- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
arkadaşlar prolaktinim 122 çıktı....paylaşalım dertleşelimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaçtı prolaktin ve durumun nedir kavuştun mu hamileliğine Can'ımdostinexle hemen düşüyor merak etme benimde yüksekti 1 e düştü ilaçla kadın doğumcu yazar sonucunu gösterirsen
yaptırdım canım ama klomen kullanıyo musun klomenle yumurta takibi yapılıyo diye biliyorumbende yeni geldim doktordan çok umutlu konuştu 1 yıl veriyorum dedi .bakalım dostinex bugün itibariyle kullanacağım..herhangi birşey söylemedi korun demedi artık kullandığın bir ilaç var dedi. .adetimin 12.günü olmasına rağmen yumurtan yok dedi.banu sen yumurta takibi yaptırdın mı..ya da ne zaman yapılıyor
ovü testi kullandığımda evet geç yumurtlama oluyor lh değerine göre ama buradaki prolaktinin yükekliği hangi noktayı etkiliyorda birleşen olmuyorbelki geç yumurtluyosundur adetin 15 günü falanda yumurta oluşur herkeste farklı yumurtlama günü
yaklaşık 20 gün kullanmaya başladım folbiol adısen folik asit kullanıyo musun oda öneemli