Üzulme tekrar olur sonucda bi umut var bak öle dusunKan degerım 9 bucuk cıktı ıkı gun sonra 3 :, 20 olması gerekırken
Belkı ustune ıgorme denensey olabılırKuzum yumurtlaman adet gunune denk gelse bile adet olunuomu mesela cok gecikti bnm adetim kop koyu oldu ama sonra siliklesti bn 27 deki yumurtlamaya goremi adet hesaplicam yoksa 5 6 daki yumurtlamaya goremi ki adet gunum 25 deydi
Ewt ama o zmn da surekli koyu cikmasi gerekmiomu gebeliklerde surekli koyu cikiomusBelkı ustune ıgorme denensey olabılır
Yumurtlamaya goreBelkı ustune ıgorme denensey olabılır
Tabiki de denk gelebilir cnm o yüzden geç döllenme diye bir tabir var bence bu son pike göre hesapla 27 ye göre yani ve baya da gecikmen var geç döllenme olmuş olabilirKuzum yumurtlaman adet gunune denk gelse bile adet olunuomu mesela cok gecikti bnm adetim kop koyu oldu ama sonra siliklesti bn 27 deki yumurtlamaya goremi adet hesaplicam yoksa 5 6 daki yumurtlamaya goremi ki adet gunum 25 deydi
Ahh yok canım bu ay sonunu kullandım olsa keşke ama hcg yapmayacagım günüm geçmeden 1 yıldır negatif görmekten o kadar bıktım kiiAy insallah kuzum yaaa ovu testin fln varmi bi baksan keske
Aaa cogu benzioda sadece goguslerde bisey yok bnde ya tuh bi ordan kaybediorum ts ederm cnm saolBenim adete beş gün kala biraz koyu çıkmıştı ovu testi ertesi gün daha koyu. Üç gün kala gebelik testinde çok silik bir çizgiyle öğrendim. Ama benim belirtilerim suphelendirmisti beni ondan yapmıştım. Aşırı gazım vardı, ateşim yüksekti ellerim ayaklarım yanıyordu sürekli, bir kasigimda garip bir ağrı olup duruyordu ve göğüslerim adet öncesinde hiç olmadığı kadar iri gergin ve ağrılıydı, arada orta yogunlukta adet sancısı olup geçiyordu. Umarım gebesinizdir.
27 ye gore hesaplarsam bugun 14 gun oluo aa yani adet olursam bugun olcam umarim olmam ts ederimTabiki de denk gelebilir cnm o yüzden geç döllenme diye bir tabir var bence bu son pike göre hesapla 27 ye göre yani ve baya da gecikmen var geç döllenme olmuş olabilir
Bnde 2 yil oldu bncede 3 4 gun gecimce yap cunku yaniltici oluo erken yapincaAhh yok canım bu ay sonunu kullandım olsa keşke ama hcg yapmayacagım günüm geçmeden 1 yıldır negatif görmekten o kadar bıktım kii
İnşallah cnm ama bu kadar gecikme de normal değil illa vardır bence .. bide sende kist felan oluşuyor muydu hiç ?27 ye gore hesaplarsam bugun 14 gun oluo aa yani adet olursam bugun olcam umarim olmam ts ederim
Insallah 8 9 gune bellı olur :)Benim adete beş gün kala biraz koyu çıkmıştı ovu testi ertesi gün daha koyu. Üç gün kala gebelik testinde çok silik bir çizgiyle öğrendim. Ama benim belirtilerim suphelendirmisti beni ondan yapmıştım. Aşırı gazım vardı, ateşim yüksekti ellerim ayaklarım yanıyordu sürekli, bir kasigimda garip bir ağrı olup duruyordu ve göğüslerim adet öncesinde hiç olmadığı kadar iri gergin ve ağrılıydı, arada orta yogunlukta adet sancısı olup geçiyordu. Umarım gebesinizdir.
Zaten gec yumurtladım adete sekız gun kala suan 4 gun var sızde ıyıki varsınız benı cok ıyi anlıyosunuz :&bızım derdımızı bı bız bılırız :)Bnde 2 yil oldu bncede 3 4 gun gecimce yap cunku yaniltici oluo erken yapincainsallah bebis vardir
Hic olmadi kist 3 aydir 17. Ve 21. Dongude adet oluodum ki buda kötü erken olmak simdi ise dongum 37 oldu kist hic olmadi doktora cok gittimİnşallah cnm ama bu kadar gecikme de normal değil illa vardır bence .. bide sende kist felan oluşuyor muydu hiç ?
Yeşiller ne marka oluyor ben de önümüzdeki ay alacagimda. (Inşallah almama gerek kalmaz)Cnm bu testler çok hassas, yeşillerden al bida alırken, inşallah gerek kalmaz da
İki gün yaptım sonraki gün gebelik testinde görünce yapmadım dahaAaa cogu benzioda sadece goguslerde bisey yok bnde ya tuh bi ordan kaybediorum ts ederm cnm saolkac gun surdu koyuluk ovu testinde
Insallah hamıssındır canımmm yaHic olmadi kist 3 aydir 17. Ve 21. Dongude adet oluodum ki buda kötü erken olmak simdi ise dongum 37 oldu kist hic olmadi doktora cok gittim
Tabiki biz bizden baska kimse anlayamaz en derinden biz yasioruz biliorum o aciyi hemde cok iyi keske bn ugur getirsem hepinize de miniginiz olsa cok ugurluyumdur normaldeZaten gec yumurtladım adete sekız gun kala suan 4 gun var sızde ıyıki varsınız benı cok ıyi anlıyosunuz :&bızım derdımızı bı bız bılırız :)
ayyyy hadı ınsallahhhh yaaaa canjm benim duanı esırgeme nolur :)Tabiki biz bizden baska kimse anlayamaz en derinden biz yasioruz biliorum o aciyi hemde cok iyi keske bn ugur getirsem hepinize de miniginiz olsa cok ugurluyumdur normalde