Anne olmak istiyorum 2020😍

Bilemiyorun canım ya ben cok üşüyordum sadece ateş basmam yoktu

L Laladunya arkadasimiz inanilmaz deneyimli ve bilgileri cok degerli sizlerede yardimci olmasini istedim oyuzden etiket yaptim canim bnm bnm gibi sayilir burdaki bazi arkadaslarim ovu testi flnda attilar bilgi verirsen cok mutlu olurum.

Insan vücudunda LH hormonu her zaman var kisiye bağlı az yada çok olabilir. Adet donemi koyu çıkması normal canım. Şuan ilişkinin kacinci gunu bilmiyorum umitlendirmek istemem ama kahverengi lekeler yerlesme kanaması olabilir

Adetim başladı gece itibariyle bu ay da yalan oldu Bi dahaki aya kısmetse artık

İnşallah canım spora başladım bende çok kilolu değilim ama göbeğim var doktorum kilonun da pcosda etkisi olduğunu söylemişti biraz kilo vermeye çalışcam
Ewt bnde asilamada bi arkadasima doktor solerken duydum kilo cok onemliymis bnce hazir firsat farkli kürlerde dene istersen sana zarar vermicek seyler bi suru sey var ewde olan malzemelerdende yapabiliosun bal tarcin corek otunu deneyebilirsin incir havuc deneyebilirsin olurmu olur nasip bu isler kürler vesile oluo

Pcos olan bi arkadasimda diyete baslamisti. Hamike kalamadi 4 yil falan. 2 3 ay icinde kilo verdi. Ozellikle toz yesil cay cok tuketti. Hemen hamile kaldi. Tavsiye ederim kizlar

Benimde bi arkadaşım var pcos vardı Ve diyet yaptı bi zayıflama çayı vardı o da yumurtalıklarını düzeltmiş çayı bir ay kullandı peşine hamile kaldı doğum yaptı yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…