Anne olmak istiyorum 2020😍

Valla olsunda ya belırtı olmasafa olur artık gelsın ıkı ay once kımyasal gecırdım

tabikide tek çizgi olması gerekmiyor regl öncesi LH hormonu da yükselebilir bak Buda benim testim reglden bir gün öncesiydi ve sonrası hastalandım 2 günlük ovulasyon testlerim

Eklentiler

• 2CDBEB81-6F86-4D86-A9E8-35D749DAAE7C.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 73
Evet sılıklesti sonra ben testi bırakmadım ama daha dort gun ocınde oyle devam ettım attım gorselı canım gormedınmı sımdı yukledım
Şimdi gördüm bilemedim canım valla o zaman.. hamilelikte de koyulabiliyormuş ovulasyon testleri ama silikleşmeden gittikçe koyulaşması gerekiyormuş inşallah hamilesindir ama 5 gün de gercekleşir mi gebelik anlayamadım hiç

Yani ben bazı ınsanların ovulasyon testlerıne bakıyorum t catlamadan sonra genelde sılıklesıyo baya benımfe yok odu ılk sonra gun gun koyulasıyo gıbı bpyle gıderse bır kac gune pik olur ayyyy ınsallah olsunda bebek ya

Kuzum bnm resimlerde goruosun giderlerek siliklesti tekrar koyulasti sonra yine siliklesti en fazla 3 gun suruomus normalde.
Bnmde öle su an anlamadim bide ayiptir solemesi bugun iliskide cok zorlandim sol kasigim cok acidi neden bilmiorum iliskinden sonrada sol kasik ve ortaya dogru sislik var gibi oldu sanki bisi var gibi degisikti ilk kez yasadim degisik bisey belirsiz kalmak

Bu topikde belirsizlikle toplandik arada bnde de oldu bu ay bide gunduz usuodum gece yaniorum fln degisik

Ay insallah kuzum yaaa ovu testin fln varmi bi baksan keske

Dört gun once yumurtam catladı canım sonra bır gun test yapmadım ıkı gun bıda yaptım sankı sılıklesmıyo koyulasmaya gıdıyo gıbı geldı
Bnce 2 3 gun dewam et belki gebelik belkide ikincikez yumurtan var insallah gebelik olur koyulasir da

tabikide tek çizgi olması gerekmiyor regl öncesi LH hormonu da yükselebilir bak Buda benim testim reglden bir gün öncesiydi ve sonrası hastalandım 2 günlük ovulasyon testlerim
Kuzum yumurtlaman adet gunune denk gelse bile adet olunuomu mesela cok gecikti bnm adetim kop koyu oldu ama sonra siliklesti bn 27 deki yumurtlamaya goremi adet hesaplicam yoksa 5 6 daki yumurtlamaya goremi ki adet gunum 25 deydi

Bnm okudugum kadariyla 3 gunu geciosa ve t c den daha koyuysa ve ilk t cikiosa gebelikmis ole yaziodu bide 7 8 gun ve sonrasinda lh yukseliomus 5 gun icinde bilmiorum bnde hic okumadim oncesinde yumurtlama olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…