Anne olmak istiyorum 2020😍

Benim adete beş gün kala biraz koyu çıkmıştı ovu testi ertesi gün daha koyu. Üç gün kala gebelik testinde çok silik bir çizgiyle öğrendim. Ama benim belirtilerim suphelendirmisti beni ondan yapmıştım. Aşırı gazım vardı, ateşim yüksekti ellerim ayaklarım yanıyordu sürekli, bir kasigimda garip bir ağrı olup duruyordu ve göğüslerim adet öncesinde hiç olmadığı kadar iri gergin ve ağrılıydı, arada orta yogunlukta adet sancısı olup geçiyordu. Umarım gebesinizdir.

Kuzum yumurtlaman adet gunune denk gelse bile adet olunuomu mesela cok gecikti bnm adetim kop koyu oldu ama sonra siliklesti bn 27 deki yumurtlamaya goremi adet hesaplicam yoksa 5 6 daki yumurtlamaya goremi ki adet gunum 25 deydi 🤔
Tabiki de denk gelebilir cnm o yüzden geç döllenme diye bir tabir var bence bu son pike göre hesapla 27 ye göre yani ve baya da gecikmen var geç döllenme olmuş olabilir

Kizlar topik beklemedigim kadar cok yazisma ve arkadas toplandigi icin dusundumki sadece bnm ismim olmasin ismini degistiriorum izninizle mune hanima yazdim ve ismini anne olmak istiyorum la degistirmesini rica ettim baslik ve aciklama sadece bnle ilgiliydi ama bir cogumuzun yorumu ve derdi meraki var genel bi yazi olsun istedim ve geldiginiz icin ts ederm cok mutlu oldum tek degilmisim 🤲😇

Benim adete beş gün kala biraz koyu çıkmıştı ovu testi ertesi gün daha koyu. Üç gün kala gebelik testinde çok silik bir çizgiyle öğrendim. Ama benim belirtilerim suphelendirmisti beni ondan yapmıştım. Aşırı gazım vardı, ateşim yüksekti ellerim ayaklarım yanıyordu sürekli, bir kasigimda garip bir ağrı olup duruyordu ve göğüslerim adet öncesinde hiç olmadığı kadar iri gergin ve ağrılıydı, arada orta yogunlukta adet sancısı olup geçiyordu. Umarım gebesinizdir.
Aaa cogu benzioda sadece goguslerde bisey yok bnde ya tuh bi ordan kaybediorum ts ederm cnm saol 🥰 kac gun surdu koyuluk ovu testinde 🤔

Tabiki de denk gelebilir cnm o yüzden geç döllenme diye bir tabir var bence bu son pike göre hesapla 27 ye göre yani ve baya da gecikmen var geç döllenme olmuş olabilir
27 ye gore hesaplarsam bugun 14 gun oluo aa yani adet olursam bugun olcam umarim olmam ts ederim 🥰

Ahh yok canım bu ay sonunu kullandım olsa keşke ama hcg yapmayacagım günüm geçmeden 1 yıldır negatif görmekten o kadar bıktım kii 😔
Bnde 2 yil oldu bncede 3 4 gun gecimce yap cunku yaniltici oluo erken yapinca 🙁 insallah bebis vardir 😇🤲

Insallah 8 9 gune bellı olur :)

İnşallah cnm ama bu kadar gecikme de normal değil illa vardır bence .. bide sende kist felan oluşuyor muydu hiç ?
Hic olmadi kist 3 aydir 17. Ve 21. Dongude adet oluodum ki buda kötü erken olmak simdi ise dongum 37 oldu kist hic olmadi doktora cok gittim

Zaten gec yumurtladım adete sekız gun kala suan 4 gun var sızde ıyıki varsınız benı cok ıyi anlıyosunuz :&bızım derdımızı bı bız bılırız :)
Tabiki biz bizden baska kimse anlayamaz en derinden biz yasioruz biliorum o aciyi hemde cok iyi keske bn ugur getirsem hepinize de miniginiz olsa cok ugurluyumdur normalde 🥰

X