- Konu Sahibi EU1
merhaba devletten tüp bebek yardımı almak için neler yapmak gerekiyor arkadaşlar benim hiç bilgim yok..çevremde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var ama çocu özelde (Almen hastanesi ve Amerikan hastanesi) yaptırdılar ilk seferde olumlu sonuç aldılar.bende şuanda çalışmıyorum..özele gücümüz yetmez diye başlayamadık...3 yıllık evlıyız..ben pko hastasıyım eşimdede hareketli sperm %1..eşim keçiboynuzu kürünü 3 ay kullandı..şimdi vitamin hapları kullanıcak takvıye olarak...pko luyum diyede dr bana dogum kontrol hapı vermıstı..daha sonrakı kontrollerde pko um geçmişti.şimdilik yok görünüyor bende pko......herkes ssk da yaptırmamı söylüyorlar yarısınımı ne ödüyormusuz..çapada yapılıyomus fakat benım hiç bilgim yok....
arkadaşlar yardımcı olursanız bilgi verirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler
arkadaşım bildiğim kadarıyla sgk kurumlarında 2 aşılama yaptırman gerekiyor sonra senin ve eşinin heyet raporu çıkartmanız gerekiyor çocuk olmuyor diye buna özel hastanelerde yardımcı oluyor en azından benim gittiğim hastahane öyle sonra devletin yapacağı yardım
1300 tl civarında tabi ilaç yardımıda alıyorsun daha geniş bilgiler için bütün hst. net lerine girip kesin bilgi alabilirsin özellerede bak onlardada geçerli bilgiler var