meraba kızlar son zamanlarda aklıma çok takılan bişey var. ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 22 ikimiz de okuyoruz. ikimiz de devletten gelen burs parasıyla geçiniyoruz ona ailesinden de geliyo biraz. benim hayret ettiğim şey şu; ona ailesinden gelen para diyelim 200 lira o para 1-2 günde bitiyo berber yiyoruz arkadaşlarıyla yiyoruz para olunca pahalı yerlerden çıkmıyoruz ben ne kadar dil döksem de çok açılıyoruz diye, para yemek içindir diyo pek umursamıyo lafımı. mesela şurda 2 bira içecek param varsa zenginimdir ben diyo. hadi o 200 öyle gidiyo diğer burstan gelen parası da yurt taksidine sigaraya falan gidiyo. sıra geliyo benim parama. ben de paramı kıskanıyo gibi olmıym diye veriyorum ona 2 hafta falan idare edelim yol parası yapalım diye ama bi bakıyorum 3 gün sonra o da bitmiş ve onca yolu yürüyerek gidip geliyoruz. annem bu durumu anladığında sen nasıl oğlana para yedirirsin zaten aldığın para 3 kuruş onu da kendi ihtiyaçlarına sakla harç paranı biriktir falan diye kızdı. hem paranı yiyen adamla senin ne işin olur dedi. ama birbirimizi gerçekten seviyoruz ve beraber bi geleceğimiz olsun istiyoruz. annem de öyle sorumsuzla ne geleceğin olcak diyor. annemi dinlesem anneme hak veriyorum tamam bida para vermiycem diyorum, sevgiliyi dinlesem ona hak veriyorum 3 günlük dünya değil mi yiyelim anasını satıym diyorum. annem en son tehdit etti paranın hesabını ben tutcam bundan sonra, yoksa babanın önüne atarım seni diye. yine burs zamanı geldi ben ona nasıl paramı sana veremem diyebilirim ki kızlar?? bana bi akıl verin lütfen