Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününü denk getiremiyo olabilirsiniz ovülasyon testi deneyin isterseniz kürler her bünyeye aynı crvabı vermezmerhaba hanimlar ben 7 aylik evliyim 21 yasindayim ve hic korunmasiz yedi aydir bebek istiyorz siz nasil hamile kaldiniz bir kür vs bi tarif verir misiniz
aldimbu ay insallah olurYumurtlama gününü denk getiremiyo olabilirsiniz ovülasyon testi deneyin isterseniz kürler her bünyeye aynı crvabı vermez
Öncelikle iyi bir doktora görün bence canım. Detaylı muayene,kan tahlilleri vs. Mutlaka yapılmalı. 7 aydır hamile kalmanı engelleyen neymiş,mutlaka çıkar ortaya. Ona göre kür veya tedavilere başlarsın canım. Instagramda yanıklar baharat diye bi sayfa var. Oraya da mutlaka bakmanı oneririmmerhaba hanimlar ben 7 aylik evliyim 21 yasindayim ve hic korunmasiz yedi aydir bebek istiyorz siz nasil hamile kaldiniz bir kür vs bi tarif verir misiniz
İnşAllah bende bu ay deniyorum hakkımızda hayırlısı olsun ❤aldimbu ay insallah olur
sagol canim bakarim ben doktora gittim hic bisey cikmadiÖncelikle iyi bir doktora görün bence canım. Detaylı muayene,kan tahlilleri vs. Mutlaka yapılmalı. 7 aydır hamile kalmanı engelleyen neymiş,mutlaka çıkar ortaya. Ona göre kür veya tedavilere başlarsın canım. Instagramda yanıklar baharat diye bi sayfa var. Oraya da mutlaka bakmanı oneririm
Adet bitiminden itibaren 2 gunde bir iliskiye girinsagol canim bakarim ben doktora gittim hic bisey cikmadi
ovulasyon testi yapiyorum insAllah olur bu ay cok istiyorumAdet bitiminden itibaren 2 gunde bir iliskiye girin
Dedigimi yapin siz yinedeovulasyon testi yapiyorum insAllah olur bu ay cok istiyorum
tamam canim tesekkur ederimDedigimi yapin siz yinede
Çok iyi ozaman insallah en kısa zamanda anne olursunsagol canim bakarim ben doktora gittim hic bisey cikmadi
amiinnn kuzum Allah razi olsunÇok iyi ozaman insallah en kısa zamanda anne olursun
insAllah olur bu ay canim haberlesiriz burdan senin bat gunun ne zaman benim 11 temmuzİnşAllah bende bu ay deniyorum hakkımızda hayırlısı olsun ❤
Merhabalar canim biz de bebek icin ugrasiyorduk . Ben butun tesleri falan tuttm. Rahim filmi cektirdim temiz cikti . Sorun esimde cikti . Acaba senin de sorun esin de olabilir mi .?merhaba hanimlar ben 7 aylik evliyim 21 yasindayim ve hic korunmasiz yedi aydir bebek istiyorz siz nasil hamile kaldiniz bir kür vs bi tarif verir misiniz
esim yarin gidicek iste doktora senin esinde ne problem ciktiMerhabalar canim biz de bebek icin ugrasiyorduk . Ben butun tesleri falan tuttm. Rahim filmi cektirdim temiz cikti . Sorun esimde cikti . Acaba senin de sorun esin de olabilir mi .?
Varikosel cikti . Sperm sayisinda ve kalitesinde dusuk vardi. Ameliyattan sonra iyilesme surecinde su an 7 ay oldu ameliyat olali . Biz de daha bekliyoruzesim yarin gidicek iste doktora senin esinde ne problem cikti
ümidimizi yitirmiyoruz görumcemin 10 yil cocugu olmadi suan dogal yollarla 5 aylik hamile umarim bizde cok beklemeyiz meleklerimiziVarikosel cikti . Sperm sayisinda ve kalitesinde dusuk vardi. Ameliyattan sonra iyilesme surecinde su an 7 ay oldu ameliyat olali . Biz de daha bekliyoruz
Insallah insallah benim 1 yil oldu evleneliümidimizi yitirmiyoruz görumcemin 10 yil cocugu olmadi suan dogal yollarla 5 aylik hamile umarim bizde cok beklemeyiz meleklerimizi
fazla deilmis ya olur insAllahInsallah insallah benim 1 yil oldu evleneli
Siz gittiniz mi hiç Yanıklar baharata ben 1 kez gttim sonuç alamadım tekrar gidicemÖncelikle iyi bir doktora görün bence canım. Detaylı muayene,kan tahlilleri vs. Mutlaka yapılmalı. 7 aydır hamile kalmanı engelleyen neymiş,mutlaka çıkar ortaya. Ona göre kür veya tedavilere başlarsın canım. Instagramda yanıklar baharat diye bi sayfa var. Oraya da mutlaka bakmanı oneririm