inşaallah cnaım benim inşaallahhhhhhh amin hadi bakalım güzel haberler vermen dileğiyle
benimde geçikmelerim olduğunda hep umutlanmıştım.Aşılamalrdan sonra vazgeçmiştim o kadar umutsuzdum ki son aşılamanın ardından kendimi yıpratırcasına işe verdim.halılar , temizlikler sonra adet geçikmen oluştu , aman deyip 2 gün sonra foşur foşur gelir dedim.Fakat gelmedi idrar testi yapmaktan bıktığım için test yapmak dahi istemiyordum.Eşim ehhh yarın gelir dedi fakat haftayı da geçince test yaptım ama korkarak, olumsuz sonuçların ardından alıncak yine bir olumsuz luk diye.
Fakat iki çizgi çıkmıştı.Vazgeçtiğim bebeğim karnımda can bulmuştu.Devam etti fakat sonra kalbi durmuş ve aldılar onu benden.Vicadanım o kadar rahatsızdı ki, çünkü vazgeçmiştim o tutunurken beni anlamıştı vazgeçtiğimi o da vazgeçti benden.
tabi bu seninde böyle olacak diye birşey yok bu sadece hayatımdaki dönüm noktalarından biridir.Bir gün bende anne olacağım ama bunun bir zamanı .ben arayacağım vazgeçmeyeceğim alın yazısı bu ,sabır bu ve tüm olumsuz tüp deneyimelerinden sonra hiç beklemeyi anda gelmişler bebeişlerim.Hoşgeldiler , mutlu ettiler beni.
çok zor bu bekleyişler çok zor ama olacak merak etme. sende yazacaksın bebek yolundaki sıkıntılı ama o kadar umutlu bekleyişini güzel arkadaşım.... biraz zaman bırak ve sonra devam .
canım merhaba yazını okuyunca ağlamaktan kendimi alamadım çok kötü oldum bir anda yaşadıklarım geldi aklıma öyle içimde hissettimki duygularını bende senin yaşadığın şeyi defalarca yaşadım aslında benim periyodum çok düzgündü ama hamile kalmayı çok istediğin zaman oluyo böyle geçikmeler tamamen psikolojik her ay ağlamaktan kendimi helak ederdim ama bak ben pes etmedim ve karşılığını aldım dünya tatlısı bi oğlum var .Sakın pes etme İnşallah Rabbim senin meleğinide en kısa zamanda kavuşturacak sana .Bütün dualarım seninle .
Canım bide doktor eşinin tahlillerini yaptırın demiş .Sizde problem ne sorun eşindemi Bizim problemimiz eşimin sperm sayısının ve hareketlerinin az olmasıydı ama bak çözülmicek problem yok çok şükür:teselli:
ecrin.o6 ve kavakyelleri27 demekki daha vakti saati gelmemiş..inşallah rabbim o mukaddes anneliği herkeze tattırır..hepimiz burda hamile kalmak için ugraşıyoruz..belkide hiç ummadığımız bir anda o müjdeli haberi alacağız..her namazımda her duamda rabbime isteyen herkezin ellerini boş çevirmesin diyorum..arkadaşlar azim.. azmimizi kaybetmeyeceğiz sonuna kadar gidecegiz..inanıyorumki bizlerde buraya hamile olduğumuzu sonra kucagımıza aldığımızı oo miss gibi kokusunu içimize çektiğimizi ..inanıyorum yüce rabbime elbet birgün bizde anne olacagız..sabır herşeyin başı sabır ve duaa..
canım ben 13 yıllık evliyim yaşım 29 doktorlar hep 35ten sonra olması zor olur derlerya senden kaç tane yumurta toplamışlardı sen en son nezaman yaptırmıştın sizin sorununuz nedir üçüncüyü denersem istanbulda yaptırırım diyorum eşim yine olmaz diye korkuyor hangi merkezde yaptırdın sen doktorlar iyimi kendine iyi bak canım raporla ne kadar mal oluyor tüp bebek şimdiden saol canım allahdan umut kesilmez herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?