Mavisini alacağız öyle mi daha mı hassas mavisiİnnovita cnm, pembesi de var mavisi de hassasiyetleri farklı
Yeşili al cnm pembeler cok hassas hep pik gıbı koyu cızgıler cıkıyor anlasılması zor olabılır İlk Kez kullanırkenMavisini alacağız öyle mi daha mı hassas mavisi
O pik gördüğün hangi günse o günden itibaren say garanti olsun 13 gün sayYani 27 den bu gune kadar sayip 12 gun saycammi yoksa 6 mayisdan sonrasinimi saycam cok karisik ya bnmki
Hayır düzenli değildi ben ovu testinde 44 gün sonra pik gördümAdetin düzenli miydi peki kaç günde bir döngün
Bilemiyorun canım ya ben cok üşüyordum sadece ateş basmam yoktuBenim şuan inanılmaz ateş basmalarım var cehennem ateşlerinde yanıyorum sankisonra aniden buz gibi oluveriyorum ayaklarım demir gibi oluyor birden sonra da altından ateşler çıkıyor bir anda.. ilk kez böyle şeyler yasıyorum normalde adet olacagım zaman üşürdüm.. ne dersiniz belirti olabilir mi bunlarr
Tmm cnm bnm bn 5 mayisi baz alicam artikO pik gördüğün hangi günse o günden itibaren say garanti olsun 13 gün say
Insan vücudunda LH hormonu her zaman var kisiye bağlı az yada çok olabilir. Adet donemi koyu çıkması normal canım. Şuan ilişkinin kacinci gunu bilmiyorum umitlendirmek istemem ama kahverengi lekeler yerlesme kanaması olabilirKızlar şuan adetim başlıyor sanırım kahverengi lekelenmeler yaşıyorum ve kasıklarımda ağrı var. Merakımdan ovulasyon testi yaptım çıkan sonuca bakar mısınız? Adetim başlarşken tek çzigi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Adetim başladı gece itibariyle bu ay da yalan oldu Bi dahaki aya kısmetse artıkInsan vücudunda LH hormonu her zaman var kisiye bağlı az yada çok olabilir. Adet donemi koyu çıkması normal canım. Şuan ilişkinin kacinci gunu bilmiyorum umitlendirmek istemem ama kahverengi lekeler yerlesme kanaması olabilir
Hayirlisi olsun Allah nasip etsin insallah cnmAdetim başladı gece itibariyle bu ay da yalan oldu Bi dahaki aya kısmetse artık
Uzulme insallah minigin gelicek kuzum sagliklaAdetim başladı gece itibariyle bu ay da yalan oldu Bi dahaki aya kısmetse artık
İnşallah canımUzulme insallah minigin gelicek kuzum saglikla
Ewt bnde asilamada bi arkadasima doktor solerken duydum kilo cok onemliymis bnce hazir firsat farkli kürlerde dene istersen sana zarar vermicek seyler bi suru sey var ewde olan malzemelerdende yapabiliosun bal tarcin corek otunu deneyebilirsin incir havuc deneyebilirsin olurmu olur nasip bu isler kürler vesile oluoİnşallah canımspora başladım bende çok kilolu değilim ama göbeğim var doktorum kilonun da pcosda etkisi olduğunu söylemişti biraz kilo vermeye çalışcam
Hangi çay bilginiz var mıBenimde bi arkadaşım var pcos vardı Ve diyet yaptı bi zayıflama çayı vardı o da yumurtalıklarını düzeltmiş çayı bir ay kullandı peşine hamile kaldı doğum yaptı yeni
İnstagramınız varsa bakın fadime ömercioğlu yazın çayın adı İron tea 140 tl kargoylaHangi çay bilginiz var mı