdim ama süt kardeş olayı var :KK43: bebeğim erkek ve yakın oturyoruz sizinle

selam.. buzluğumda 20 25 kadar 100 150 şer cc lik sütüm mevcut. 3 bucuk aylık bebegım var. sut urunlerı alerjısı oldugu ıcın veremıyorum. bagıslamak ıstıyorum. ankara çankayada oturuyorum iletişime gecmek ısteyen lutfen cevap versin. ılac gazlı ıcecek fast food veya gazlı ıcecek tuketmedım.

Size
Sizin dininiz, onun dini, benim dinim diye bir şey yok. Tek din var o da Allah ın dini... Siz o dinle ilgilenmeseniz bile o sizle öldükten sonra ilgilenecektir. Merak etmeyin!
çok katılıyorum. Kendini bilmez okadar insan varki Allah'ın ayetlerini hiçe sayıyor. Kuranı Kerim'i açıp okurlarsa süt kardeşinle evlenmeyeceklerinide görürler. Bende anneyim be emziriyorum. Ama asla böyle bir şeye cesaret edemem mama veriyorum yetmediğimde ama kuzenimin sütü çok olduğu halde ondan bile almaya cesaret edemem. Duyarlılığınız için teşekkür etme gereği duydum size

içi çürümüş vaazlarınızı, saçma sapan saplantılarınızı, zavallı zihniyetinizi gidin dini forumlarda zırvalayın, oralarda alkışlatın kendinizi. hiçbirşey anne sütüne muhtaç bir çocuğun anne sütüne ulaşamasından önemli değil. buralara pislemeyin.

Selamlar, ben 30 yaşında ilk doğumunu yapmış hiç sigara alkol kullanmayan, herhangi bir rahatsızlığı olmayan bir kız bebek annesiyim. 9 Nisan'da doğum yaptım. Doğumdan itibaren süt biriktirdim. Sütlerimi üzerinde sağım tarihi, gündüz sütü ve gece sütü olarak da not ettiğim milkway saklama poşetleri ile -22°C'de muhafaza ediyorum. Bebeklerin de tüketimi mümkün olduğunca kendileri ile yaşıt süt ile yapmasının doğru olduğunu düşünüyorum. (Yani 15 günlük bebeğe 15. gün sütü gibi)Bir bebeği doyuracak sütü öncelikle maddi imkanı olmayan(mama alamayan) bir bebeğe bağışlamak istiyorum. Ancak müstakbel süt evladımı tanımak ve sütümün bilgim dışında bir bebeğe içirilmemesi konusunda taahhüt istiyorum.
Selamlar tekrar süt bağışlayacağım. 18 Mayıs'ta erkek bebeğim oldu, geçen zaman içinde yaşım hariç değişen yok. Kısaca tekrar kendimden bahsedeyim, hiç alkol, sigara vb. kullanmadım, kullanmıyorum, uykum düzenli. Süt sağma ve saklama koşullarım aynı. Sadece önceki bağış tecrübemden dolayı bazı yeni taleplerim var. Ankara Etimesgut'tayım bana yakın bir bebeğe sütü hiç dondurmadan, günlük veya birkaç günlük iken bağışlayacağım. Bu kez maddi imkanın olup olmamasını önemsemiyorum, anne sütü her bebeğin ihtiyacıdır, mama da muadili değildir.

Son düzenleme:
X