Anne olmak istiyorum 2020😍

Aa ne kadar sanslisin cnm ya masallah ah keske bizede denk gelse bnm halim duman
Yumurtlamadan sonraki 12.gündü gebelik testini yaptığım tarih. Ne yazık ki o kadar şanslı değilim, bebegimin kalbi atmadı ve kürtajla alındı. İnşallah sağlıklı gebelikler versin rabbim herkese.

Yumurtlamadan sonraki 12.gündü gebelik testini yaptığım tarih. Ne yazık ki o kadar şanslı değilim, bebegimin kalbi atmadı ve kürtajla alındı. İnşallah sağlıklı gebelikler versin rabbim herkese.
Cok uzuldum ve özur dilerim uzmek istemedim insallah hayirli saglikli minigin olur kuzum

Rabbim isteyen herkeze annelik duygusu tattirsin kuzum insallahda ovu testi siliklesti umudum gitti bnm
Hiç belli olmaz bak ben burda hamileydim ama silikte ovulasyon testim nasibinde varsa hiçbirsey engel olamaz nasılsa

Eklentiler

• BA4A6476-9C2A-4ECB-90A3-5597C1B81815.jpeg
    148,9 KB · Görüntüleme: 69
Hiç belli olmaz bak ben burda hamileydim ama silikte ovulasyon testim nasibinde varsa hiçbirsey engel olamaz nasılsa
Ciddenmi bn hep koyu saniodum ki bide bnm hic goguslerim acimio cok az acio ki .s tek degisik sumuksu seffaf arada kivamli beyaz akinti ve bugun iliskide kasigim cok acidi degisikdi hic bole olmadi ve sis hissi oldu resmen iliskiden sonra bi tuhafdi umarim umudum kirilmaz

Umarım cnm benim iki belirtim vardı biri sarı kokusuz akıntı diğeri de gaz sancısı .. zaten değerim 32 de kaldı kimyasal oldu sonrası
Senin o dediğin akıntı yumrtlama akıntısı resmen değerlendir yine de

Mumkun oldukca 2 de bir iliski oluo ama tuhaf olani bu akinti surekli var hic kesilmedi gaz sancisi arada oluo onuda asilamadan biliorum cok kotu oluodum , anlamadimki gerci asilamada tutmadi bole nasil tutsunki bilemiorum ve uzuldum insallah saglikli gebeliklerimiz olur

Amin cnm inşallah ben sadece klomenle hamile kalmıştım yani neyin vesile olacağı belli olmaz
hayırlsı inşallah rabbimisteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…