- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
Kirpik karışınca hamilelik diyolar ama hadi inşaalllahhh
Nasıl yani tam anlayamadım açıklayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirpik karışınca hamilelik diyolar ama hadi inşaalllahhh
Kadınların genel bi inancıymış yani denenmiş. Kirpikler karışık olunca gözlerin altı çökünce veya morluk gibi olunca hamilelik oluyomuş yüzden anlıyolarmış önceden o şekildeNasıl yani tam anlayamadım açıklayabilir misiniz
Ama adet oldugumda da oluo bu hormonal sanirim sadece bu sefer daha cok karismisKirpik karışınca hamilelik diyolar ama hadi inşaalllahhh
Kardesimde de olmustu mesela bnm kirpiklerim duz sirali ama adet dönemi yaklasinca kivir kivir oluo hormonla alakali sanirim su an daha cok kivrismis sanki maskara varNasıl yani tam anlayamadım açıklayabilir misiniz
Cnm bu testler çok hassas, yeşillerden al bida alırken, inşallah gerek kalmaz daBu arada dunku testim buydu kizlar baya siliklesmis sali veya carsamba tekrar denicem gerci bu sefer marka farkli olcak ama denicem
laboquick var elimde 50 tane su an onlar bitsin aklimda bnmde yesillerden alcamCnm bu testler çok hassas, yeşillerden al bida alırken, inşallah gerek kalmaz da
Canım ovulasyon testi hep böyle bir tanesi silik olur zaten bu negatif demek. Pozitif olunca ikisinin de aymı koyulukta olması lazım yada t çizgisinin daha koyu olması lazım. Burda testin negatifKızlar şuan adetim başlıyor sanırım kahverengi lekelenmeler yaşıyorum ve kasıklarımda ağrı var. Merakımdan ovulasyon testi yaptım çıkan sonuca bakar mısınız? Adetim başlarşken tek çzigi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Olabilir demek ki hormondanKardesimde de olmustu mesela bnm kirpiklerim duz sirali ama adet dönemi yaklasinca kivir kivir oluo hormonla alakali sanirim su an daha cok kivrismis sanki maskara var
Benim şuan inanılmaz ateş basmalarım var cehennem ateşlerinde yanıyorum sanki sonra aniden buz gibi oluveriyorum ayaklarım demir gibi oluyor birden sonra da altından ateşler çıkıyor bir anda.. ilk kez böyle şeyler yasıyorum normalde adet olacagım zaman üşürdüm.. ne dersiniz belirti olabilir mi bunlarrCanım gerçekten hiç bir belirtim olmadı sürekli belirti arıyordum kendimde en son ümidimi kestim ve ağrı kesici ictim çişimi yaptıgımda afedersin ama çişim koktu böyle nedeni beta değeri vcutta yükselince çişi kokuyormus insanın
Sanirim cnmOlabilir demek ki hormondan
Allah alla bnmde bel ve kasiklar agrio goguste tik yok bkle bakalim bazen gec cikiomus bebis
Adet olcakmıs gıbımısın pekı o kasık agırı benımfr agrıyo adete benzıyo ama farklı gıbı adetede bes gun var bır tuhafım arada kasıklarıma bısey batıyo anıden gelınce falan goguslerım az hassas bakalım ya sonuc nolcak bıde kızlar yumurta catlafıktan sonra ovu testi nekadar sılıklesıyo t cızgısı hergun sılıklesıyomıAllah alla bnmde bel ve kasiklar agrio goguste tik yok bkle bakalim bazen gec cikiomus bebis
Ayyyy bende oyleyom normal hayatımda hep sıcagım cam acmafan uyumam dun ve dunde oncekı gun dogalgaz acık camlar kapalı ayakalrjmdan soguk gelıyo bıldıgın tıtrıyorum sok oldumsonra ıkı gun sonrada sıcak basmask geldı bır tuhafım ama neyden dolayı anlıcazBenim şuan inanılmaz ateş basmalarım var cehennem ateşlerinde yanıyorum sanki sonra aniden buz gibi oluveriyorum ayaklarım demir gibi oluyor birden sonra da altından ateşler çıkıyor bir anda.. ilk kez böyle şeyler yasıyorum normalde adet olacagım zaman üşürdüm.. ne dersiniz belirti olabilir mi bunlarr
Benim adete 2 gün var canım benim şuan üşüyor olmam gerekiyordu şüphelendiren beni o.. bide çok tuhaf böyle anlık geliyor.. bir de su içiyorum 5 dk sonra günlerdir su içmemiş gibi ağzım kup kuru oluyor sürekli su içme halindeyim.. bakalım inşallah gebeliktendirAyyyy bende oyleyom normal hayatımda hep sıcagım cam acmafan uyumam dun ve dunde oncekı gun dogalgaz acık camlar kapalı ayakalrjmdan soguk gelıyo bıldıgın tıtrıyorum sok oldumsonra ıkı gun sonrada sıcak basmask geldı bır tuhafım ama neyden dolayı anlıcaz
Kız benım catlamanın besıncı gunu gıbı bısey daha ama adetıme dort gun varBenim adete 2 gün var canım benim şuan üşüyor olmam gerekiyordu şüphelendiren beni o.. bide çok tuhaf böyle anlık geliyor.. bir de su içiyorum 5 dk sonra günlerdir su içmemiş gibi ağzım kup kuru oluyor sürekli su içme halindeyim.. bakalım inşallah gebeliktendir
Çatlamanın beşinci günü olduguna eminsen muhtemelen adetin gecikir canım genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunurKız benım catlamanın besıncı gunu gıbı bısey daha ama adetıme dort gun var
Bıde sey bu ovulasyon testi catladıktab sonra hergun sılıklesmesımı lazımBenim adete 2 gün var canım benim şuan üşüyor olmam gerekiyordu şüphelendiren beni o.. bide çok tuhaf böyle anlık geliyor.. bir de su içiyorum 5 dk sonra günlerdir su içmemiş gibi ağzım kup kuru oluyor sürekli su içme halindeyim.. bakalım inşallah gebeliktendir
Evet canımBıde sey bu ovulasyon testi catladıktab sonra hergun sılıklesmesımı lazım
Dört gun once yumurtam catladı canım sonra bır gun test yapmadım ıkı gun bıda yaptım sankı sılıklesmıyo koyulasmaya gıdıyo gıbı geldıEvet canım
Maşallah inşallah bitmeden hamile kalırsın.laboquick var elimde 50 tane su an onlar bitsin aklimda bnmde yesillerden alcam