Ahh ahh keske kuzum bKalim nasip insallah tum isteyen herkezin saglikli hayirli yawrulari olur ve bu tek gecirdikleri son anneler gunu olurİnşallah hayırlı haberler alırsın benimde BAT a son 2 gün geçmiyor günler
Cnm bnm 14 15 gun sonra test yap cunku ignenin etkisi olabiliomus bnde asilamalardan beliorrum zaten 14 15 en gec 17 gun sonra adet oluosun insallah verdir bebisinKızlar bende 3 gündür test yapıyorum 22 Nisan da çatlama iğnesi olmuştum. Doktorum 8-10 mayıs arası test yaparsın dedi 8inden beri hergün ilk idrarla yapıyorum negatif çıkıyor dünkü testte 4 5 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı bugün bekliyorum bakalım ikinci çizgi çıkacak mı. Sizce bişi yok mu? Bu ay baya umutluydum
Bak o günden sonra 12 gün say ve erken gebelik testiyle bak sonucuna bak benimde birden ovu testim böyle olmustuDegerlendirdimde siliklesti baya hemde bnde biraktim belirtimde yok umutsuzum mutsuzum.
İnşallah canım da 15 günü geçti ne adet oldum ne test pozitif çıkıyor anlamadım ama kasıkalrımda ve belimde ağrı var göğüs hassasiyeti de var adet belirtisi gibi ama adet yok anlamadımCnm bnm 14 15 gun sonra test yap cunku ignenin etkisi olabiliomus bnde asilamalardan beliorrum zaten 14 15 en gec 17 gun sonra adet oluosun insallah verdir bebisin
Merhaba canım tebrik ederim sağlıkla kucagına da al inşallah.. acaba belirtilerini paylaşabilir misin ben de BAt a gün sayıyorum da..Seninle benim aynı olmus bak bugünü değerlendir mutlaka 12 gün sonra erken gebelik testiyle bak yumurtan kesn seninde dollenecek bak gör ama mutlaka bugünü ve yarını değerlendir canım bn suan hamileyim
Normal canım ben piki 44 gün sonra yakaladımPik yakalayamadım hala 19 gün oldu belirtiler akıntılar sancılar ama pik yok
Canım gerçekten hiç bir belirtim olmadı sürekli belirti arıyordum kendimde en son ümidimi kestim ve ağrı kesici ictim çişimi yaptıgımda afedersin ama çişim koktu böyle nedeni beta değeri vcutta yükselince çişi kokuyormus insanınMerhaba canım tebrik ederim sağlıkla kucagına da al inşallah.. acaba belirtilerini paylaşabilir misin ben de BAt a gün sayıyorum da..
Adetin düzenli miydi peki kaç günde bir döngünNormal canım ben piki 44 gün sonra yakaladım
Belırtınız varmı kızlar benımde yumurtam dort gün once catladı beklemedeyımHamilesin hamileyim hamileyiztest yap
Yani 27 den bu gune kadar sayip 12 gun saycammi yoksa 6 mayisdan sonrasinimi saycam cok karisik ya bnmkiBak o günden sonra 12 gün say ve erken gebelik testiyle bak sonucuna bak benimde birden ovu testim böyle olmustu
Bnmde öle oldu sonra coştu kuzum dewam etPik yakalayamadım hala 19 gün oldu belirtiler akıntılar sancılar ama pik yok
Allah alla bnmde bel ve kasiklar agrio goguste tik yok bkle bakalim bazen gec cikiomus bebisİnşallah canım da 15 günü geçti ne adet oldum ne test pozitif çıkıyor anlamadım ama kasıkalrımda ve belimde ağrı var göğüs hassasiyeti de var adet belirtisi gibi ama adet yok anlamadım
Dewami gelmezse oluo cnm kahve ve soluk pembe yerlesme oluomusKızlar şimdi wcde gördüm kahvrenegimsi Bi leke var sanırım adetim başlıyor yerleşme kanaması kahverengi olmaz dimi? Herşey den umut eder oldum
Kuzum bi var bi yok su an sadece kasik ve belim agrio bide kirpiklerim karismis o kadar baska bisey yokBelırtınız varmı kızlar benımde yumurtam dort gün once catladı beklemedeyım
Bazi forumlarda okudugum kadariyla cok arastirdim kist ve bazi hormonlar yuzunden iki cizgi kopkoyu olsa bile adet olan var yani gebelik sanip adet olanda oluomus cok nadirde olsa.Kızlar şuan adetim başlıyor sanırım kahverengi lekelenmeler yaşıyorum ve kasıklarımda ağrı var. Merakımdan ovulasyon testi yaptım çıkan sonuca bakar mısınız? Adetim başlarşken tek çzigi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Kirpik karışınca hamilelik diyolar ama hadi inşaalllahhhKuzum bi var bi yok su an sadece kasik ve belim agrio bide kirpiklerim karismis o kadar baska bisey yok