Aa ne kadar sanslisin cnm ya masallah ah keske bizede denk gelse bnm halim dumanİki gün yaptım sonraki gün gebelik testinde görünce yapmadım daha
Esirgermiyim hic insallahhhhhayyyy hadı ınsallahhhh yaaaa canjm benim duanı esırgeme nolur :)
Ahhh ahh keskeeeInsallah hamıssındır canımmm ya
O zaman bence gebelik olabilir inşallah ta öyledir rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahHic olmadi kist 3 aydir 17. Ve 21. Dongude adet oluodum ki buda kötü erken olmak simdi ise dongum 37 oldu kist hic olmadi doktora cok gittim
Yumurtlamadan sonraki 12.gündü gebelik testini yaptığım tarih. Ne yazık ki o kadar şanslı değilim, bebegimin kalbi atmadı ve kürtajla alındı. İnşallah sağlıklı gebelikler versin rabbim herkese.Aa ne kadar sanslisin cnm ya masallah ah keske bizede denk gelse bnm halim duman
Sanirim innovita , insallah gerek kalmaz kuzumYeşiller ne marka oluyor ben de önümüzdeki ay alacagimda. (Inşallah almama gerek kalmaz)
Cok uzuldum ve özur dilerim uzmek istemedim insallah hayirli saglikli minigin olur kuzumYumurtlamadan sonraki 12.gündü gebelik testini yaptığım tarih. Ne yazık ki o kadar şanslı değilim, bebegimin kalbi atmadı ve kürtajla alındı. İnşallah sağlıklı gebelikler versin rabbim herkese.
Insallah cnm bnm yaaaİnşallah topluca hamile kalırız kızlarr
Teşekkür ederim canım amin amin çok amin hepimiz için aminSanirim innovita , insallah gerek kalmaz kuzum
Amin inşallah.Cok uzuldum ve özur dilerim uzmek istemedim insallah hayirli saglikli minigin olur kuzum
Rabbim isteyen herkeze annelik duygusu tattirsin kuzum insallahda ovu testi siliklesti umudum gitti bnmO zaman bence gebelik olabilir inşallah ta öyledir rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah ☺
O zmn bndende amin amin amin bolca cokca aminnnnTeşekkür ederim canım amin amin çok amin hepimiz için amin
Hiç belli olmaz bak ben burda hamileydim ama silikte ovulasyon testim nasibinde varsa hiçbirsey engel olamaz nasılsaRabbim isteyen herkeze annelik duygusu tattirsin kuzum insallahda ovu testi siliklesti umudum gitti bnm
Ciddenmi bn hep koyu saniodum ki bide bnm hic goguslerim acimio cok az acio ki .s tek degisik sumuksu seffaf arada kivamli beyaz akinti ve bugun iliskide kasigim cok acidi degisikdi hic bole olmadi ve sis hissi oldu resmen iliskiden sonra bi tuhafdi umarim umudum kirilmazHiç belli olmaz bak ben burda hamileydim ama silikte ovulasyon testim nasibinde varsa hiçbirsey engel olamaz nasılsa
Umarım cnm benim iki belirtim vardı biri sarı kokusuz akıntı diğeri de gaz sancısı .. zaten değerim 32 de kaldı kimyasal oldu sonrasıCiddenmi bn hep koyu saniodum ki bide bnm hic goguslerim acimio cok az acio ki .s tek degisik sumuksu seffaf arada kivamli beyaz akinti ve bugun iliskide kasigim cok acidi degisikdi hic bole olmadi ve sis hissi oldu resmen iliskiden sonra bi tuhafdi umarim umudum kirilmaz
Mumkun oldukca 2 de bir iliski oluo ama tuhaf olani bu akinti surekli var hic kesilmediUmarım cnm benim iki belirtim vardı biri sarı kokusuz akıntı diğeri de gaz sancısı .. zaten değerim 32 de kaldı kimyasal oldu sonrası
Senin o dediğin akıntı yumrtlama akıntısı resmen değerlendir yine de
Amin cnm inşallahMumkun oldukca 2 de bir iliski oluo ama tuhaf olani bu akinti surekli var hic kesilmedigaz sancisi arada oluo onuda asilamadan biliorum cok kotu oluodum , anlamadimki gerci asilamada tutmadi bole nasil tutsunki bilemiorum ve uzuldum insallah saglikli gebeliklerimiz olur
Tekrarlamadinmi klomeni kuzum sonucda bi sonuc almissinAmin cnm inşallahben sadece klomenle hamile kalmıştım yani neyin vesile olacağı belli olmaz ☺
hayırlsı inşallah rabbimisteyen herkese nasip etsin
İnşallah kuzumInsallah cnm bnm ya mumkunse bu ay hamile oldugumu ogreneyim
İnnovita cnm, pembesi de var mavisi de hassasiyetleri farklıYeşiller ne marka oluyor ben de önümüzdeki ay alacagimda. (Inşallah almama gerek kalmaz)