- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
"Olduğu kadar olmadığı da hayır "
Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin.
o kadar çile sonunda ölür gidersin ve kendini uğruna paraladığın evladın arkandan dua okumayı bile unutur, evlat zaten dünya da imtihan için süs olarak verilmiş,o yüzden çok kaptırmamak gerekir, fazla ilgi ve her başı sıkıştığında koşmak sorumsuz evlatları ortaya çıkarıyor, Allah sonumuzu hayır etsin
Olduğu kadar. .
Olmadığı kader ..
Anne olmak güzel ama en zor iş ..
(İnşallah bizlerinde olur )
Nasil guzel yazmissin.. Allah herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin. Olmayacaksa da hic olmasin daha iyi
aslında anlattıgın kadar olmamalı. evlat tabii ki başkadır ama insan kendi hayatını da düşünmeli.
hepsi büyüyecek ve yuvalarını kuracak, ee sen ne olacaksın? kendını yıprattıgınla kalacaksın.
bana çok gözü kör gelıyor çocuk için kendını heba edenler
her şeyin ayarı olmalı.
Ayy dövesim geldi şimdi o çocuğu.
Benim de kız arkadaslarıyla falan evde otururken ya anne bir yalnız bırak yeaa derse diye ödüm kopuyor. Zilli seni. Dövesim geldi yine.
allah sabir versin cekene.
evlada kıyılmıyor dogru, ama kıyılmayan şeyler bu tarz seyler degıl. bazıları yanlıs anlıyor olayı bence.Amin..
Amin..
Ben de öyle düşünüyorum yüz vermemek lazım. Her başı sikistiginda koşmamak lazım, gerekirse kovmak lazım diyorum ama anne ol da yap hadi diyorlar.
Boş konuştuğumu iddia ediyorlar.
Hayırlı evlat olacaksa olsun inşallah diyorum ben de canım.
Gerçekten gördüklerim beni korkutuyor..
Amin.. Amin. .
Aynı fikirdeyim.
Ama anneler böyle demiyorlar deliriyorum.
Evlada kiyilmiyormus.
Der mi der valla..
Öyle üzülüp alındığıyla kalır anne de..
Amin..
Çocuğun dertlerini yüklenirsen kendisinin yüklenmesine izin vermezsen tabi çekersin öyle. Annelikte fazla duygusallığa yer yok bence biraz da akıl işi. Boşanmış kızı evime alıp akşam ne pişirsem diye düşünmek saçmalık. Evini düzenini kursun da o beni yemeğe davet etsin artık derim. Sıkıyosa kirasını ödesin kıyafet harcamalarından kısıp.
ne evlatlar var aılesının her an yanında
mutlu huzurlu saglıklı
hayata ıyı bakarsanız ıyısını yasar ıyı olursunuz
olumsuzluk ınsanı hasta eder
sübhaneke dinimiz amin.
Kötümsersiniz Numunuma( ismini diyemedim) bardağın dolu tarafınıda görün dengeyi öyle kurun birde öyle bakın olaya