İyice kötüleştiden kasıt ne mesela bitkisel hayata mı girdi ?
Büyük konuşmak istemem ama ,
Ben bu kararı veremem ,oğlumla beraber ölmeyi yeğlerim .
5 yaşında tümör oluşmuş 2 yıl bir çok şeyi kaybetmişDemek sonunda hiç umut kalmamış
Anne ölmeme izin ver. Senin hayatını kurtarmak istiyorum dedi. Bu söz bana çok dokundu
Okurken ağlattı beni de ama yine de çok çok zor . Allah böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın kimseyi ,
evlat acısı hele ki böylesini yaşamasın kimse .
İyice kötüleştiden kasıt ne mesela bitkisel hayata mı girdi ?
Büyük konuşmak istemem ama ,
Ben bu kararı veremem ,oğlumla beraber ölmeyi yeğlerim .
Allah kimseye evlat acisi vermesin. Bir yakinim kendisi 80 yasinda iken 60 yasindaki oglunu kalp krizinden kaybetmisti de, iki yil sonra gorustugumuzde oglunu kaybettigi gun kalbinde bir ates yandigini ve hep orada durdugunu, devamli yaktigini ve hic sonmedigini soylemisti. Yani yasi bile farketmiyor.. Aci hep ayni aci..
Ama bu konuda anlamadigim sey cocuk nasil bobrekleri ile uc kisiyi dializden kurtarmis? Bir insanda sadece iki bobrek olur..
Yazıklar olsun bu çinlilere kaç milyar insan var ve kaç milyon insan organını bağışlasa elbette bulunurdu, insana değer vermeyen, eziyetten hoşlanan rejim bilerek anneye bu acı çektirildi , çin hakkında insan ihlai dosyaları dağ gibi
Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın sevdikleriyle imtihan etmesin,ama benim bu konuda anlayamadıgım bir şey var bu çocuk annesine böbreginin birisini veriyor fakat 2 kişiye daha böbrek vermiş bu nasıl oluyor.
Çocuk kasıtlı öldürülmedi tabi ki, vadesi dolunca organ bağışı yapılabilmesi için kağıt imzalatılmış. Çocuğun öleceği belliymiş yani. Beyin tümörünün geri dönüşü olmuyor malesef.
Çocuk öldükten sonra böbreğini kabul etmemek intihar olurdu. Evlat acısını eşiyle paylaşması en mantıklısıydı bu halde eşini yalnız bırakamazdı. Muhtemelen o nedenle organ bağışını kabul etmesi için insanın önce eşi baskı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?