- 23 Haziran 2018
- 7
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi brkegermys
Elimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süresi olduğu için boşa gitsin istemiyorum umarım bi bebeğe katkım olurHarikasın :) umarım ihtiyacı olan bir bebek alır. Çünkü benimde elimde vardı kimse istemedi.
100 poşet cope gitmişti :/ umarım seninki gitmezSüresi olduğu için boşa gitsin istemiyorum umarım bi bebeğe katkım olur
İnsanlar yadırgıyor ama bence bu konuda herkes duyarlı olmalı ya çok kötü bir şey değil100 poşet cope gitmişti :/ umarım seninki gitmez
Ben çocuk esirgeme yi bile aradım dedim vereyim, dışardan yiyecek almıyoruz dedi. Bı nebze haklı içeriğini bilmiyor e gelip emxireyim sütüm var çocuğum istahsiz dedim yok diyo. Yapacak bişey yok.İnsanlar yadırgıyor ama bence bu konuda herkes duyarlı olmalı ya çok kötü bir şey değil
Keşke olsaydınız inanın çok mutlu olurdumKeşke keşke ankarada olsaydım. Sütüm çok az ve bebeğim aç kalıyor. Mama ile beslemek zorunda kalıyorum. Antalyada yaşıyorum. Burada arıyorum ben de. Hatta ücreti neyse vermek istiyorum. Ama bulamadım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Ben çocuk esirgeme yi bile aradım dedim vereyim, dışardan yiyecek almıyoruz dedi. Bı nebze haklı içeriğini bilmiyor e gelip emxireyim sütüm var çocuğum istahsiz dedim yok diyo. Yapacak bişey yok.
Hala duruyorsa ben almak isterim. Benimle iletişime geçermisinizElimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .
Merhabalar sütünüzün fazla olması ıcın ozel bısey denıyormusunuz benim sutum bebegime yetmiyor ve mama takviyesi saglıyorum.Merhaba bende anne sütünü bağışlamak istiyorum. Istanbulda ihtiyacı olan varsa lutfen iletişime gecsin.
Ve İstanbulun neresindesinız??Merhaba bende anne sütünü bağışlamak istiyorum. Istanbulda ihtiyacı olan varsa lutfen iletişime gecsin.
Merhaba bebegim 3 aylik ve 2 ay emmedi. Sütüm kesilecek diye cok sagim yaptim. Cok şükür emmeye basladi. Sütleri kullanip yeniden biberondan dolayi memeyi red etsin istemiyorum. Birine söz verdik sutle ilgili ondan dönüş bekliyoruz. Bende cok sıvı tuketmek beyaz saf uzum suyu ve beyaz üzüm çoğalmakta ise yaramıştı. Bahcelievlerdeyiz.Ve İstanbulun neresindesinız??
Canim benden tavsiye. Kime verdigini iyi takip et. Cunku emen cocuk senin cocugunun sut kardesi oluyo. Dinen oz kardes hukmunde ve ilerde mazallah tanisir evlenmeye kalkarlar. Situnu verirken takip et kime verdiginiElimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .
Bol bol emzirin ve emzik-biberon kullanmayın.Merhabalar sütünüzün fazla olması ıcın ozel bısey denıyormusunuz benim sutum bebegime yetmiyor ve mama takviyesi saglıyorum.
Inanın memeden dusmuyor sureklı gogsumde ama süt yeterli gelmiyor artık mecbur mama verıyorumBol bol emzirin ve emzik-biberon kullanmayın.
Yetmediğini nasıl anladınız?Inanın memeden dusmuyor sureklı gogsumde ama süt yeterli gelmiyor artık mecbur mama verıyorum
Bunu yzıcaktım ama polemik yaratmak istemedim.Canim benden tavsiye. Kime verdigini iyi takip et. Cunku emen cocuk senin cocugunun sut kardesi oluyo. Dinen oz kardes hukmunde ve ilerde mazallah tanisir evlenmeye kalkarlar. Situnu verirken takip et kime verdigini
Mesela gece gogus lerim doluyor gece uyanınca emıyo zaten hemen uyuyo ama gunduz sureklı emınce sut bosalıyo ve damla seklındede gelse aglamaya baslıyor. Emmek istemiyor ama ilk bes dakika gayet guzel emiyor zTen yutkunma sesini anlıyorum sütün o an bol geldıgını Ama iste sonrası azaldıkça kızarıp bozarıyo sınırdenYetmediğini nasıl anladınız?