Anne olmak istiyorum prolaktine takıldım diyorsannn

dostinexle hemen düşüyor merak etme benimde yüksekti 1 e düştü ilaçla kadın doğumcu yazar sonucunu gösterirsen

50 idi canım 1 ay dostinex kullandım 1 e düştü zaten steres hormonuymuş sterss yapmamanı tavsiye ediyorum henüz çocuğum yok canım bizde bekliyoruz

bende yeni geldim doktordan çok umutlu konuştu 1 yıl veriyorum dedi .bakalım dostinex bugün itibariyle kullanacağım..herhangi birşey söylemedi korun demedi artık kullandığın bir ilaç var dedi. .adetimin 12.günü olmasına rağmen yumurtan yok dedi.banu sen yumurta takibi yaptırdın mı..ya da ne zaman yapılıyor

yaptırdım canım ama klomen kullanıyo musun klomenle yumurta takibi yapılıyo diye biliyorum

ya ben anlamadım ki bana sen daha erkensin bi dostinex kullan gel dedi 6 ay sonra görüşelim dedi.alltan baktı yumurtan yok kistin var dedi..ama hiç bişe demedi sadece dostinex kullan bekle dedi..diğer hormonlar hakkında da bir yorum yapmadı aklımda dedi sorularla kaldım ..banu bu ara da iyi ki fikir arkadaşımsın teşekkürler..

önemli değil canım demekki kist büyük değil çocuğa engel değil ki doktor ilaç falan vermemiş dostinex çok etkili bi ayda düşer bu arada belki çocuk olur canım diğer hormonlarda normal demekki

canım zaten incir prolaktini yükseltiyo incir yeme sakın biz 1 senedir bekliyoz eşim sperminde sorun vardı oda düzeldi normal deniyoruz olmazsa tedavi olucaz yumurta takibi yaptırıyorum bende

keçi boynuzu özü yiyoz eşimle bide ben eşime arginin arı sütü aldım onu yediriyorum spermin kalitesini arttırıyomuş canım

6 aydır istiyorum ben yaz döneminden beri .çalışmalar da o yönde bu ay eşime keçiboynuzu kürü uyguladım..sonuçta gün aşırı olacağı için..ara verdim ama canım sıkıldı ..eşim de çok inanarak içmiyor..şuan bile tartışma modundayız ..benim bu rahatsızlığımı hiç önemsemiyor..takma ya bişe olmaz modunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…