Merhaba herkese,nereye yazacağımı bilemedim açıkçası kızlar,benim de bir sorum olacaktı,39 yaşındayım 3 çocuğum var, geçen ay malesef bir kaçamak oldu hamile miyim acaba diye korkuyorum, günlerdir sol yumurtalıkta sızlama var ve kasıklarımda da,ama regl olucam gibide ateş basıyor ara ara,reglime 4 gün kaldı,sizde de öyle oldu mu acaba, günlerdir beynimi yiyorum düşünmekten, bir yandan da düşününce seviniyorum, karmaşık duygular içindeyim
Hadi kuzum insallahhhhh bnde adet olmadim halaaaaKızlar bugün benim regl günüm gelen giden yok yarın sabaha kadar olmazsam test yapacagım çook değişik duygular içimdeyimm
Walla kuzum varsa saglikli gelsin bnmde sol kasik cok acio ates basmada var ama hamilemiyim bnde bilmiom okudugum kadariyla bi belirtiymis bunlar hakkimizda hayirlisi olsunMerhaba herkese,nereye yazacağımı bilemedim açıkçası kızlar,benim de bir sorum olacaktı,39 yaşındayım 3 çocuğum var, geçen ay malesef bir kaçamak oldu hamile miyim acaba diye korkuyorum, günlerdir sol yumurtalıkta sızlama var ve kasıklarımda da,ama regl olucam gibide ateş basıyor ara ara,reglime 4 gün kaldı,sizde de öyle oldu mu acaba, günlerdir beynimi yiyorum düşünmekten, bir yandan da düşününce seviniyorum, karmaşık duygular içindeyim
Ayyy bnde de var o belirtiler adetimde baya gecti bak heycan yaptimBenim gebelikte ilk belirtim kesinlikle aynen tarif ettiğiniz gibiydi .Hakkınızda hayırlısı olsun içiniz rahat etmeyecekse bir kan tahlili yaptirin derim
Senin geçti mi adet günün?Walla kuzum varsa saglikli gelsin bnmde sol kasik cok acio ates basmada var ama hamilemiyim bnde bilmiom okudugum kadariyla bi belirtiymis bunlar hakkimizda hayirlisi olsun
Ewt cnm ilk olucak olursa insallahhhhEvet hayırlısı olsun inşallah sizin için de, Rabb'im en kısa zamanda gönül dileğinizi versin,hepinizin ilk gebeliği mi olacak?
Gecti 25 deydi gec yumurtlamisim bekliorum haftaya belli olcak durumumSenin geçti mi adet günün?
Yurt dışında yaşıyorum,burada yapmıyorlar malesef kan testi, bugün internetten hamilelik testi sipariş verdim,3 gün öncesinden sonuç veriyormuş yarın gelirse bir deneyeceğim bakalım hayırlısı canım.
Gec yumurtlayabilirsin die dusundum ama bilemedimki bnmde öle oldu gec yumurtladim bkliom hala adet yok23. Günüm ovülasyon testinde hala çift koyu çizgi yakalayamadım. Adetime 6 gün var. Tonlar hep bu aralıklarda gidiyo artmadı hiç
Ayyy Allah ım nasip eder inşaallahhhGec yumurtlayabilirsin die dusundum ama bilemedimki bnmde öle oldu gec yumurtladim bkliom hala adet yok
Benimde sağ kasıkta sancı var bi iki aydır adetlerim 5 gün gecikiyodu o yüzden gecikse de umutlanmicam sonra hüsran oluyoBen test yaptım bugün negatif çıktı,birde 6 gün önceden sonuç verenlerden,ama ilginç bir şekilde sol yumurtalıkta sızlama devam ediyor, demek ki başka bir şey varumarım sizin için hayırlısıysa bebeklerinize kavuşursunuz.
Hayırlısı olsun inşallah,en kısa zamandaBenimde sağ kasıkta sancı var bi iki aydır adetlerim 5 gün gecikiyodu o yüzden gecikse de umutlanmicam sonra hüsran oluyo