Anne olmak istiyorum 2020😍

Merhaba herkese,nereye yazacağımı bilemedim açıkçası kızlar,benim de bir sorum olacaktı,39 yaşındayım 3 çocuğum var, geçen ay malesef bir kaçamak oldu hamile miyim acaba diye korkuyorum, günlerdir sol yumurtalıkta sızlama var ve kasıklarımda da,ama regl olucam gibide ateş basıyor ara ara,reglime 4 gün kaldı,sizde de öyle oldu mu acaba, günlerdir beynimi yiyorum düşünmekten, bir yandan da düşününce seviniyorum, karmaşık duygular içindeyim

Benim gebelikte ilk belirtim kesinlikle aynen tarif ettiğiniz gibiydi .Hakkınızda hayırlısı olsun içiniz rahat etmeyecekse bir kan tahlili yaptirin derim

Yurt dışında yaşıyorum,burada yapmıyorlar malesef kan testi, bugün internetten hamilelik testi sipariş verdim,3 gün öncesinden sonuç veriyormuş yarın gelirse bir deneyeceğim bakalım hayırlısı canım.

Kizlar bi kac gundur bunlar yuzunden gelemedim anneler gunu hediyesi yaptim kaynanama anneme kendimede yaptim gec oldu ama oldu sonunda kardesimede yaptim cok zormus uzun bi sure elime bisey almam walla ilk kez yapiorum sizce guzlmi arada bozuk vardir tabi tecrubesizim

Eklentiler

• 20200512_202548.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200512_202519.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 49
Walla kuzum varsa saglikli gelsin bnmde sol kasik cok acio ates basmada var ama hamilemiyim bnde bilmiom okudugum kadariyla bi belirtiymis bunlar hakkimizda hayirlisi olsun

Evet hayırlısı olsun inşallah sizin için de, Rabb'im en kısa zamanda gönül dileğinizi versin,hepinizin ilk gebeliği mi olacak?

Kizlar adet baya gecti biliosunuz dedim bugun bi ovu testi yapiyim 5 de yumurtlamistim zaten tekrar koyulasioooooooo

Eklentiler

• 20200513_144952.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 68
23. Günüm ovülasyon testinde hala çift koyu çizgi yakalayamadım. Adetime 6 gün var. Tonlar hep bu aralıklarda gidiyo artmadı hiç

Eklentiler

• CEE52411-8091-4D43-B2E6-AA45222AA5EF.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 81
Ben test yaptım bugün negatif çıktı,birde 6 gün önceden sonuç verenlerden,ama ilginç bir şekilde sol yumurtalıkta sızlama devam ediyor, demek ki başka bir şey var umarım sizin için hayırlısıysa bebeklerinize kavuşursunuz.

Benimde sağ kasıkta sancı var bi iki aydır adetlerim 5 gün gecikiyodu o yüzden gecikse de umutlanmicam sonra hüsran oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…