• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü Bağış !!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brkegermys

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
7
8
16
29
Elimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .

İnsanlar yadırgıyor ama bence bu konuda herkes duyarlı olmalı ya çok kötü bir şey değil
Ben çocuk esirgeme yi bile aradım dedim vereyim, dışardan yiyecek almıyoruz dedi. Bı nebze haklı içeriğini bilmiyor e gelip emxireyim sütüm var çocuğum istahsiz dedim yok diyo. Yapacak bişey yok.

Keşke keşke ankarada olsaydım. Sütüm çok az ve bebeğim aç kalıyor. Mama ile beslemek zorunda kalıyorum. Antalyada yaşıyorum. Burada arıyorum ben de. Hatta ücreti neyse vermek istiyorum. Ama bulamadım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Keşke keşke ankarada olsaydım. Sütüm çok az ve bebeğim aç kalıyor. Mama ile beslemek zorunda kalıyorum. Antalyada yaşıyorum. Burada arıyorum ben de. Hatta ücreti neyse vermek istiyorum. Ama bulamadım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Keşke olsaydınız inanın çok mutlu olurdum

Ben çocuk esirgeme yi bile aradım dedim vereyim, dışardan yiyecek almıyoruz dedi. Bı nebze haklı içeriğini bilmiyor e gelip emxireyim sütüm var çocuğum istahsiz dedim yok diyo. Yapacak bişey yok.

Dünyada kötü insanlar olmasaydı eminim hayır demezlerdi.

Merhaba bende anne sütünü bağışlamak istiyorum. Istanbulda ihtiyacı olan varsa lutfen iletişime gecsin.
Merhabalar sütünüzün fazla olması ıcın ozel bısey denıyormusunuz benim sutum bebegime yetmiyor ve mama takviyesi saglıyorum.

Ve İstanbulun neresindesinız??
Merhaba bebegim 3 aylik ve 2 ay emmedi. Sütüm kesilecek diye cok sagim yaptim. Cok şükür emmeye basladi. Sütleri kullanip yeniden biberondan dolayi memeyi red etsin istemiyorum. Birine söz verdik sutle ilgili ondan dönüş bekliyoruz. Bende cok sıvı tuketmek beyaz saf uzum suyu ve beyaz üzüm çoğalmakta ise yaramıştı. Bahcelievlerdeyiz.

Elimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .
Canim benden tavsiye. Kime verdigini iyi takip et. Cunku emen cocuk senin cocugunun sut kardesi oluyo. Dinen oz kardes hukmunde ve ilerde mazallah tanisir evlenmeye kalkarlar. Situnu verirken takip et kime verdigini

Yetmediğini nasıl anladınız?
Mesela gece gogus lerim doluyor gece uyanınca emıyo zaten hemen uyuyo ama gunduz sureklı emınce sut bosalıyo ve damla seklındede gelse aglamaya baslıyor. Emmek istemiyor ama ilk bes dakika gayet guzel emiyor zTen yutkunma sesini anlıyorum sütün o an bol geldıgını Ama iste sonrası azaldıkça kızarıp bozarıyo sınırden

Back